Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:
@milas @Tinakaterina holky děkujubudem se dál moc snažit
Jasně i ten brouček malý typuji to na velkého bojovníčka!!!
Holky, já mám strašnou radost, že se vám daří.
je to takové uklidňující, když se člověk dostane ke KM, tak šance je veliká
@Monulek píše:
@monika m Já jsem měla všechna embrya vždy s PGD. Celkem 11 vyšetřovaných embryí, z toho jen 3 zdravá. Stejně jsem je potratila. Vysvětlení znělo, že PGD neodhalí vše.
to a toje přesně ono
a pak se má člověk rozhodu, zda to chce či ně
manžel by chtěl ideálně 1 zavést, to nejlepší, a ostatní vyšetřit, abychom nemuseli čekat na další měsíc, když se musí po PGD mrazit. Jen nevím, zda to jde
Nám v Caru navíc nabídli jen PGS, tak nevím
@Fíífía píše:
To bohužel jsem se nikdy nedočkala, až dneska.KM to vydí prý dobře. Kontrola za tři týdny u KM i v CARU.
Dnesni Hcg 72279
@Fíífía píše:
@Simi11 jj srovnalo, jsem 7+0,podle utz 6+5-prý je to ok.
No kontrola za tři týdny, kvůli KM, aby to bylo zase při jednom. Jinak se mě ptali jestli nechci už ke svému dr.Ale tak to snad ještě vydržím.
Jó angelsound až budeš mít nálada tak mi ho budeš moci poslat
držela jsem ti moc palce a gratuluju k
![]()
@Fíífía píše:
@Simi11 jj srovnalo, jsem 7+0,podle utz 6+5-prý je to ok.
No kontrola za tři týdny, kvůli KM, aby to bylo zase při jednom. Jinak se mě ptali jestli nechci už ke svému dr.Ale tak to snad ještě vydržím.
Jó angelsound až budeš mít nálada tak mi ho budeš moci poslat
ježíši já tuhle tvou zprávu včera přehlédla.
no tak paráda, 7+0 nebo 6+5 je to samý, paráda
![]()
napiš mi adresu do sz, pošlu zítra. není nač čekat. můžu jít kdykoli do porodnice, pak bych to posílala těžce. ![]()
@Simi11 já si to myslela
že ti to uniklo.
Jj, pisnu, jdu na to.
@Gilmorka píše:
Jinak jsem holky jaksi v háji, byly jsme dnes s kolegyněmi na školení a cestou zpět si k šefove přisedla její těhotná známá. samozřejmě je těhotná podruhé a ani nechtěla a otázka jestli mám taky děti a že dnes nikdo nespěchá.. mě jaksi dostala. samozřejmě jsem to přešla s úsměvem ale to tak bolí. já to všem moc přeju a ještě že jste tu vy a vidím, že se to daří i přes velká úskalí, snad se jednou taky dočkám ale nějak nevím kde dobíjet ty baterky.
@Simi11 už jsem ten příspěvek stihla i smazat mně je trapně si i stěžovat
ale vím, že vy jste asi jediné kdo to chápe moc díky ![]()
@Gilmorka Je pravda, že ty dotazy, i když asi nejsou míněný nijak špatně, jsou pokaždý jako kudla do zad. Jinak tady v diskuzi a vůbec na emiminu beru těhotný spíš jako důkaz, že to jde a všem přeju dobrý konec a docela mi to i dává sílu věřit, že se taky dočkám
@Gilmorka vůbec ti za to co jsi napsala nemusí být trapně. Uplně ti rozumím. Jsme tady na stejné vlně i když někdo už mimčo má a někdo čeká a jiné bojujeme. Ale všechny jsme si tohle prožily a prožíváme. Když se mi něco takového stane, tak už umím sice zadržet slzy, ale rozdýchávám to hodně dlouho ![]()