Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 to si myslím, že ne, to by tě hnali na císaře co nejdřív, ne?
Ona je fakt zlatíčko, mě to vždycky dojme, když vidím, jak má opravdu zájem a moc chce pomoct
Tak mi hned zas odpovedela, chce me videt xitra v 8.45 osobne, chce videt klouby. Hned pujdu na krev expres. Jeste mi psala at se o miki nebojim. Ze to ohrozit uz nemuzu, maximalne ji taky boli klouby, coz mi rve srdce. Verim ji, uz aby byl patek a ja mela nejaky vysledky.
@Simi11 Já se teda divím, že tě rovnou nepřipraví na porod císařem, ne? V kolikátym jsi týdnu? Jestli malinkou bolí taky klouby, tak je to fakt smutný a věřím, že pro tebe je to proti tvojí bolesti kloubů stokrát horší. Každopádně si to ale nedávej nijak za vinu, jasný ![]()
@Bea1979 píše:
@Simi11 Já se teda divím, že tě rovnou nepřipraví na porod císařem, ne? V kolikátym jsi týdnu? Jestli malinkou bolí taky klouby, tak je to fakt smutný a věřím, že pro tebe je to proti tvojí bolesti kloubů stokrát horší. Každopádně si to ale nedávej nijak za vinu, jasný
Taky jsem z toho smutna, jsem 38+5, ven jit muze klidne dnes. Jsem v busu do thomayerky. Mymu porodnikovi jsem preposlala maily od Malickovy. Pri predstave ze malou neco boli je mi na zvraceni
a to do slova ![]()
@Simi11 určitě zítra jeď k ní. Ona tě pohlídá. Dobře to dopadne!!! ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 určitě zítra jeď k ní. Ona tě pohlídá. Dobře to dopadne!!!
Teda
@Simi11 ještě že si KM napsala. Nakonec u ní budeš dřív než já ![]()
@Simi11 takže máš jasně dáno, že nebudeš kojit? a chci se zeptat na malou…proč jí bolej (asi) taky klouby? že to zdědila? nebo je to vlivem léků a po porodu to bude ok?
@Danny001 píše:
@Simi11 to mě mrzí, že máš takový problémy. Snad se to u tebe zlepší a porodem se to nezhorší. Držím ti moc palce.Mě také hrozí autoimunitní onemocnění, ale jiné. To může napadat orgány. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat teď až pojedu na kontrolu. Měla jsem zatím jen pozitivní protilátky, ale jak jsem brala kortikoidy, tak na posledním odběru to bylo negativní.
Držím palce dneska do poradny
Můžu se zeptat, straší tě SLE, neboli lupusem, ne?
Jinak sice moc nepíši, promiňte, ale sleduji…
v pátek jsem taky dostala mail od KM s tím, že u mně IUI nemá smysl, že je to stejná pravděpodobnost jako otěhotnění přirozeně, tedy v mém případě. Navrhla mi minimálku nebo nativ (protože nikdo neví, co se mnou udělá hormonální hyperstimulace). Tak nějak mně ujistila, že vše pak načasujeme a zmínila nitrožilně imunoglobuliny…
Je to smutný, jak některým těhotenství vyjde i když nechtějí, a my se s tím vším musíme poprat ![]()
Všem Vám přeji hodně štěstí!! ![]()
@Izzz píše:
@Simi11 takže máš jasně dáno, že nebudeš kojit? a chci se zeptat na malou…proč jí bolej (asi) taky klouby? že to zdědila? nebo je to vlivem léků a po porodu to bude ok?
ahoj tak jsem zpět.
mimi se má dobře, má 3.7 kg odhadem, což je dobrý.
gyn říká, že kdyby mimi něco bolelo, tak že se to pozná na zvýšených pohybech a ty nemám, takže věřím, že ji nic nebolí. poslechne Malíčkovou, pokud ona řekne CS bude CS, tak to mě uklidnilo. a doporučuje spinal, že je to nejmenší zlo pro imunitu.
A ano bolely by ji klouby za předpokladu, že to zdědí. já to zdědila po mámě, máma po své babičce, takže uvidíme jestli tentokrát to vynechá generaci nebo ne.
kojit bych nesměla za předpokladu, že mi nasadí kortykoidy a ty mi nasadí za předpokladu, že vyjdou špatně výsledky krve.
otázkou je, jak dlouho budou trvat výsledky, normálně trvají 2-3 týdny, tak když to udělá expres a bude to třeba týden…? tak to už zřejmě budu po porodu.
no zítra s ní všechno proberu.
nejdete některá zítra taky k mal? a co milas a myslím gilmorka potkaly jste se nebo to byl někdo jiný? nechce se mi to tu dohledávat ![]()
@Danny001 píše:
@bunnysek mám protilátky proti systémové sklerodermii
no to taky nezní nijak pozitivně ![]()