Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja uz tu drepim a uz jsou tu uz 3 holky. fifo drzim vsechno co mam, musi ti to vyjit.
Jeeee ted prisla, ona je ostrihana
hrozne ji to slusi.
porad nehejbam rukama a zacinaji mi nohy, takze myslim ze cisar a kortykoudy jsou jisty. V noci jsem nespala od 3-5,tak jsem hledala co koupit. Hodne sklenicek, ohrivacju, sterilizator a pekny palky za umelou vyzivu. Ale hlavne at je zdrava. Dnes mi manzel musel oblikat i ponozky.
@Simi11 ta UM se dá sehnat i za dobrou cenu, není to tak hrozný.
Mas pravdu, vse se zvladne i s penezma.
Takze, prim.opet uzasna, prohlidla me, krev objednala expres vysledky ve 12.00! Bude mi hned telefonovat a pokud budou revmatoidni faktory pozitivni tzn, ze se rozjela revmatoidni artritida, tak mi da lecbu, v pondeli cs, zadne kojeni.
Pokud budou revma faktory ok, tzn. ze mi to rozbourily hormony jen docasne a da mi 2mg medrolu denne s tim muzu i kojit.
Pak se ji nelibily utvary na bradavkach, tak jsem cela vysokovana sla na derma a nastesti az druha doktorka rozhodla, ze to nejsou tumory. Ty vo. e jeste toho trochu. Pry cosi keratezy nebo Co. Tak holcicky v poledne se rozhodne co dal.
Fiiifo drzim vse. ![]()
@Simi11 Ty ses ještě úřed porodem rozhodla vyzkoušet všechny medicínský obory?
Promiň, blbá sranda, ale co se dá dělat. Kdyby došlo na umělou výživu, zjistila bych ti u segry kontakt, ona to nakupuje pro malou ve velkým někde na internetu a mají snad výhodný ceny a dopravu zdarma. Ona měla štěstí, protože malý nejvíc jede výživa z DMka, která má dobrý hodnocení a navíc je za docela rozumnou cenu. Ale byla to detektivka, Hipp nechtěla, Sunar nechtěla a já nevím, co ještě, a pak vyhmátly tohle. Ale třeba na to nakonec u vas nedojde, to bych ti moc přála.
![]()
Fiiifo myslím na tebe kudy chodim!!!
![]()
@Bea1979 píše:
@Simi11 Ty ses ještě úřed porodem rozhodla vyzkoušet všechny medicínský obory?Promiň, blbá sranda, ale co se dá dělat. Kdyby došlo na umělou výživu, zjistila bych ti u segry kontakt, ona to nakupuje pro malou ve velkým někde na internetu a mají snad výhodný ceny a dopravu zdarma. Ona měla štěstí, protože malý nejvíc jede výživa z DMka, která má dobrý hodnocení a navíc je za docela rozumnou cenu. Ale byla to detektivka, Hipp nechtěla, Sunar nechtěla a já nevím, co ještě, a pak vyhmátly tohle. Ale třeba na to nakonec u vas nedojde, to bych ti moc přála.
![]()
Fiiifo myslím na tebe kudy chodim!!!
![]()
Jj nepouziva babylove nebo nejak tak? Dm je skvely protoze jsou tam vyrobky z nemecka. Budu rada za kontakt. Za hodinu se rozhodne ![]()
Nojo, ted aspon vim, kde je dermo na karlaku
to se hodi ![]()
Fifa ja taky drzim vse ![]()
@Danny001 děkuji
já začala na celiakii a u té je známo, ne nezůstává sama…a postupně přibaluje. Hlavně je se nestresovat, tak se opatruj ![]()
Ahoj jj perfektni. Neni to artritida, nemusim mit kortykoidy, muzu kojit. Kontrola po sestinedeli. Jupiiiiii. Pry je to rozbourene vlivem hormonu. Jupiiii
@Simi11 píše:
Ahoj jj perfektni. Neni to artritida, nemusim mit kortykoidy, muzu kojit. Kontrola po sestinedeli. Jupiiiiii. Pry je to rozbourene vlivem hormonu. Jupiiii
Super
![]()
Holkyyyyy
![]()
Je to ok, jeden prcek a má ![]()
Jen jsem si z toho zapomněla říct o fotečku.
@Fíífía píše:
Holkyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
Je to ok, jeden prcek a má
Jen jsem si z toho zapomněla říct o fotečku.
jezisi marjaaaaaaa, uzasny
![]()
Co krev?