Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak výsledky od KM jsou prý na aktuální stav výborný. NK buňky 28
prý ok ![]()
@Danny001 píše:
@Simi11 @Fíífía holky díky, ae pořád to nervy budou. Ještě musí naší zdravotní dokumentaci posoudit lékař, pak zpracují psychotesty co jsme dělali v říjnu a pak si nás pozvou na Kraj na schůzku kde nám poví jestli nás schálí. Takže 1-2 měsíce asiDneska mi napsala KM, že k ní nemusím, stačí zavolat asistentce a domluvit si odběry. Tak se tam asi brzy vydám
Na ten kraj nemusíte. Nám volali, že maj vše připraveno, jestli tam chceme jet si to přečíst nebo ne. Nechtěli jsme. Jiná holka z přípravky tam jela a byla špatná z toho, co o ní psycholožka napsala. Přijde vám to do měsíce.
@Izzz Nám dneska říkala, že budeme mít u nich schůzku, ale pokud to vše bude o. k.,tak to by byo fajn aby nám to řekla po telefonu a nikam by jsme nemuseli. Hlavně aby to klaplo. ![]()
@Fíífía píše:
Tak výsledky od KM jsou prý na aktuální stav výborný. NK buňky 28prý ok
no huráááá, leze to dolů, leze leze po železe. pořád máš pokračovat v clexanu?
@Simi11 píše:
no huráááá, leze to dolů, leze leze po železe. pořád máš pokračovat v clexanu?
Jj, už mám fraxiparin tj. stejný. No tak snad…zatím mě teda spadl balvan ze srdce, uf. Už jsem nějak nevěřila že se stane zázrak.
@bunnysek píše:
@Danny001 taky „prima“Ale věřím, že bude v klidu, a hlavně ať ty si v klidu! Já mám Sjögrema, Raynaulda, celiakii, objevila se mi protilátka na SLE a KM odhalila antifosfolipidový syndrom…
super koktejl škaredého hnusu!!! no fuuuujjjj
@Simi11 píše:
Ahoj jj perfektni. Neni to artritida, nemusim mit kortykoidy, muzu kojit. Kontrola po sestinedeli. Jupiiiiii. Pry je to rozbourene vlivem hormonu. Jupiiii
Skvěléppp
mám radost!!! jupíííí a rodit můžeš přirozeně?
@Fíífía píše:
Holkyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
Je to ok, jeden prcek a má
Jen jsem si z toho zapomněla říct o fotečku.
No super nádhera!!! jen tak dál holka zlatá, s mimi to zvládnete jste s bobánkem silní!!!
@Fíífía Tralala, gratuluju, ráda čtu dobré zprávy.
![]()
Dává mi to naději, že příště už to dopadne třeba dobře i u mě. ![]()
Příspěvek upraven 18.02.15 v 21:09
@Simi11 píše:![]()
a když právě v ten čtvrtek, tak jako můj muž
můj je 26.2. já jsem 3.3.
![]()
24.je taky krásný, týden má slečna prostor vykouknout sama od sebe:-)
Tak tomu trošku pomošte
, je u vás to je tak jak u nás… my jsme doknce 3.1 a 7.1
@Danny001 píše:
@Fíífía @Simi11 holky super zpráva gratulujiMy jsme dneska měli poslední adopční přípravku a dostali jsme doporučení ke schválení
Teď ještě dostat rozhodnutí o schválení z krajského úřadu.
To klapne neboj!!!
@Tinakaterina píše:
@Fíífía Tralala, gratuluju, ráda čtu dobré zprávy.![]()
![]()
![]()
Dává mi to naději, že příště už to dopadne třeba dobře i u mě.
Příspěvek upraven 18.02.15 v 21:09
Určitě věřím tomu!!!