Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
21.2.15 09:57
@veveruse78 píše:
@Tinakaterina tezko rict :nevim: ja mela posledni pokus na pojistovnu, tak jsem to chtela aspon zkusit, abych toho pak treba pozdeji nelitovala a nerekla si, ze jsem pro to neudelala vsechno…a bylo to poprve, co jsem otehotnela, bohuzel ve 3 mesici ZT, takze to bohuzel nevyslo (i kdyz ne z gen. priciny) :( ale zas me to trosku nakoplo, ze jsem zas o krok dal a treba se to priste uz konecne podari :oops:

koukám na tvůj popisek, je to hrozně smutné. před 3 rokama jsem musela ve 13tt na potrat kvůli vývojové vadě. bylo to strašné období. držím palce at to překonáš co nejdříve, nic nepomůže jen čas. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
21.2.15 10:02

@Simi11 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.2.15 10:11
@veveruse78 píše:
@Simi11 dekuji :hug:

mrkni na muj popisek, to tě nakopne a ještě víc to, že jsem se ke KM dostala až tento únor a v červnu otěhu…takže kdybych o ní věděla dřív, netrvalo by to tolik času od potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.15 13:42

Ahoj holky, měla jste některá také tak hodně vysoké hodnoty - Anti-ENA ELISA: 108,5 index [0,0..35,0],Anti ENA SS-a/Ro52: pozitiv. -,a Antisperm 126 a podařilo se vám přirozeně otěhotnět? Co jste braly za léky? Díky za odpo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
21.2.15 18:08

@veveruse78 Já myslela, že se neléčíš u primářky…? :think: už se mi to asi plete. Takže co byla příčina? Zhoršila se imunologie? Drž se. Nic jiného nám ani nezbývá… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.2.15 19:28

@Simi11 tak já ksem taky zvědavá jak zase budu reagovat já na léky… A k tomu nástup do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.2.15 14:34
@verca37 píše:
a tobě zjistili poruchu srážlivosti krve? mě to zjistili taky a při ivf si budu muset píchat fraxiparin a pokud se zadaří pak i celé těhotenství, je škoda, že to u tebe zanedbali :(

jojo, taky jsem píchala při prvním IVF, ale u KET už mi nic nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.2.15 14:36
@veveruse78 píše:
ahojky, chtela bych jen dovysvetlit ten rozdil mezi PGD (diagnostika) a PGS (screening), neni to v poctu dni, ale v tom, ze u diagnostiky (PGD) se zkouma konkretni geneticka vada, vadny chromozom atd., na rozdil od PGS, u ktereho se provadi kompletni screening vsech chromozomu. a PGS muze byt jak z 3dennich embryjek (tam je samozrejme ta presnost nizsi, vysledek je hned, takze se provadi ET), tak i z 5dennich blastocyst (daleko presnejsi, kdy pak ale vzdy nasleduje az KET). Ja mela PGS u trech blasticek, ktere mi zamrazili a zdrava byla jen 1. U ostatnich dvou chybel pokazde jeden chromozom.
A toho spatneho rozmrazeni se bat nemusis, to je temer nulove to riziko (pri vitrifikaci tusim 1%, takze timhle bych se vubec nezatezovala) :kytka:

díky za upřesnění
jiank mražení se fakt bojím. Měla jsem jen 3 a stejně se nerozmrazily, takže asi kdyby jich bylo víc takmě to tak netrápí, ale takto mi jich moc nezbylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
23.2.15 14:44

@monika m a tak to je mi lito :( a mrazili to vitrifikaci nebo jen obyc kryokonzervaci? u te kryo je ten odpad velky…ale vetsina center uz tu starsi metodu pri PGD/PGS nepouziva.
Ja mela posledne taky docela nervy, kdyz zdrava byla jen jedina blasticka, ale nastesti rozmrazeni v poho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.2.15 14:57

@veveruse78 no vlastně ani nevím…
hele asi do toho stejně nepujdu, když si vyšetření neudělám, tak stejně o nic nepřijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.2.15 15:14

@monika m
jak neprijdes 8o -kdyz budou proverene, tak pak pouziji to které ma největší sanci a nebudou ti davat nejake, které je třeba poskozene a vůbec nemá sanci se chytit…vůbec bych se nerozmyslela a urcite si to nechala otestovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.2.15 15:18

@Papia no právě, když nebude kvalitní, tak se prostě nechatne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.2.15 16:56

@monika m
no prave, ale je zbytecne si vyplacat pokus…cpát do sebe hormony…radeji bych zvýšila tu sanci, ze mi daji to silne a kvalitni a ne, ze mozna to vyjde, mozna ne…
no je to tva věc-ja bych kazdopadne byla radeji za jedno silne, nez 5 u kterých nic nevim…když je ta moznost proc nezvýšit pravdepodobnost, ze to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
23.2.15 17:02

Jinak se mi konecne ozvala Malickova-pristi tyden jdu na kontrolni odbery…musim ji něco prinest- holky co uz jste u ni byly-co jste ji daly…mam taky uz nejakou bombosku…ale to je takove nic…nejakej napad?

jo a koupila jsem si kolafit-zelatinu na klouby a k tomu semínka chia s omegou 3, tak doufam, ze se mi ty klouby daji trosku do poradku :palec: -později pisnu jestli to pomohlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.2.15 19:49

@Papia uvidime, názory se různí a sama jej menim každy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie