Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
26.2.15 17:19

@kratka23 Ahoj! Já jsem z Prahy, další imunologie, o které vím, je v Plzni, ale to je soukromé zařízení a dost bych se bála, že tam se jim do toho nebude chtít. Zkoušela jsem i hledat na internetu, ale vypadá to, že Morava je v tomhle zakletá. Našla jsem jenom tohle: http://www.viameda.cz/page.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.2.15 17:23

Tak prdelky, Terezka ma vsechny vyvolavacky na haku. Chrni. Ani jedna kontrakce neprobehla…v 6 jdu na pripravnu, klystyr, cevka, epidural holeni a kolem 7 na castecnyho cisare:-D
Alenka poda info, ja potom v sobotu kdy budu mit tel u sebe 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.2.15 17:24
@kratka23 píše:
Ahoj Holky,
já jsem ta kamarádka od Simi, co jí paní primářka Malíčková předepsala léčbu imunoglobuliny Igamplia a Privigen, ale jelikož jsem z Moravy, tak mě odmítla léčit. Včera jsem jí ještě usilovně prosila, ale bohužel bezvýsledně. Zase mě odmítla. Prý musí uspokojit pacientky VFN. Dnes jsem celý den protelefonovala s Imunologi a CAR centry v Brně a Olomouci, ale nikdo mi není schopný pomoci. Každý jen říká doneste si imunoglobuliny a mi vám je podáme, ale zajistit vám je neumíme. A vyřídit žádost na pojišťovně tak to taky ne. Volala jsem i na VZP v Olomouci, ještě takovou žádost nevyřizovali. Zítra jedu osobně na VZP do Brna se informovat tam. Opravdu už nevím jak dál. Neznáte nějakého imunologa z Moravy, který by mi imunoglobuliny předepsal??? Dnes jsem se dokonce objednala i do CAR VFN, termín mi dali až 26.5.. Ale upřímně nedovedu si představit jezdit 300 km na IVF a imunoglobuliny do Prahy… Prosím poraďte mi. Díky moc.
:hug: :hug: :hug: snad ti nekdo poradi. chjooo 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.15 17:25

Bea1979

Tam chodím, paní doktorka mě odmítla, že nemá k podávání infuzí přizpůsobené pracoviště. Ale dnes jsem jí psala s prosbou o pomoc při vyřízení žádosti na VZP, popřípadě předepsání imunoglobulinů. Tak zítra uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.15 17:33

simi11

Ahoj simi, tak ať ti to všechno dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.15 17:36

@Simi11 Moc moc držím palce oběma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.15 17:39

@kratka23 Ještě mě napadlo, KM ti nikoho nedoporučila? Není jich přece tolik, všichni v tomhle oboru o sobě musí přece vědět. Ta beznaděj mě fakt ničí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.2.15 17:41
@kratka23 píše:

Dekuju holky :hug:
At uz vsechny resite tyhle moje starosti nestarosti :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.2.15 17:41
@kratka23 píše:

At uz vsechny resite tyhle moje starosti nestarosti :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 18:17

@Bea1979 Když jsem se loni ptala přímo KM, koho doporucuje, psala o MUDr. Lanikove. Ale tohle je tak specifické, že od toho jinde dávají ruce pryč, ač MUDr. Lanikova je zlatá..

• Citovat
  • Upravit
36771
26.2.15 19:26
@Bea1979 píše:
@Danny001 Taky jsem byla v listopadu na revizi. Po šestinedělí jsem byla na kontrolních odběrech, ty vyšly hodně blbě. Ale ted jsem byla znova a krásně se mi to srovnalo semo od sebe do normálu. Teď píchám dexamed (už mám za sebou 3) a po šesté jdu na odběy zas. Věřím, že i ty to budeš mít v pořádku.Teď se zas bojím, jak se budou embrya rozmrazovat, jestli to přežijou a taky jestli třeba nemají nějakou vadu…

Kdy jdeš teda na ko? já jdu 31.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.2.15 19:26
@Simi11 píše:
At uz vsechny resite tyhle moje starosti nestarosti :srdce: :srdce:

Už jen pár hodin a malá bude tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.2.15 19:30

@milas Myslíš ke KM? 18/3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.15 19:46

bea1979

Km mi nikoho bohuzel nedoporucila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.15 19:50
@Anonymní píše:
@Bea1979 Když jsem se loni ptala přímo KM, koho doporucuje, psala o MUDr. Lanikove. Ale tohle je tak specifické, že od toho jinde dávají ruce pryč, ač MUDr. Lanikova je zlatá..

Kontaktovala jsem dnes i Mudr. Lanikovou z Brna a cekam na odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí