Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 píše:
@Papia To je škoda, jsem si jistá, že by vás obě ráda viděla.Simi už možná dneska půjde domů, že jo?
ahoj
ja jsem v poradku, domu jit muzu, mrnava az podle zvazeni. Pokud od vcera pribrala, jdeme domu.
![]()
@Simi11
super ![]()
@Bea1979
taky jsem ji chtěla videt trosku se pochlubit prckem, aby videla jak si nas krasne vypiplala
![]()
@Adona-i píše:
@monika m rozhodně bych do vyšetření šla. kdybys nešla a nechytlo se, budeš si to vyčítat. Když se nedejbože nechytne i přes vyšetření, tak si alespoň můžeš říct, že jsi udělala maximum.
alespoň já to tak mám nastavené. Otěhotním v pohodě, ale potrácím, šla jsem do IVF, abychom udělali PGS, abych si to jednou nevyčítala…
a jak to dopadlo?
@Simi11 Skvělý mamino ![]()
@Papia To úplně chápu, taky bych se chlubila
a ona z toho má taky určitě obrovskou radost
Holky, prosím vás, vy, co jste braly/berete Dexamed, taky se vám tak zhoršila pleť a začaly padat vlasy? Jsem po třetí injekci
@Bea1979 pleť jsem měla horší i před dexamedem, takže asi stejný, ale ty vlasy to byla hrůza.
@monika m bohužel ZT:-( Neměla jsem péči imunologa. KM říkala, že je chyba, že jsem neměla Fraxiparin.
K ní jsem se bohužel dostala až potom:-(
Ale musím říct, že mě to nesemlelo. Věděla jsem, že embryo bylo OK a chyba je u mě. Příště už to určitě vyjde. KM mě bude hlídat od //, což nikdy nikdo nedělal…
@Adona-i tak to mě mrzí, ale nyní budeš v těch nejlepších rukách…
@Fíífía musím říct, že mě to vyděsilo, už tak mám mizerný vlasy
. A to padalo celou dobu, kdy jsi píchala dexamed, nebo třeba jenom zpočátku?
Ahoj holky, jsme domaaaaaaaaaaa. Držím palce, choďte za Malíčkovou, věřte ji Nejsem jediná, které se to vyplatilo
![]()
@maraida píše:
@Simi11 ta je nááááádherná![]()
![]()
Já bych měla TP zítra
Ja vim
![]()
Tak rychle jdi obejmout Viktorku a podekuj tomu nahore za 3 nadherne deti.
![]()