Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vanil taky záleží jesti máš nějaké příznaky.. já mám endometriózu a malíčková mi říkala hned že to nerada slyší že se často něco najde…
@Gilmorka píše:
@vanil taky záleží jesti máš nějaké příznaky.. já mám endometriózu a malíčková mi říkala hned že to nerada slyší že se často něco najde…
No a já mám srůsty a taky mi tehdy našla.,,
Ahoj holky, mám malý dotaz - k té Malíčkové potřebujete nutně doporučení od doktora, nebo bere i bez něj?
@Lorela píše:
Ahoj holky, mám malý dotaz - k té Malíčkové potřebujete nutně doporučení od doktora, nebo bere i bez něj?
Stačí od obvoďáka doporučení, ale paní primářka má stop stav nebere zatím nové pacienty
@Lorela doporučení od kohokoliv (obvodní, gyn. nebo imunolog…) ale má teď opravdu stop stav
@Gilmorka také mám endiometrosu mírného stupně, laparka dělaná 3 roky zpátky.. takže kdoví v jakém stádiu ji mám teď.
Zítra jdu ke KM, už začínám být nervózní ![]()
@vanil ta je prý nejhorší to mi vysvětlovala.. horší než třeba III. stupeň, já si to vysvětluji tak že se imunita brání.. no držím pěsti na druhou stranu možná budeš ráda, když se něco najde - jinak nic jiného nemáš? to by jsi na tom byla jako já
@Gilmorka Taky mám, nebo jsem měla, endometriozu I. stupně, poslední laparoskopie před rokem, to už nenašli nic. Vůbec se v tom nevyznám, projeví se endometrioza i laboratorně v těch odběrech na imunitu, co paní doktorka nabírá? Nebo to je další faktor k tomu všemu?
@Bea1979 jen faktor asi… prostě mi řekla že to neslyší ráda ten I. stupeň endošky..
Holky, v jaké fázi cyklu se začíná pichat Dexamed
Mám ho doma, jen nevím, kdy začít…
@Tinakaterina píše:
Holky, v jaké fázi cyklu se začíná pichat DexamedMám ho doma, jen nevím, kdy začít…
Pokud vim vubec se cyklus neresi. Az prim. zaveli tak tehdy zacinas
ale byt tebou napisu ji a zeptam se
@Tinakaterina píše:
Holky, v jaké fázi cyklu se začíná pichat DexamedMám ho doma, jen nevím, kdy začít…
Kdykoliv
Taky jsem to nemela dle cyklu, pichala mi to ale od zacatku KM, takze jsem se s sni uz pri prebirani receptu domluvila, kdy mam prijit.
@Tinakaterina Cyklus se mnou vůbec neřešila, myslím, že spojený to není
@Bea1979 píše:
@Tinakaterina Cyklus se mnou vůbec neřešila, myslím, že spojený to není
ne není mi tehdy napsala ihned