Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
8.3.15 09:49

@vanil taky záleží jesti máš nějaké příznaky.. já mám endometriózu a malíčková mi říkala hned že to nerada slyší že se často něco najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.3.15 11:35
@Gilmorka píše:
@vanil taky záleží jesti máš nějaké příznaky.. já mám endometriózu a malíčková mi říkala hned že to nerada slyší že se často něco najde…

No a já mám srůsty a taky mi tehdy našla.,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.3.15 20:46

Ahoj holky, mám malý dotaz - k té Malíčkové potřebujete nutně doporučení od doktora, nebo bere i bez něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
8.3.15 21:04
@Lorela píše:
Ahoj holky, mám malý dotaz - k té Malíčkové potřebujete nutně doporučení od doktora, nebo bere i bez něj?

Stačí od obvoďáka doporučení, ale paní primářka má stop stav nebere zatím nové pacienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.3.15 07:44

@Lorela doporučení od kohokoliv (obvodní, gyn. nebo imunolog…) ale má teď opravdu stop stav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.3.15 07:44

@Gilmorka také mám endiometrosu mírného stupně, laparka dělaná 3 roky zpátky.. takže kdoví v jakém stádiu ji mám teď.
Zítra jdu ke KM, už začínám být nervózní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.3.15 08:42

@vanil ta je prý nejhorší to mi vysvětlovala.. horší než třeba III. stupeň, já si to vysvětluji tak že se imunita brání.. no držím pěsti na druhou stranu možná budeš ráda, když se něco najde - jinak nic jiného nemáš? to by jsi na tom byla jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.3.15 08:55

@Gilmorka Taky mám, nebo jsem měla, endometriozu I. stupně, poslední laparoskopie před rokem, to už nenašli nic. Vůbec se v tom nevyznám, projeví se endometrioza i laboratorně v těch odběrech na imunitu, co paní doktorka nabírá? Nebo to je další faktor k tomu všemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
9.3.15 09:05

@Bea1979 jen faktor asi… prostě mi řekla že to neslyší ráda ten I. stupeň endošky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
9.3.15 18:59

Holky, v jaké fázi cyklu se začíná pichat Dexamed :think: Mám ho doma, jen nevím, kdy začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
9.3.15 19:26
@Tinakaterina píše:
Holky, v jaké fázi cyklu se začíná pichat Dexamed :think: Mám ho doma, jen nevím, kdy začít…

Pokud vim vubec se cyklus neresi. Az prim. zaveli tak tehdy zacinas :andel: ale byt tebou napisu ji a zeptam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.3.15 19:30
@Tinakaterina píše:
Holky, v jaké fázi cyklu se začíná pichat Dexamed :think: Mám ho doma, jen nevím, kdy začít…

Kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.3.15 19:58

Taky jsem to nemela dle cyklu, pichala mi to ale od zacatku KM, takze jsem se s sni uz pri prebirani receptu domluvila, kdy mam prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
9.3.15 20:28

@Tinakaterina Cyklus se mnou vůbec neřešila, myslím, že spojený to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
9.3.15 20:35
@Bea1979 píše: