Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
11.3.15 20:09

@Fíífía gratuluju, teď porostete jako po másle.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
11.3.15 20:10

@Papia děkuji za info.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
11.3.15 20:12
@Gilmorka píše:
@bunnysek nevím jakou máš přesně diagnózu.. jestli jsi byla už těhotná tak možná proto to máš takhle.. já jsem nikdy nebyla a proto mám asi imonoglobul. injekce už teď ale nemám jen alfu ještě další hodnoty…

nikdy jsem nebyla těhotná :,( Jak mně nazvala: riziková pacientka s prim. autoimunním onemocněním a sekun. antifosfolipidový syndrom :( Taky mám hodně vyšších hodnot, nejen alfu, ale léčbu nemám žádnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
11.3.15 20:13

@Veruu11 hezky Vás opatruj a odpočívej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
12.3.15 07:12

@bunnysek to je zvláštní ale snad ví co dělá.. mezi námi nejradši bych šla hned do ivf a jistila to pak něčím než takhle.. někdy přemýšlím jak to má celé smysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.3.15 07:28
@bunnysek
@Gilmorka píše:
@bunnysek nevím jakou máš přesně diagnózu.. jestli jsi byla už těhotná tak možná proto to máš takhle.. já jsem nikdy nebyla a proto mám asi imonoglobul. injekce už teď ale nemám jen alfu ještě další hodnoty…

no tím to asi nebude já je měla taky a otěhotněla jsem 2× jen nikdy to nedopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.3.15 08:04
@Gilmorka píše:
@vanil ta je prý nejhorší to mi vysvětlovala.. horší než třeba III. stupeň, já si to vysvětluji tak že se imunita brání.. no držím pěsti na druhou stranu možná budeš ráda, když se něco najde - jinak nic jiného nemáš? to by jsi na tom byla jako já

tak tak jinak nic jiného nemám, manžel ukázkové spermijky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.3.15 08:09

Byla jsem u KM teď poprvé a opravdu musím potvrdit, že je to milá ženská. Výsledky za 14 dní uf uf. A co se týká toho, že jsem z Moravy. Pokud by mi naordinovala léky tak musím mít za zády nějakého dr. Může to být i praktik. Jen kdyby cokoli (nebylo by mi dobře nebo tak) tak ať se můžu obrátit na doktora v okolí. to je možná podobný případ jak tady psala předtím holčina z Moravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.3.15 08:11

@Fíífía gratulace ke kontrole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.3.15 08:11

@vanil ahoj i já chodila jednou týdně k praktikov… vždy jsem zatukala sestra mě bodla a já zase mazala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.3.15 09:11

@joha79 jo? oni ti to i aplikovali ju?! ;) tak to by bylo fajn. Jen ať je má obvodní k tomu svolná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
12.3.15 09:40

@vanil já chodím na injekce taky k obvodní neměli s tím žádný problém.. akorát po první injekce jsem poctivě seděla 20min v čekárně kdyby byla reakce.. a když jsem brala kortikoidy byla jsem jednou na krvi, mě dal k ní žádanku alergolog tak ten by taky přicházel v úvahu ale nemám ho v místě bydliště takhle je to nejjednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.3.15 09:56
@vanil píše:
@joha79 jo? oni ti to i aplikovali ju?! ;) tak to by bylo fajn. Jen ať je má obvodní k tomu svolná.

no dr malíčková mě napsala žádost pro dr… šla jsem tam okopírovala si to sestra a to bylo vše… vždy řikala že je ráda když přijdu pač sem chodila v pátek :-D a pak měla volno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
12.3.15 13:08
@Gilmorka píše:
@bunnysek to je zvláštní ale snad ví co dělá.. mezi námi nejradši bych šla hned do ivf a jistila to pak něčím než takhle.. někdy přemýšlím jak to má celé smysl..

no, každopádně ji napíšu, jestli je to pro mně ta nejvhodnější léčba… a ty už máš hodnoty v pořádku? To si také leckdy říkám, protože všichni se bojí jak stimulace, tak těhotenství a tak…chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
12.3.15 13:11
@joha79 píše:
@bunnysek
no tím to asi nebude já je měla taky a otěhotněla jsem 2× jen nikdy to nedopadlo…

popravdě, než jsem šla k paní primářce, zhltla jsem Vaší diskusi, a očekávala, že taky dostanu léčbu injekce, a odnesla jsem si jen papír, který má 3 stránky a hafo tučných čísel :? V tomhle opravdu, zatím, jen vidím, že ztratíme pokus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí