Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida Muselo to být hodně těžký rozhodnutí, ale pamatuju si, že jsi sem dávala text toho emailu od KM a z toho, musím říct, až mrazilo. Jsem si jistá, že jste udělali dobře.
Já jsem vždycky chtěla hodně dětí, teď budu ráda, když se mi podaří jedno…
Teda holky já vás obdivuji já jsem posera, manžela bych to nenechala píchnout to radši skočím k té doktorce a je to raz dva a kdyby něco tak to můžu svalit na ně. je fakt, že minule mě to taky víc bolelo tak jsme změnili stranu.
@Gilmorka píše:
Teda holky já vás obdivuji já jsem posera, manžela bych to nenechala píchnout to radši skočím k té doktorce a je to raz dva a kdyby něco tak to můžu svalit na ně. je fakt, že minule mě to taky víc bolelo tak jsme změnili stranu.
Tak mi jinak injekce taky píchá manžel
Holky, tak ja si všechny injekce vzdy pichala sama, výborný hlavně v práci nenápadně na WC ![]()
Ale teda na Dexamed si skocim za sestrou k doktorovi. Pícha se ráno nebo jak? A je důležitá pravidelnost? Jako např. každé úterý v deset nebo to je jedno, když se to zpozdi…?
Musím ještě napsat primarce, ale některá z vas bude určitě vědět. ![]()
@Tinakaterina dexamed jsem neměla ale asi to bude stejné jako moje imunoglob. na hodině nezáleží
Ahoj holky,
tak konečně můžu napsat nové zprávy. Na Moravě jsem nikde nepochodila. Všude jsem slyšela to samé, sežeňte si nebo zaplaťte si léky a my vám je budeme aplikovat.
Tak mi nezbylo nic jiného než se stát pacientkou CAR U Apolináře, dokonce jsem tam zastihla i KM. Byla milá, vstřícná,… Trochu mi měnila původní rozpis léků. Dostala jsem od ní domů imunoglobuliny do svalu a to 5× Subcuvia, aplikace 1× á 7-10 dní.
V dubnu kontrolní odběry a pokud bude vše Ok, tak IVF s transfuzemi (privigen) 7 dní před ET a 7 dní po KET. V případě pozit. gravitestu á 14 dní. Na transfuze budu muset bohužel á 14 dnů dojíždět do Prahy, ale lepší než nic… Tak snad to dobře dopadne.
Holky, chtěla jsem se zeptat, měla jste taky některá injekce do svalu Subcuvie nebo Igamplie před IVF a kolik dávek případně dávkování jste měly??
Tak super, ze jsi se k ni dostala, bude to sice narocny, ale co pro mimnko neudelame. Tak budu v dubnu moc drzet palce, at vas na ivf pusti.
@kratka23 Výborně!
Moc jsem na tebe myslela, jak jsi pochodila. Dívej se na to tak, že u Apolináře jsou machři (co odešel můj miláček Koucký, doporučuju Řežábka a dost si i chválí Bláhovou) a navíc budeš pod dohledem přímo u Malíčkový. A ještě ušetříš. Já bych to brala jako skvělej výsledek.
Teď si teda trochu honím triko, protože tenhle postup jsem ti radila ![]()
@Fíífía chtěla jsem se zeptat, někde v téhle diskuzi jsem narazila na to, že před KETem jsi užívala jeřáb ptačí. Nepletu se? Já ho teď beru taky, na KET bych měla jít v dubnu. Tys ho brala do transferu, nebo i po něm? Teď ho beru 14 dní, na lahvičce se píše, že se má brát měsíc, pak dva týdny ne
@Bea1979 píše:
@Fíífía chtěla jsem se zeptat, někde v téhle diskuzi jsem narazila na to, že před KETem jsi užívala jeřáb ptačí. Nepletu se? Já ho teď beru taky, na KET bych měla jít v dubnu. Tys ho brala do transferu, nebo i po něm? Teď ho beru 14 dní, na lahvičce se píše, že se má brát měsíc, pak dva týdny ne
Beo oromin jsem ti vlezla omylem na profil.pisu levou z mobilu, taj jsem pretukla ![]()
ivo, osrada
ja uz ti psala
Kez by byl duben pro obe uspesny ![]()
@Bea1979 jj užívala, před ket jsem začala s ms, a skončila asi 4 dny před et
taky jsem pila i kontryhel, ten jsem skončila asi dva dny před
@Fíífía píše:
@Bea1979 jj užívala, před ket jsem začala s ms, a skončila asi 4 dny před ettaky jsem pila i kontryhel, ten jsem skončila asi dva dny před
Tak slysela jsem uz hodne veci, ale o jerabu fakt ani tuk.
![]()
Jinak holky, zítra jdu na screening
a taky pro léky na gyndu, mám v moči krev a bakterie ![]()
No vidiš, furt se učíme
roste po něm sliznice, vždy jsem měla problém i s lekama a nakonec hezky narostla bez nich
@Fíífía píše:
Jinak holky, zítra jdu na screeninga taky pro léky na gyndu, mám v moči krev a bakterie
Paneboze uz screening???drzim palce. Kam na nej jdes? ke komu? Ja se ho tak strasne bala…
![]()
Leky moc upravi ![]()