Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
17.3.15 08:03

@maraida Muselo to být hodně těžký rozhodnutí, ale pamatuju si, že jsi sem dávala text toho emailu od KM a z toho, musím říct, až mrazilo. Jsem si jistá, že jste udělali dobře. :hug: Já jsem vždycky chtěla hodně dětí, teď budu ráda, když se mi podaří jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
17.3.15 08:03

Teda holky já vás obdivuji já jsem posera, manžela bych to nenechala píchnout to radši skočím k té doktorce a je to raz dva a kdyby něco tak to můžu svalit na ně. je fakt, že minule mě to taky víc bolelo tak jsme změnili stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
17.3.15 17:07
@Gilmorka píše:
Teda holky já vás obdivuji já jsem posera, manžela bych to nenechala píchnout to radši skočím k té doktorce a je to raz dva a kdyby něco tak to můžu svalit na ně. je fakt, že minule mě to taky víc bolelo tak jsme změnili stranu.

Tak mi jinak injekce taky píchá manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.3.15 21:35

Holky, tak ja si všechny injekce vzdy pichala sama, výborný hlavně v práci nenápadně na WC :roll:
Ale teda na Dexamed si skocim za sestrou k doktorovi. Pícha se ráno nebo jak? A je důležitá pravidelnost? Jako např. každé úterý v deset nebo to je jedno, když se to zpozdi…? :think: Musím ještě napsat primarce, ale některá z vas bude určitě vědět. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
18.3.15 09:21

@Tinakaterina dexamed jsem neměla ale asi to bude stejné jako moje imunoglob. na hodině nezáleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.3.15 17:07

Ahoj holky,
tak konečně můžu napsat nové zprávy. Na Moravě jsem nikde nepochodila. Všude jsem slyšela to samé, sežeňte si nebo zaplaťte si léky a my vám je budeme aplikovat.
Tak mi nezbylo nic jiného než se stát pacientkou CAR U Apolináře, dokonce jsem tam zastihla i KM. Byla milá, vstřícná,… Trochu mi měnila původní rozpis léků. Dostala jsem od ní domů imunoglobuliny do svalu a to 5× Subcuvia, aplikace 1× á 7-10 dní.
V dubnu kontrolní odběry a pokud bude vše Ok, tak IVF s transfuzemi (privigen) 7 dní před ET a 7 dní po KET. V případě pozit. gravitestu á 14 dní. Na transfuze budu muset bohužel á 14 dnů dojíždět do Prahy, ale lepší než nic… Tak snad to dobře dopadne.

Holky, chtěla jsem se zeptat, měla jste taky některá injekce do svalu Subcuvie nebo Igamplie před IVF a kolik dávek případně dávkování jste měly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
18.3.15 17:56

Tak super, ze jsi se k ni dostala, bude to sice narocny, ale co pro mimnko neudelame. Tak budu v dubnu moc drzet palce, at vas na ivf pusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.3.15 18:47

@kratka23 Výborně! :) Moc jsem na tebe myslela, jak jsi pochodila. Dívej se na to tak, že u Apolináře jsou machři (co odešel můj miláček Koucký, doporučuju Řežábka a dost si i chválí Bláhovou) a navíc budeš pod dohledem přímo u Malíčkový. A ještě ušetříš. Já bych to brala jako skvělej výsledek.
Teď si teda trochu honím triko, protože tenhle postup jsem ti radila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.3.15 18:50

@Fíífía chtěla jsem se zeptat, někde v téhle diskuzi jsem narazila na to, že před KETem jsi užívala jeřáb ptačí. Nepletu se? Já ho teď beru taky, na KET bych měla jít v dubnu. Tys ho brala do transferu, nebo i po něm? Teď ho beru 14 dní, na lahvičce se píše, že se má brát měsíc, pak dva týdny ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.15 19:14
@Bea1979 píše:
@Fíífía chtěla jsem se zeptat, někde v téhle diskuzi jsem narazila na to, že před KETem jsi užívala jeřáb ptačí. Nepletu se? Já ho teď beru taky, na KET bych měla jít v dubnu. Tys ho brala do transferu, nebo i po něm? Teď ho beru 14 dní, na lahvičce se píše, že se má brát měsíc, pak dva týdny ne

Beo oromin jsem ti vlezla omylem na profil.pisu levou z mobilu, taj jsem pretukla :hug:
ivo, osrada :hug: :hug: ja uz ti psala
Kez by byl duben pro obe uspesny :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.3.15 19:25

@Bea1979 jj užívala, před ket jsem začala s ms, a skončila asi 4 dny před et ;) taky jsem pila i kontryhel, ten jsem skončila asi dva dny před

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.15 19:26
@Fíífía píše:
@Bea1979 jj užívala, před ket jsem začala s ms, a skončila asi 4 dny před et ;) taky jsem pila i kontryhel, ten jsem skončila asi dva dny před

Tak slysela jsem uz hodne veci, ale o jerabu fakt ani tuk.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.3.15 19:28

Jinak holky, zítra jdu na screening 8o a taky pro léky na gyndu, mám v moči krev a bakterie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.3.15 19:30
@Simi11 píše:
Tak slysela jsem uz hodne veci, ale o jerabu fakt ani tuk. :hug:

No vidiš, furt se učíme :) roste po něm sliznice, vždy jsem měla problém i s lekama a nakonec hezky narostla bez nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.3.15 20:33
@Fíífía píše:
Jinak holky, zítra jdu na screening 8o a taky pro léky na gyndu, mám v moči krev a bakterie :(

Paneboze uz screening???drzim palce. Kam na nej jdes? ke komu? Ja se ho tak strasne bala… :hug: :hug:
Leky moc upravi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital