Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka navrhuje 6 injekcí. Ale terpve dneska jsem jí napsala, že souhlasím s léčbou a jak si mám vyzvednout injekce. Taky se musím domluvit jestli mi je někdo bude ochotný píchat. Obvoďáka jsme změnila a u té nové doktorky jsem ještě nebyla, tak zkusím spíš gyndu.
@Danny001 mám ale imunoglobulinů - jestli jsem to správně pochopila tak to nejsou kortikoidy (ty mi nepomohly - tabletky ale)
@Gilmorka jo aha. Dexamed jsou kortikoidy. Tak ti přeji aby ti imoglob. injekce pomohly. A na jak dlouho je máš?
@Danny001 Máš to stejně jako já, taky jsem dostala 6, pak už můžu na ket. Bez kontroly.
@Danny001 jo a díky taky ti přeji moc přeji aby se zadařilo a bylo vše v pořádku ![]()
@Gilmorka díky je to poslední šance, tak se nechám překvapit.
@Bea1979 to já po těch 6 dávkách musím znovu na kontrolu. Teď se ještě dostat do Prahy pro recept, to nevím jak udělat v práci. Škoda, že už to nejde posílat poštou. ![]()
@Danny001
ja ti ten recept klidne vyzvednu a poslu postou, jestli chces ![]()
ale musíš to domluvit u p. prochazkove aby mi to dala
Jinak jsem si dnes psala s KM a potvrdila mi ze ty bolesti kloubu opravdu zpusobuje dlouhodobejsi uzivani kortikoidu-schválila mi kolafit a sama psala, ze všechny „duchodcovske“ preparáty jsou na to ok ![]()
@Danny001 jestli potřebuješ Dexamed, tak já tu ještě nějaký mám.
@Papia to by šlo, že by jsi mi ho vyzvedla? To jsem netušila ![]()
@maraida to jsi hodná, ale dostanu k tomu receptu i nějaký pokyny pro doktora a žádanku na příště. Tak to stejně musím vyzvednout. Ale kdybych ho potřebovala tak ti písnu.
Holky všem vám píchala injekce zdravotnice? Nebo to může zvládnout i manžel. On je v tom po těch IVF docela profík. Akorát by místo břicha trefoval zadek. Což v mém případě rozhodně nepřehlédne ![]()