Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, já jdu zítra na kontrolu. Jinak mně je každý den zle, ráno to jde, ale po obědě až do noci děs. Sice
jen výjimečně, ale i tak mně to stačí. Doufám že alespoň zítra bude vše jak má být ![]()
@Fíífía píše:
Ahoj holky, já jdu zítra na kontrolu. Jinak mně je každý den zle, ráno to jde, ale po obědě až do noci děs. Sicejen výjimečně, ale i tak mně to stačí. Doufám že alespoň zítra bude vše jak má být
Bud rada, to je dobre znameni
na zitra drzim vse co mam, budu sem furt nacumovat:-)
@Fíífía
Držim moc palce, taky bych ty nevolnosti brala jako velmi dobré znamení, že je mimi v pořádku a dává tím o sobě vědět.
Já si jdu zítra zase pro jediného mrazáčka, tak se modlim, aby rozmrzl.
@Fíífía neboj, to dopadne dobře, tohle je asi jedninej případ, kdy je fakt, že ti je blbě, fajn ![]()
@Veruu11 Moc držím palce k úspěšnýmu rozmražení, úspěšnýmu vložení, zavrtání atd atd a na konci bude úspěšný mimino ![]()
@Fíífía píše:
Ahoj holky, já jdu zítra na kontrolu. Jinak mně je každý den zle, ráno to jde, ale po obědě až do noci děs. Sicejen výjimečně, ale i tak mně to stačí. Doufám že alespoň zítra bude vše jak má být
Jasně že bude, bude to ukázkové!!!
@Veruu11 píše:
@Fíífía
Držim moc palce, taky bych ty nevolnosti brala jako velmi dobré znamení, že je mimi v pořádku a dává tím o sobě vědět.Já si jdu zítra zase pro jediného mrazáčka, tak se modlim, aby rozmrzl.
Super rozmrzne a držím pěsti!!!
Ahoj holky, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii v ústí nad labem, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme, odebrala oběma krev + spermio manžel, doktorka je moc příjemná a sestřičky taky, ale teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)
Ahoj holky, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme, byla moc příjemná, oběma odebrali krev a manžel spermio. Ale teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)
Ahoj zlatíčka, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme. le teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)
@Gilmorka Myslím, že byla v Ústí
@Veruu11 @Fíífía Tak holky, pravou! Držím palce a doufám a těším se na dobrý zprávy od obou!
![]()