Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
10.3.15 09:59

@Simi11 jak se vám holky daří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.3.15 12:08
@Gilmorka píše:
@Simi11 jak se vám holky daří? :)

A jak se daří @Fíífía?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.3.15 13:18

Ahoj holky, já jdu zítra na kontrolu. Jinak mně je každý den zle, ráno to jde, ale po obědě až do noci děs. Sice :poblion: jen výjimečně, ale i tak mně to stačí. Doufám že alespoň zítra bude vše jak má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.3.15 13:30
@Fíífía píše:
Ahoj holky, já jdu zítra na kontrolu. Jinak mně je každý den zle, ráno to jde, ale po obědě až do noci děs. Sice :poblion: jen výjimečně, ale i tak mně to stačí. Doufám že alespoň zítra bude vše jak má být :)

Bud rada, to je dobre znameni :hug: :hug: na zitra drzim vse co mam, budu sem furt nacumovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
10.3.15 16:40

@Fíífía
Držim moc palce, taky bych ty nevolnosti brala jako velmi dobré znamení, že je mimi v pořádku a dává tím o sobě vědět.

Já si jdu zítra zase pro jediného mrazáčka, tak se modlim, aby rozmrzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.3.15 16:54

@Simi11 děkuju,jak to půjde, tak dám hned vědět.
@Veruu11 držím palečky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
10.3.15 18:20

@Veruu11 @Fíífía holky držím moc pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
10.3.15 19:07

@Fíífía neboj, to dopadne dobře, tohle je asi jedninej případ, kdy je fakt, že ti je blbě, fajn :)

@Veruu11 Moc držím palce k úspěšnýmu rozmražení, úspěšnýmu vložení, zavrtání atd atd a na konci bude úspěšný mimino :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.3.15 20:09
@Fíífía píše:
Ahoj holky, já jdu zítra na kontrolu. Jinak mně je každý den zle, ráno to jde, ale po obědě až do noci děs. Sice :poblion: jen výjimečně, ale i tak mně to stačí. Doufám že alespoň zítra bude vše jak má být :)

Jasně že bude, bude to ukázkové!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.3.15 20:12
@Veruu11 píše:
@Fíífía
Držim moc palce, taky bych ty nevolnosti brala jako velmi dobré znamení, že je mimi v pořádku a dává tím o sobě vědět.Já si jdu zítra zase pro jediného mrazáčka, tak se modlim, aby rozmrzl.

Super rozmrzne a držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
10.3.15 21:57

imuno

Ahoj holky, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii v ústí nad labem, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme, odebrala oběma krev + spermio manžel, doktorka je moc příjemná a sestřičky taky, ale teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
10.3.15 21:58

imunologie

Ahoj holky, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme, byla moc příjemná, oběma odebrali krev a manžel spermio. Ale teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
10.3.15 22:01

imunologie

Ahoj zlatíčka, tak jsem dnes byla konečně na té imunologii, výsledky budeme mít za 3-4 týdny takže zase čekání, ale doufám, že to k něčemu bude, doktorka sama říkala, že můžou zjistit hodně důvodů proč se nedaří tak uvidíme. le teda holky musím vám napsat scénku co jsem tam zažila, byl tam ještě jeden pár a šli taky oba na odběr krve, ale co ten pán vyváděl to bylo fakt hustý emoticon začal tam na sestru křičet, že co to na něj jako bere za velkou jehlu, tak mu sestra vysvětlila, že je to normální jehla s kterou odebírá i děti tak jí dál nadával, že doufá, že to umí atd. no komedie jako prase a nakonec se té setře nepodařilo mu krev odebrat, protože mu prostě netekla, on se tak strašně rozčiloval, že se mu asi ztratili žíli, no moc pobavil celou čekárnu a chudák jeho žena ta se omlouvala a šla si raději pro kafe, že to nebude poslouchat, tak jsem si zase potvrdila, že mám zlatýho chlapa emoticon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
11.3.15 07:19

@verca37 a ty jsi byla kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
11.3.15 07:48

@Gilmorka Myslím, že byla v Ústí
@Veruu11 @Fíífía Tak holky, pravou! Držím palce a doufám a těším se na dobrý zprávy od obou! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí