Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía píše:úúúúžasný
@Simi11
Večer mně KM pošle výsledky.
@Simi11 @Fíífía
tearz mám viac času tak sledujem pravideľnejšie. holky mám z vás rafdosť a moc držím palce aj naďalej
Děkujeme moc ![]()
tedka jsem se domluvila s porodníkem, že pokud neporodím do úterý, tak dáme cs ve čtvrtek…at mě ty klouby kvůli otokům bolí co nejméně
![]()
@Simi11 Takže nejpozději ve čtvrtek 26/2 tu bude
. Když porodíš v úterý, bude mít narozeniny jako můj muž ![]()
@Bea1979 píše:
@Simi11 Takže nejpozději ve čtvrtek 26/2 tu bude. Když porodíš v úterý, bude mít narozeniny jako můj muž
To bohužel jsem se nikdy nedočkala, až dneska.KM to vydí prý dobře. Kontrola za tři týdny u KM i v CARU.
Dnesni Hcg 72279 ![]()
@Simi11 píše: úúúúžasný![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hele a dočkala jsi se někdyv minulosti srdíčka??? co na to KM?
@maraida píše:
@Simi11 a moje Viktorka je 20.2.
Fífo, tak to je přece dobře, nemyslím to nijak zle, ale že je vidět, že ta léčba má velký smysl.
Vím, že mi KM říkala, že když je srdíčko, je opravdu potom již obrovská šance, že se vývoj nezastaví
![]()
angelsound už jsem zase vyndala ze skříně
![]()
Kontrola za 3 týdny???, až??? by mě prdlo v kouli
![]()
a i když nemáš fotku, pamaruješ si, na kolik podle utz dneska odpovídala? určitě už se to trochu srovnalo vid?
@Fíífía @Simi11 holky super zpráva gratuluji ![]()
My jsme dneska měli poslední adopční přípravku a dostali jsme doporučení ke schválení
Teď ještě dostat rozhodnutí o schválení z krajského úřadu. ![]()
@Danny001 píše:
@Fíífía @Simi11 holky super zpráva gratulujiMy jsme dneska měli poslední adopční přípravku a dostali jsme doporučení ke schválení
Teď ještě dostat rozhodnutí o schválení z krajského úřadu.
nádhera moc gratuluju, jak dlouho se čeká na rozhodnutí?
@Simi11 @Fíífía holky díky, ae pořád to nervy budou. Ještě musí naší zdravotní dokumentaci posoudit lékař, pak zpracují psychotesty co jsme dělali v říjnu a pak si nás pozvou na Kraj na schůzku kde nám poví jestli nás schálí. Takže 1-2 měsíce asi
Dneska mi napsala KM, že k ní nemusím, stačí zavolat asistentce a domluvit si odběry. Tak se tam asi brzy vydám ![]()
@Simi11 jj srovnalo, jsem 7+0,podle utz 6+5-prý je to ok.
No kontrola za tři týdny, kvůli KM, aby to bylo zase při jednom. Jinak se mě ptali jestli nechci už ke svému dr.Ale tak to snad ještě vydržím.
Jó angelsound až budeš mít nálada tak mi ho budeš moci poslat ![]()