Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simi11 tak paráda, nakonec to, s ohledem na tu komplikaci, vypadá moc dobře, viď. Hlavně, že malou to nebolí, přiznám se, že jsem na to myslela, jak tam je a bolí jí třeba koleno
@Bea1979 píše:
@Simi11 tak paráda, nakonec to, s ohledem na tu komplikaci, vypadá moc dobře, viď. Hlavně, že malou to nebolí, přiznám se, že jsem na to myslela, jak tam je a bolí jí třeba koleno
jj pujde jen o to vyléčit mně a doufám, že na mě zaberou rychle
![]()
@Simi11 Hlavně,že je malá v pořádu a dál se uvidí jaký bude u tebe postup. U mě ta diagnoza nezní dobře, ale KM mi říkala ať bojuji, že tu taky můžu sedět v 90 letech zdravá a litovala bych, že jsem to vzdala. Ale asi to tělo ví proč to dělá, třeba mě to vážně chrání. Proto jsme šli do té adopce. Nedalo mi to a dneska jsem také KM napsala kdy mám přijet na odběry a nebo jestli se mám objednat i k ní. Chtěla bych na jaře ještě zvládnout ten KET.Tak jsem zvědavá kdy odepíše. ![]()
@Simi11 píše:
jj pujde jen o to vyléčit mně a doufám, že na mě zaberou rychle![]()
Držím pěstičky ať je to brzi ok!!!
Holky přeju dobrý ráno a našim dvěma bojovnicím Simi a Fífě hodně štěstí.
Jinak já jsem dneska v noci pravděpodobně po dexamedu ani nezamhouřila oko, zato jsem byla 6× čůrat. Většinou spím jako dřevo, na tohle nejsem zvyklá ![]()
@Simi11 my jdeme k malíčkové s milas až 31.3, držte se holky ![]()
@Gilmorka já se léčím kortikoidy kvůli autoimunnímu onemocnění. KM mi navrhla před IVF zvýšenou dávku kortikoidů a pak IVIG. Infuze asi proto, že moje imunita jde silně proti mně ![]()
@Danny001 taky „prima“
Ale věřím, že bude v klidu, a hlavně ať ty si v klidu! Já mám Sjögrema, Raynaulda, celiakii, objevila se mi protilátka na SLE a KM odhalila antifosfolipidový syndrom…
@bunnysek teda ty toho máš
tak infuze jsou to nejlepší tak snad to pomůže ![]()
@Gilmorka mám
všechno se mi zbláznilo až ve 20ti. a od té doby pořád jen slýchám, že jednou bude problém…a je.
@bunnysek Teda ty toho máš. Držím ti moc palce aby to moc nezlobilo. Ony ty autoimunitní nemoci mají tendenci se na sebe navalovat. Já k tomu mám slabé vitiligo, což není nic hrozného, pak mě jednou určitě čeká autoimunitní zánět štítky a prý je to i endometrioza. ![]()