Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4197
15.2.15 13:00

@Gilmorka Já mám taky imunitu proti embryu. Po Metypredu a Pantomeru se mi hodnoty zlepšily, ale stejně ZT. No a teď mám doma Dexamed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.2.15 14:07

@Tinakaterina no ve mě právě pořád hlodá jestli je jen ta imunita skutečná příčina když jsem přirozeně nikdy neotěhotněla - že by bránila až tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.15 14:39

@Gilmorka Mám také zvýšenou TNF Alfu a IFNg. Dále mám endometriozu a neprůchozí levý vejcovod. :evil: Ale teď u posledního potratu, jsem měla imunitu dobrou, bohužel to bylo špatnou genetikou embrya.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.2.15 16:34
@Danny001 píše:
@Gilmorka Mám také zvýšenou TNF Alfu a IFNg. Dále mám endometriozu a neprůchozí levý vejcovod. :evil: Ale teď u posledního potratu, jsem měla imunitu dobrou, bohužel to bylo špatnou genetikou embrya.

Já měla v podstatě všechno špatně, endometrioza, neprůchozí jeden vejcovod, myom, polip…to všechno mi až na ten neprůchozí vejcovod odstranili, CAR mě eviduje jako zdravou. Spermio máme dokonalé. A prvně jsem otěhotněla až když mi KM srovnala imunitu. Sice pak následoval potrat, ale i v CARu i můj gynekolog mi říkal, že to je naprosto normální, ať za tím nic nehledám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.2.15 17:16

@Gilmorka Asi jo, já po zhoršení imunity taky nikdy už přirozeně neotěotněla, ba ani po IVF už pak ne. A to jsem předtím s otěhotněním problém neměla vůbec a syna mám přirozeně… Respektive po IVF jsem pak i po zhoršení imunity otěhotněla, ale na chvilku. Byly // a pak to šlo hnedka dolu, hcg kleslo a bylo po všem. Když jsem se dostala k paní primářce, tak po léčbě jsem otěhotněla a dospěla ale jen do osmého týdne. To už nevím, čím bylo… :,(
Jo a jinak nemám vejcovod, ale taky mě v CARu brali jako zdravou. Dokonce mi nedali ani Fraxiparine, což mě teda mrzí, při ostatních pokusech v jiném CARu jsem si ho vždy píchala. Teď mi říkala paní primářka, že ho dáme znovu, až dojde na pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.2.15 18:10

@Danny001 @Bea1979 @Tinakaterina díky holky za reakce každá to máte jinak.. já mám taky endometriózu ale jen I. stupně a vejcovody průchodné, tak uvidím asi se to prostě pak musí vyzkoušet (až budou hodnoty ideální).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
15.2.15 23:32

@monika m Já jsem měla všechna embrya vždy s PGD. Celkem 11 vyšetřovaných embryí, z toho jen 3 zdravá. Stejně jsem je potratila. Vysvětlení znělo, že PGD neodhalí vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
16.2.15 08:04

Ahoj holky jednou ted nedavno tu bylo téma chodit nechodit k psychologovi našla jsem článek myslím že když budete mít chvilku stojí za to si ho přečíst http://www.zdravotnickydenik.cz/…ame-cokoliv/
přeji krásné ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.15 08:11

Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskusi -skoro rok se léčím u paní dr. Malíčkové - nějaký nález byl, ten se podařilo metypredem a spol. zaléčit - a po následným ivf vždy mimoděl. těhotenství. Na poslední kontrole mi paní primářka nabídla léčbu imunoglubniny a intralipidy - ještě se teda bude čekat, jak dopadnou výsledky, ale očekáváme, že hodně blbě. Chci se zeptat, jak dlouho tato léčba trvá a jak probíhá. Vím, že úspěšnost ivf mi zvýší, ale nezajistí..děkuji za Vaše reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
16.2.15 09:58

@Radděnka ahoj mně kortikoidy nezabraly tak teď budu chodit na injekce imunoglob. 6 týdnů a pak kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
16.2.15 12:37
@Gilmorka píše:
@Radděnka ahoj mně kortikoidy nezabraly tak teď budu chodit na injekce imunoglob. 6 týdnů a pak kontrola

to ti je zajímavé já šla na 4 injekce a pak na kontrolní krev každá to máme trošku jinak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.2.15 12:52

Fífa, tak co? myslím na tebe, zatím žádné špinění, žádný příznak ZT?
držíš, držíš miminko v sobě? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
na středu strašně moc držím palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.15 13:06
@Simi11 píše:
Fífa, tak co? myslím na tebe, zatím žádné špinění, žádný příznak ZT?
držíš, držíš miminko v sobě? :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
na středu strašně moc držím palečky :hug: :hug: :hug:

Ta už tady dlouho nebyla taky se o ni bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.2.15 13:28
@milas píše:
Ta už tady dlouho nebyla taky se o ni bojím

Mi povidej, myslim ze zaziva nejhorsi obdobi… :,(

• načítám...