Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
25.3.15 08:38

Ahoj holky, moc se omlouvám, že Vám lezu do diskuze, dostala jsem žádanku k primářce Malíčkové a nemohu se k ní dovolat. Mohly byste mi některá napsat tel. na kterém se objednáváte? Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
25.3.15 09:05

@romannča tady má web https://mysolp.vfn.cz/Tree.aspx?… ale dole se píše, že bere jen pacienty z pracovišť Všeobecné fakultní nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.3.15 09:14

Děkuji moc, asi po deseti telefonátech jsem se tam konečně dovolala a objednala. Ale hruza, ta neochota sestry. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.3.15 09:44
@romannča píše:
Děkuji moc, asi po deseti telefonátech jsem se tam konečně dovolala a objednala. Ale hruza, ta neochota sestry. :-(

až tam jednou půjdeš pochopíš, neví, kde jim hlava stojí
doopravdy neoochotné nejsou :hug: :hug:
držím palce, at jsi spokojená :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.3.15 13:16

Děkuji moc, no jde tam spíš přítel, dostali jsme doporučení zda mu bude pani primářka nějak pomoci ohledně spermiogramu, má ho hodně špatný, už jsme měli 3 IVF a neuspěšné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.3.15 16:54

@Bea1979 @Simi11 @Papia @Gilmorka @Veruu11 @milas ....... a td..
Ahoj holky moooc všem děkuji za podporu a omlouvám se že píšu až ted… jak jsem a tom ted momentálně blbě :-D
no ale jak se věci mají od druhého dne stimuluji Fostimonem momenálně bez dolpatku JUPíííííí :-) aspon něco dobrého ;-)
dnes jsem volala s Malíčkovou tedy ted jí volám dost často… dělalo se zjištění co semnou udělaly ty intralipid zatím to jsou prej moje nejlepší výsledky nejsou uplně na jedničku ale naše posední IVF bude pokračovat až do ET jupíííííí
ted jdu v pondělí na ultrazvuk pak hned ve středu a kapačku a tak dále-…

jinak aby mě z toho nehráblo pujdu na kurz šití na stroji a budu se něco učit a zdokoalovat se musím zaměstnat sebe a mozek :-) přeji krásný večer a všechny se moc opatrujte :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
26.3.15 21:27
@joha79 píše:
@Bea1979 @Simi11 @Papia @Gilmorka @Veruu11 @milas ....... a td..
Ahoj holky moooc všem děkuji za podporu a omlouvám se že píšu až ted… jak jsem a tom ted momentálně blbě :-D
no ale jak se věci mají od druhého dne stimuluji Fostimonem momenálně bez dolpatku JUPíííííí :-) aspon něco dobrého ;-)
dnes jsem volala s Malíčkovou tedy ted jí volám dost často… dělalo se zjištění co semnou udělaly ty intralipid zatím to jsou prej moje nejlepší výsledky nejsou uplně na jedničku ale naše posední IVF bude pokračovat až do ET jupíííííí
ted jdu v pondělí na ultrazvuk pak hned ve středu a kapačku a tak dále-…jinak aby mě z toho nehráblo pujdu na kurz šití na stroji a budu se něco učit a zdokoalovat se musím zaměstnat sebe a mozek :-) přeji krásný večer a všechny se moc opatrujte :-*

Super držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.3.15 21:30

@joha79 Paráda! A moc se mi líbí tvůj přístup, tak se na to musí :). Držím palce, moc moc :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
27.3.15 07:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.3.15 07:41

@joha79
super :dance: :palec:

na ten kurz bych sla taky- to je bezva napad :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
27.3.15 10:01

@Bea1979 @Gilmorka @Papia ahoj holky mooooc Vám děkuji v pondělí jdu na ultrazvuk tak napíšu :-)

@Papia píše:
@joha79
super :dance: :palec:na ten kurz bych sla taky- to je bezva napad :hug: :palec:

no u Vás v Praze je mraky kurzu na šití u nás na kladně jsem našla jeden… ale jukni na net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
27.3.15 11:29

Dej určitě vědět, moc držím palce :hug: :hug: :hug: :hug:
kurz perfektní, já se takhle pustila do pečení dortů a cukroví na zakázku. vzhledem k tomu, že jsem na vánoce dělala kolem 60 kg cukroví, tak jsem myslela na úplně jiný věci.
před ketem jsem se byla s mámou zrelaxovat v relaxačním centru na víkend. to byla nádhera. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
doporučuju a schvaluju zaměstntat hlavu, i když vím moc dobře jak je to sakra těžký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.3.15 15:55

@joha79
musim nejdriv nechat opravit stroj- mam ještě kovovou veritasku po babicce :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
27.3.15 17:25

Holky v útery fičím směr Praha k Malíčkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
27.3.15 17:44

@milas Jedeš si pro výsledky, nebo na kontrolu+odběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí