Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, moc se omlouvám, že Vám lezu do diskuze, dostala jsem žádanku k primářce Malíčkové a nemohu se k ní dovolat. Mohly byste mi některá napsat tel. na kterém se objednáváte? Předem moc děkuji.
@romannča tady má web https://mysolp.vfn.cz/Tree.aspx?… ale dole se píše, že bere jen pacienty z pracovišť Všeobecné fakultní nemocnice.
Děkuji moc, asi po deseti telefonátech jsem se tam konečně dovolala a objednala. Ale hruza, ta neochota sestry. ![]()
@romannča píše:
Děkuji moc, asi po deseti telefonátech jsem se tam konečně dovolala a objednala. Ale hruza, ta neochota sestry.
až tam jednou půjdeš pochopíš, neví, kde jim hlava stojí
doopravdy neoochotné nejsou
![]()
držím palce, at jsi spokojená ![]()
Děkuji moc, no jde tam spíš přítel, dostali jsme doporučení zda mu bude pani primářka nějak pomoci ohledně spermiogramu, má ho hodně špatný, už jsme měli 3 IVF a neuspěšné. ![]()
@Bea1979 @Simi11 @Papia @Gilmorka @Veruu11 @milas ....... a td..
Ahoj holky moooc všem děkuji za podporu a omlouvám se že píšu až ted… jak jsem a tom ted momentálně blbě ![]()
no ale jak se věci mají od druhého dne stimuluji Fostimonem momenálně bez dolpatku JUPíííííí
aspon něco dobrého ![]()
dnes jsem volala s Malíčkovou tedy ted jí volám dost často… dělalo se zjištění co semnou udělaly ty intralipid zatím to jsou prej moje nejlepší výsledky nejsou uplně na jedničku ale naše posední IVF bude pokračovat až do ET jupíííííí
ted jdu v pondělí na ultrazvuk pak hned ve středu a kapačku a tak dále-…
jinak aby mě z toho nehráblo pujdu na kurz šití na stroji a budu se něco učit a zdokoalovat se musím zaměstnat sebe a mozek
přeji krásný večer a všechny se moc opatrujte ![]()
@joha79 píše:
@Bea1979 @Simi11 @Papia @Gilmorka @Veruu11 @milas ....... a td..
Ahoj holky moooc všem děkuji za podporu a omlouvám se že píšu až ted… jak jsem a tom ted momentálně blbě
no ale jak se věci mají od druhého dne stimuluji Fostimonem momenálně bez dolpatku JUPííííííaspon něco dobrého
dnes jsem volala s Malíčkovou tedy ted jí volám dost často… dělalo se zjištění co semnou udělaly ty intralipid zatím to jsou prej moje nejlepší výsledky nejsou uplně na jedničku ale naše posední IVF bude pokračovat až do ET jupíííííí
ted jdu v pondělí na ultrazvuk pak hned ve středu a kapačku a tak dále-…jinak aby mě z toho nehráblo pujdu na kurz šití na stroji a budu se něco učit a zdokoalovat se musím zaměstnat sebe a mozekpřeji krásný večer a všechny se moc opatrujte
Super držím pěsti
@joha79 Paráda! A moc se mi líbí tvůj přístup, tak se na to musí
. Držím palce, moc moc
![]()
Dej určitě vědět, moc držím palce
![]()
kurz perfektní, já se takhle pustila do pečení dortů a cukroví na zakázku. vzhledem k tomu, že jsem na vánoce dělala kolem 60 kg cukroví, tak jsem myslela na úplně jiný věci.
před ketem jsem se byla s mámou zrelaxovat v relaxačním centru na víkend. to byla nádhera.
![]()
doporučuju a schvaluju zaměstntat hlavu, i když vím moc dobře jak je to sakra těžký ![]()
@joha79
musim nejdriv nechat opravit stroj- mam ještě kovovou veritasku po babicce
![]()