Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 píše:
@milas Jedeš si pro výsledky, nebo na kontrolu+odběry?
Ko+odběry a chlap mi jako vždy bude dělat společnost
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu:-)
Zajímalo by mě, jak často a kdy se aplikují dr. malíčkovou doporučené intralipdy? kolik dnů před et nebo po et? Děkuji za cenné info.
Ahoj, mně Malíčková sebrala šanci i naději na vlastní dítě a po xletech mě strašně moc zklamala.
@Radděnka píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu:-)
Zajímalo by mě, jak často a kdy se aplikují dr. malíčkovou doporučené intralipdy? kolik dnů před et nebo po et? Děkuji za cenné info.
Ahoj jsem ti to psala
Já tu jsem momentální jedna co je má ![]()
@Polyxena1 píše:
Ahoj, mně Malíčková sebrala šanci i naději na vlastní dítě a po xletech mě strašně moc zklamala.
Myslim ze jsi sem uz tuhle hlasku psala, vsechny nas zajimalo co se stalo a neodpovedela jsi. Nevim jestli si nepletu jmena. Nicmene, kdybys napsala, treba by nekdo poradil.
@Polyxena1 píše:
nevime nikdo o co slo, ale urcite za to jak to je nemůže Malickova-asi jen vyhodnotila tvůj zdravotni stav a bohužel to pro vas nedopadlo dobře…
Ani ona není vsemocna…ikdyz nekterym z nas pomohla, tak ne vždy umi a muze delat zázraky…
mozna kdyby jsi napsala o co slo, tak pochopime proc se tak cítíš, ale podle tvých kratkych stiznosti na ni nevime nic ![]()
@Papia píše:
nevime nikdo o co slo, ale urcite za to jak to je nemůže Malickova-asi jen vyhodnotila tvůj zdravotni stav a bohužel to pro vas nedopadlo dobře…
Ani ona není vsemocna…ikdyz nekterym z nas pomohla, tak ne vždy umi a muze delat zázraky…
mozna kdyby jsi napsala o co slo, tak pochopime proc se tak cítíš, ale podle tvých kratkych stiznosti na ni nevime nic
Má hodně vysokou za hranici možností TNF alfu atd…