Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas
hmmm…tak to proste asi uz nejde s tim něco delat, no
-třeba telo na léčbu nereagovalo…nejde brat ty leky donekonečna…
@Papia píše:
@milas
hmmm…tak to proste asi uz nejde s tim něco delat, no![]()
-třeba telo na léčbu nereagovalo…nejde brat ty leky donekonečna…
Nechce ji dávat žádne léky
@milas
a kde jsi to cetla?
vcera jsme se ji skoro všechny ptaly o co jde, ze nevime důvod proc si na ni stezuje…tak třeba odpovi sama
![]()
@milas píše:
Nechce ji dávat žádne léky
Treba je to tim, ze je z daleka, stacilo by stat se pacientkou csr Apolinar. Presne tento pripad se tu resil nedavno…
@Papia píše:
@milas
a kde jsi to cetla?
vcera jsme se ji skoro všechny ptaly o co jde, ze nevime důvod proc si na ni stezuje…tak třeba odpovi sama![]()
Psala ná SZ a dlouho mi píše
@Simi11 píše:
Treba je to tim, ze je z daleka, stacilo by stat se pacientkou csr Apolinar. Presne tento pripad se tu resil nedavno…
Jj já vím, ona léči i lidi z RF nebo Ivf Clinic od Machače, to jsem i já ten případ
@milas
aha ![]()
no tak potom nechapu, proc si tady stezuje, když o co jde pise jen do SZ…bud chci tady něco ventilovat a resit a nebo ne…vse tady probirame, radime se o vecech co vime…když se rekne „A“, tak je taky potřeba rici „B“…
no nic ![]()
@Papia píše:
@milas
ahano tak potom nechapu, proc si tady stezuje, když o co jde pise jen do SZ…bud chci tady něco ventilovat a resit a nebo ne…vse tady probirame, radime se o vecech co vime…když se rekne „A“, tak je taky potřeba rici „B“…
no nic
Souhlas. Nez takovehle kuse informace, tak radeji zadne. Kdyby to cetl nekdo novy, kdo se rozhoduje, tak je to dost zavadejici.
A mne osobne km pri navsteve vzdy zduraznovala, ze zda otehotnim je hlavne mezi nebem a zemi, ona ovlivnuje imuno a pak je dalsich nekolik veci co musi klapnout.
Holky tak k malíčkové asi nepojedu chytla jsem virozu zítra tam budu volat co a jak máte s tím někdo zkušenost? mám obavu co to udělá s léčbou ach jo ![]()
@Simi11 píše:
Souhlas. Nez takovehle kuse informace, tak radeji zadne. Kdyby to cetl nekdo novy, kdo se rozhoduje, tak je to dost zavadejici.A mne osobne km pri navsteve vzdy zduraznovala, ze zda otehotnim je hlavne mezi nebem a zemi, ona ovlivnuje imuno a pak je dalsich nekolik veci co musi klapnout.
Tak tak já na KM si nemůžu stěžovat a po půl roce se na ní opravdu těším
@Gilmorka píše:
Holky tak k malíčkové asi nepojedu chytla jsem virozu zítra tam budu volat co a jak máte s tím někdo zkušenost? mám obavu co to udělá s léčbou ach jo
Klidně ji napiš mejla ona ho ještě dnes přečte napiš ji urgentní
@milas tak jsem jí napsala tak uvidím, pokud do rána neodepíše tak zavolám no co už semnou
jsem v tomto období nemocná už třetí rok po sobě ![]()
@Gilmorka píše:
@milas tak jsem jí napsala tak uvidím, pokud do rána neodepíše tak zavolám no co už semnoujsem v tomto období nemocná už třetí rok po sobě
Ty bláho…
Holky, mám dotaz. Platila jste si některá intralipidy? V CAR po mě chtějí 2500 Kč za jednu infuzi (je jich potřeba minimálně 7). Ale nevím, kdo by mi je předepsal. Malíčková vám je některé předepsala?
@milas dokonce mi už paní doktorka odpověděla ona je fakt zlatá, prý pokud nemám vysoké horečky tak dokážou virozu z výsledků odečíst
já jsem horečku neměla x let a myslím že v úterý už budu víceméně v pohodě ![]()