Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
1.4.15 10:45

@Monulek do jakého caru chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.4.15 11:15

Holky, já bych hned nenasazovala KM psí hlavu. Je tady přece dlouhodobá zkušenost, že se opravdu, ale opravdu snaží pomoct a má ke všem dobrou vůli. Problém bych spíš viděla v samotném předepisování tý biologický léčby (infuze, injekce globulinů). Sama mi při první schůzce říkala, že pojišťovny s tím dělají problémy, protože léčba je drahá a ona asi taky bude mít od VFN nějaký limit. Prostě to na mne dělá dojem, že tu léčbu nemůže dát všem, komu by jí jinak mileráda předepsala a že je jí to samotný líto a hodně nepříjemný, proto možná komunikuje trochu stroze, protože prostě i jí je ta situace strašně proti srsti. Uvidíme, co dál.

Je mi ale jasný, že Polyxeně a Monulek to stejně náladu nezlepší :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
1.4.15 12:16

@Bea1979 jj přesně tak má složitou práci a bojuje s pojištovnou a s naší imunitou a jsem ráda že k ní chodím snad to pomuže i mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 13:45

Holky, já jsem bývala taky spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
1.4.15 14:41

@Polyxena1 můžeš to rozvést? jak dlouho jsi u ní, co ti dávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.4.15 14:55

Ahoj holky- dnes jsem u malickove byla s malou- uz včera mi napsala cituji :
„Hura-tesim se na vas :)
Malickova at si kdo chce co chce říká je proste fajn zenska, která se snazi-daly jsme rec, probraly jsme ten clanek co jsem tu sdílela- rekla, ze autorka ji ho ani neposlala k autorizaci, takze tam není pravda ani o ni, ani o me a tim ze info o cenách leku daval tiskovy mluvci, který o tom moc nevi, tak i tom je to tam spatne napsane…
dále jsem ji rikala, ze ne všichni jsou s ni spokojeni(viz nase diskuse), na to ona rikala ze hodne zen ma predstavu, ze prijedou za ni přes celou republiku a mysli si, ze jim „do kabelky“ napakuje infuze a oni si to dama nechaji aplikovat-tak to proste ona delat nemůže…

Za sebe musim rici, ze podle me dela maximum a to si nemyslim, ze jen v mem pripade :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1983
1.4.15 15:00

@Papia souhlasím.. mám takový pocit, že v tuhle chvíli být u KM na vyšetření se automaticky nerovná to, že bude KM léčit dál… a v tom bude ten problém, že má stop stav nových pacientek, takže vyšetření třeba udělá, doporučí léčbu, ale následně se jí sama ujmout už nemůže.. nebo se pletu?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
1.4.15 15:08

@Danny77 to mi nepřipadá ona nové pacientky (kromě doporučení přes fakultku) nepřibírá vůbec ne? spíš jde asi o ty drahé infuze, které musí pojišťovna proplatit a je to ještě individuální asi podle diagnozy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.4.15 15:37

@Danny77
jojo,
navíc ikdyz se to podari, tak se porad nevi cim to vlastne bylo, co za léčbu zabralo nejvíce-i dnes mi rikala, ze se nevi jestli u me pomohl ivig, atosiban kortikoidy, priroda…proste porad nevedi a i pro ne jsem zazrak…
jenze ne vždy jde vse poladit a není v jejich silach osetrit celou CR…
A ani když se clovek k ni dostane a i ho leci, tak to porad neznamena, ze se docka miminka…

tezkou soudit co Polyxena a Monulek s ni mají za spatne zkusenosti…ale kdo si tady chce verejne stěžovat by mel také napsat o co jde, jinak at si necha sve pro sebe- tot muj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 17:20

@Gilmorka Ahoj, bohužel vzhledem k tomu co tu čtu, tak nemůžu. Nejde o moji představu, ale o to co lékařka naplánovala a pak to nedodržela. A rozhodla o tom ještě dřív než byly výsledky z testů. Nehodlám tu psát nic, co budou pak jiné dámy, které o tom nic neví interpretovat na jiných místech. Nechápu jak si může někdo dovolit, zmiňovat něčí problém a mluvit o někom za jeho zády, když vůbec nevíte o co šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 17:24

@Papia Ahoj, vůbec o tobě nic nevím.. a jsem překvapena, že řešíš věci o kterých také nic nevíš. Navíc s lékařkou. Nestěžovala jsem si na to jaká je, ani jak léčí… předáváš špatné informace a vznikají pak z toho zbytečná nedorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
1.4.15 19:35

@Polyxena1
ahoj,
napodobne- vůbec o tobe nic nevim a co jsem resila s Malickovou bylo v obecne rovine…neznam ani tve jmeno, tak nevim jak bych s ni mohla resit tvůj pripad…byla jsem za ni k vuli sobe, ne kvůli diskusi na miminu…navíc jsi tady jen napsala ze te zklamala-tak nevim co bych s ni asi tak o tobe mela resit…navíc mam opravdu na praci jiné věci, nez resit tvůj pripad…
mozna jsem svůj rozhovor s ni spatne vylicila, nebylo smyslem se te(ani nikoho jiného) jakkoli dotknout

Příspěvek upraven 01.04.15 v 20:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
1.4.15 20:17

@Polyxena1 to co píšeš - naplánovala, nedodržela - mi k ní absolutně nesedí. Pokud nechceš z jakéhokoliv důvodu napsat o co šlo, tak by bylo lepší vůbec o tom nepsat, protože to je jen tvůj náhled na danou situaci a druhá strana nemá možnost se jak bránit, to mi přijde nefér. Pokud bys napsala, mám špatnou zkušenost, protože…tak by se o tom dalo diskutovat, ale to jak jsi to podala je zavádějící a vůči ní nesprávné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 20:21

@Papia díky za upřesnění, ale z toho co jsi psala před tím, to vyznělo trochu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.4.15 20:25

@estrela každý máme nějaký názor a každý máme nějakou zkušenost. Veřejně jsem tu nic nepsala, jestli někdo zmiňoval něco za mě, je to věc toho dotyčného člověka. Já mám bohužel tu zkušenost, kterou mám. ke své škodě, chápu, že to nemůžete pochopit, když neznáte detaily…ale měla jsem důvody proč to ještě nezmiňovat, a byl to pouze povzdech nad tím, že když už nemám léčbu od ní tak už nemám šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí