Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1983
2.4.15 16:29

@Polyxena1 přesně tak.. nech toho.. pokud nechceš říct, o co šlo, pak je to tvoje volba, ale dle mého názoru tady pak diskutuješ úplně zbytečně, protože nikdo neví, o co jde.. všechny akorát mateš..

jinak holky, já byla dneska v RF a akorát tam přišla zpráva, že KM se spojí s RF.. doktor z toho měl velkou radost.. takže info pro vás, nic víc nevím, doufám, že jsem tu právě nepustila předčasný blud, doktor se jen tak zmínil, když viděl, že mám imuno dělaný u ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.4.15 17:05

@Simi11 nemusíš to přeci číst. ale rozhoduji sama za sebe. prakticky jsem ještě vůbec nic nenapsala a to, že tobě někdo pomohl je fajn. ale můj příběh je jiný a nečekala jsem, že budete tak zlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.4.15 17:07

@Danny77 no, ona se vám ta kamarádka, co tu máte a předává informace co sem píšete nepřizná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8516
2.4.15 17:29

Když to tady tak pročítám, tak se musím zastat KM, loni měla hodně těžké období takže se nemohla věnovat všem tak jak by chtěla. A co se týče s globulinama je pravda, že je asi těžko bude hned předepisovat každé pacientce. Sama mi říkala, že je to opravdu poslední možnost, když už nic jiného nezabírá a diagnóza je špatná a taky hodně záleží na pojišťovně jak se k tomu postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.4.15 18:33
@axina píše:
Když to tady tak pročítám, tak se musím zastat KM, loni měla hodně těžké období takže se nemohla věnovat všem tak jak by chtěla. A co se týče s globulinama je pravda, že je asi těžko bude hned předepisovat každé pacientce. Sama mi říkala, že je to opravdu poslední možnost, když už nic jiného nezabírá a diagnóza je špatná a taky hodně záleží na pojišťovně jak se k tomu postaví.

super, děkuji za tvůj příspěvěk. svatá pravda :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
2.4.15 19:33

@Danny77 ahoj. Taky jezdim do RF. Tak už začínas s Dexamedem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
2.4.15 20:30

@Polyxena1 nejsme zlé, jen se snažíme být spravedlivé a to ty nejsi. Právě, že jsi pořádně nic nenapsala, nevysvětlila a píšeš, že máš špatnou zkušenost. Pořád dokola to a samé. Někdo to tu čte, někdo tu donáší…vidím to v barvách…estrela řekla, estrela napsala, klidně i pozor estrela je od kladna. Z toho co jsi napsala mám dojem, že jsi chtěla víc než jsi mohla od ní dostat a teď se snažíš jen svalit vinu dál. Nedivím se ti, tohle je normální, řekne ti to každý psycholog. Napsala ti jaká by byla další léčba? Jestli ano, tak nekopej kolem sebe a bojuj, najdi jiného imunologa a prober s ním danou léčbu. Máš výhodu oproti jiným, že víš kde je problém a co by mohlo zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.4.15 21:44

@estrela Ahoj ty jsi z Kladna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
2.4.15 21:46

@estrela Já ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.4.15 02:09
@joha79 píše:
@estrela Já ano ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
3.4.15 07:15

@Danny77 RF spolupracuje s KM proto jsem si vybrala jako nový car právě RF.. tam její léčbu respektují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 07:17

Krásné dobré ráno Všem :-) :mavam: tak dnes ráno poslední dávka Fostimonu… zítra večer Pregnyl a hurá velikonoce na punkci… jinak ted za 45 min jedu do prahy pro kapačku pak domu do práce na odpolední a zítra zase do Prahy na aplikaci já jsem v té Praze pořád ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 07:17

@Gilmorka co je RF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.4.15 07:25
@joha79 píše:
@Gilmorka co je RF???

Reprofit brnensky car.
Jj ja kdyz jsem nekdy km rikala pred rokem, at se na nasi diskuzi podiva, ze by ji potesilo kolika lidem pomohla a peji na ni chvalu, tak rekla, ze na to nema cas, ale je poctive informovana od kolegu z rf, kteri nasi diskuzi sleduji.
Ma s nimi skvele vztahy :D
V praze je blaze, jen sem jezdi. Hlasim azuro, ale oblec se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
3.4.15 07:37

@joha79 teda ty to máš opravdu na divoko, budu moc držet pěsti jak to vypadá dle ultrazvuku?

@Simi11 RF sleduje naši diskusi 8o 8o 8o - zdravíme RF :lol:, mám pocit, že RF má pobočku ještě někde jinde olomouc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí