Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bea1979 píše:
@joha79 Tak to je krása, moc gratuluju! Víš, že já to měla úplně stejně? 19 vajec, 10 řekli, že je zralých, ale oplodnilo se jedenáct. Ještě jsem si s manželem říkali, že do tý misky na ivf hodili asi všechny, i ty nezralý. Nakonec v den transferu bylo 8 embryí, jedno vložili třídenní a 5 blastocyst mám v mrazáku. Tím le vůbec nechci naznačit, že tobě těch 11 nevydrží, tak to, prosím, neber.
Mám z tebe radost. Užij si šití a opatruj se
![]()
![]()
tedy čtu to znovu to ti musím říct že to máme stejné
a i obě 79
to je hustý tedy
@joha79
jojo- nervy to jsou, nam každý den hlasili jak se vyviji a tak (mali jsme 8 vajuch a 6 se oplodnilo)- 2 dny před mrazenim nam rekli ze se prestaly vyvíjet a v den vitrifikace nam rekli ze nam jich 5 dobrych zamrazili(po testovani mame 3 dobre)
ale malem me kleplo-ja uz to obrecela-modlila se at aspoň jedno zustane a pak jich bylo 5…
![]()
když jsem se pak ptala, jak je mozne, ze mi davali takove info-kdyz to nebyla pravda, tak koukali, ze vůbec nevedi kdo mi to mohl rict ![]()
@Bea1979 @Papia tak jsem holky volala zítra je na 10.30 plánovaná ET a ted momentálně máme 5 bojovníku… ![]()
@joha79 ![]()
5 je peknej výsledek-tak snad vyberou poradneho silaka který se chytne a nepusti
![]()
@Papia píše:
@joha79
5 je peknej výsledek-tak snad vyberou poradneho silaka který se chytne a nepusti![]()
děkuji
no to doufám ale taky bych moc ráda at nám zustane něco na sněhuláčky
![]()
@joha79 píše:
@Bea1979 @Papia tak jsem holky volala zítra je na 10.30 plánovaná ET a ted momentálně máme 5 bojovníku…
@Mandlička já akupunkturu nemám, jen čaje. Na záchod jsem ze začátku taky lítala několikrát za den teď už je to lepší ale taky někdy ještě jdu víckrát. A co jsi měla na jazyku? Nějaký fleky?
Ahoj holky tak jsem doma z kurzu šití… no moc jsem tam nebyla ![]()
začal se přepalovat a smrdět pedál ke stroji
tak s eto muselo vypnout a manžel paní je opravář tak se na to dnes prej podívá
je moc hodná ale si řikám proč to musím mít vždy vše tak složité ![]()
jak se máte? co děláte? já ted sedím s kávou u pc…
@joha79 No, já vymýšlím teď závěsy a tak do chatky. My si teď pronajali malou zahrádku, abychom měli kam jezdit. A tam je chatička - můžeme si tam dělat vše, co chceme…a mě by se líbilo to předělat na takovou malou chaloupku. Takže bych tam chtěla na okna stejné závěsy a třeba v tom stylu ubrus. Tak jsem si říkala, že tohle bych se strojem snad mohla zvládnout, tak vybírám látky
Ale uvidíme no… bohužel teď nemám doma stroj a nemám ho kde mít, tak bych si to musela ušít u tchýně… tak uvidíme.
@veveruschka to je super taky máme zálusk na zahrádku mooooc si jí přejem ale je to vše moc drahé a ted je potřeba korunky jinde no ale je to náš sen… to si to tam tedy fajně vytuníš to bude nádhera ![]()
@joha79 Já mám ráda pořádek a aby to bylo útulné - jenže spíš by to chtělo pracovat venku… Ale s tím břichem to teda už moc nejde
Takže vymýšlím spíš hovadiny… Tak snad o víkendu se mi podaří zkulturnit záhonek s bylinkami… a třeba jahody - no, uvidíme, jak mi to v té poloze půjde. Protože když se mimino šprajcne, tak se nepředkloním. A to mě občas manžel dostává z kalhot
Taky bych zvládla něco natírat, ale k barvám mě manžel taky moc pustit nechce…
No, nejlepší je mít něco vlastního. Ale na to právě taky nemáme peníze - tak se vlastně jedněm důchodcům staráme o tu jejich… a zas mi to přijde lepší být takto někde než celé dny s kočárem před panelákem.
Jako ideál je mít dům se zahradou
Ale to je úplně jiná úroveň ![]()
@veveruschka jj to jsi napsala krásně bude super mít kočárek na zahradě jen co je pravda
já ted dělá vše pro to mít ten kočárek a pak se časem třeba povede i ta zahrádka ![]()
@joha79 No, já chtěla tu zahrádku už roky předtím… ale taky nic nebylo nebo jsme prostě neměli tolik peněz. A ono se to teď nějak sešlo…Takže je důležité mít sny a přemýšlet nad nimi a já věřím, že přijdou! Teď se naučíš šít a bude
Pak se ti to bude všechno náramně hodit!