Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
14.4.15 07:53

@milas Výborně, budu moc držet palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
14.4.15 07:54

@joha79 Jsi obrovská šikulka! Jen trénuj, brzo budeš šít povlečení do postýlky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
14.4.15 08:02

@joha79
tak to te asi nauci sit dirky na knoflíky- to mi nikdy moc neslo-jsem samouk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.4.15 10:54

@joha79 :potlesk:

@milas super já jsem dnes byla taky na injekci, v květnu IVF, červen? to je fajn to taky uteče… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
14.4.15 13:48

@Bea1979 hi hi hi děkuji a taky kapsář na postýlku ;-)
no snažím se je to první kousek ale pro mě to je super funguje to momentálně i na to že mám jiné myšlenky :-) @Papia no taky to ten stroj dělá no ale to je toho tolik že se mám pořád co učit zatím šiju jen rovně a seznamuju se ze strojem… @Gilmorka děkuji :-)no supr to uteče jak voda já dne s byla na intralipidech u apolináře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.4.15 13:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.15 17:41
@Gilmorka píše:
@joha79 :potlesk:@milas super já jsem dnes byla taky na injekci, v květnu IVF, červen? to je fajn to taky uteče… ;)

No ty jdeš na ivf? supeR, no já červen a nevím jak to půjde v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
14.4.15 17:56

Máš namáhavou práci? musela by sis asi vzít volno co.. to máš dobré můžeš to uhrát na letní dovču - máš zkušebku? jinak jj jdu a mám to příkazem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.15 19:20
@Gilmorka píše:
Máš namáhavou práci? musela by sis asi vzít volno co.. to máš dobré můžeš to uhrát na letní dovču - máš zkušebku? jinak jj jdu a mám to příkazem :mrgreen:

Já mám ket taky příkazem, jj skušebka končí 16.6 a nee fyxicky není namáhavá ale psychicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.4.15 07:17

@milas ještě namáhavější než všechny tyto starosti? :think:.. já jsem tak nějak na vážkách včera moje obvodní a že to zůstaneš doma ne? a já myslela že mluví o ivf ale ona hned jako že to určitě vyjde že v těhu tak jsem ze všeho taková nesvá co bude.. a co bych měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.4.15 07:47

@Gilmorka já mám práci kancelářskou, ale hodne stresovou, resim nepříjemné věci a lidi řvou a jsou stále nějaké problemy. Ted pri tretim ivf po transferu jsem doma nebyla, po pozitivním testu taky ne. Po potvrzení srdicka jsem šla ještě dodělat spisy, které hořely nejvíc, i když mi to doktor vymlouval, ze mám myslet hlavně na sebe a mimi a práce se nezblazni. Jenže jsem byla tesne po zkušební době a bylo mi to blby…No a na příštím utz už srdíčko nebylo vidět, zastavilo se těsně po kontrole, kdy me lékař hnal na tu PN a já šla ještě stresovat se do práce a bylo mi celý den zle z toho, jak to řeknu vedoucímu, ze sotva skončila zkušebka, tak jsem tehu. Třeba to nemělo vliv, ale prý to mohla byt i poslední kapka při vši té léčbě. Takže PN doporučuji. Fakt to zato nestojí… Malickova řekla, ze me těhotenství bude zas velmi rizikove, uz vim, co tim myslela a dalsi potrat uz nechci zazit… Jestli dojde na další transfer, půjdu na PN hned. Když to nedopadne, holt se zas vratim. Zažila jsem nepříjemný návrat po potratu dvakrát, a ze mi to v práci dali sežrat, jako bych potratila schválně, ale už se s ostatními nervovat nebudu.
Držím moc palce.

Jo a ještě jsem vysledovala zvláštn věc. Vždy, když jsem po transferu, tak syn onemocní, litam pak kolem něj. Asi nějak podvědomě cítí, ze najednou tu jsem i pro někoho jiného a ne ze by chtěl, ale je to tak… :think:

Příspěvek upraven 15.04.15 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.4.15 08:01

@Tinakaterina tak já ani nedokážu posoudit jak moc je ta moje práce stresová.. prostě někdy jsou problémy.. co je asi horší je dojíždění, doporučuješ mi PN hned od ivf nebo v případě těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.4.15 08:09

@Gilmorka já si ji urcite vezmu, doktor mi ji nutil a já odmitala. :( Zatím nevím, jestli na transfer dojde teda, ale když jo, tak půjdu na PN. Jinak v RF doporučují dělat normálně vše, tím jsem se řídila a dopadlo to. Chtěla jsem i chodit do prace, abych na to doma stále nemyslela, embryo se sice chytili, ale pak jsme to nezvládli. Příště doma budu. Je to těžký rozhodnuti, ale já si to ted docela vyčítam. KdybYch byla doma, tak jsem aspoň udělala maximum. Každého rozhodnuti, prober to s doktory a posud, kde Ti bude lip. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
15.4.15 08:35

@Tinakaterina díky moc a ty do toho půjdeš znovu kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
15.4.15 10:19

Uff, holky, je to těžké rozhodnutí… Jestli jít do práce nebo ne. Já to hrozně řešila s KM, ale ta byla zlatá a spíš mi doporučovala být doma - už jen kvůli těm infekcím, řekla, že by to taky mohla být poslední kapka. No, ale oznamovat to v práci bylo šílené a nadřízená to vzala hoodně špatně. Když si na to vzpomenu, tak mi ještě teď není dobře. Ale musím říct, že prostě v tomto jsou priority jasné a žádná práce za to nestojí. A je zázrak, když se to povede. Člověk se na to pořád musí dívat s nadhledem a jistotou, co je priorita. Protože pak má tendence si říct, že ještě týden to zvládnu, vždyť se cítím celkem dobře nebo bych měla… ale po těch našich bojích - podle mě je lepší být v klidu. Ještě budeme pracovat dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí