Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
18.4.15 15:49

@joha79 Jééé, to je super! Teď ještě další :-) Úplně mě to nadchlo, asi se taky na něco takového přihlásím. Je to báječné, že si nosíš věci, co si uděláš :-) Jinak my dnes teda malujeme a zítra budeme skládat nábytek. Holky, za 2-3 týdny je mimino tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.15 16:00

@Bea1979 :-D děkuji no ale doufám že se stane časem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.15 16:07

@veveruschka no super to uteče jak nic :dance: jinak je to fajn příště bude zástěra ty tašky dvě jsem dostala a ted si kupuju látky svoje…
jinak v pondělí se jdem podívat na zahrátku tak se zvědavá je to tu 5 min v lese od baráku je to malé ale nám by to stačilo :-) taky bych si tam ušila ubrus a tak jako ty už si to předctavuju a to jsem ještě nekoukala na živo na zahrádku :-D
ale super to šití moc ráda bych se toho chtěla hodně naučit… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.15 16:15

:-D udělala jsem si nák ten podpis tady to brzo co no moc to neumím… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
18.4.15 18:01

@joha79 ahoj, ja byla teprv ve ctvrtek. Ty uz to mas za par, neboj to uteče :)

@Bea1979 diky, jo nervicky to jsou. Mela jsem uz hatchovanou blastu, asi se vyvíjela nejak rychleji. No a popravdě, holčičku si míč přejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.15 20:04
@veveruschka píše:
@joha79 Jééé, to je super! Teď ještě další :-) Úplně mě to nadchlo, asi se taky na něco takového přihlásím. Je to báječné, že si nosíš věci, co si uděláš :-) Jinak my dnes teda malujeme a zítra budeme skládat nábytek. Holky, za 2-3 týdny je mimino tady…

Cože za 2-3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
18.4.15 20:20

@milas No, za 18 dní bych měla rodit :-) Asi bych se pomalu měla objednat ke KM, říkala, že po šestinedělí - a to není tak dlouhé když to tak člověk vlastně vezme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.15 21:02
@veveruschka píše:
@milas No, za 18 dní bych měla rodit :-) Asi bych se pomalu měla objednat ke KM, říkala, že po šestinedělí - a to není tak dlouhé když to tak člověk vlastně vezme :-)

Ty bláho to tak rychle uteklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.15 21:08

milas

Milas - moc gratuluji k miminku, jen se chci prosím zeptat, jaké si měla potíže, jak ti KM pomohla?
Děkuji za zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.15 21:16

autoimunitní onem. štítní žlázy a protilátky pro embryu

Ahojky všem, máte někdo zkušenosti s léčbou - mám autoimunitní onem. štítné žlázy a ještě sníženou funkci, k tomu protilátky proti embryu a ještě horší spermiogram.
Přitom mám již 13 letého syna a teď nám to nejde :(
Prednysom mi nedělá vůbec dobře, měla jsem vysoký tlak a bylo mi fakt zle.
Dá se to vůbec řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
18.4.15 21:18

@milas No, uteklo to strašně rychle… ani bych neřekla, že jsem tak dlouho těhotná :lol: Ale ještě nemám všechno uděláno… jak jsem si to vůbec neuvědomovala. Pořád jsem si říkala, že je času. No a ono už není :D ale většinu věcí snad mám, teď jen udělat ten pokojík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.4.15 22:34

@veveruschka Teda já čumim, já vůbec nevěděla, že je @veveruschka těhotná! A to jsem si myslela, že to tu čtu docela poctivě :roll: :). Takže já moc gratuluju :) :) :). Bude to kluk, nebo holka?

Dneska jsem četla článek o holce, co vůbec nevěděla, že je těhotná a najednou porodila. Hořekovala, jak neměla nic připravený atd atd a já si říkala, holka, měnila bych s tebou všema deseti, co ta si musela ušetřit nervů!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
18.4.15 22:41

@Bea1979 No, já to info tady psala někdy na začátku září nebo možná i dřív, když jsem těhotná od srpna, tak to možná bude tím :mrgreen: Ono to asi zapadlo…

Bude to chlapeček - už asi od 13. týdne nám to tvrdí, takže by to fakt bylo velké překvapení, obzvlášť když jsme pindíka viděli přes celou obrazovku :D

A já teda souhlasím, čím víc kontrol a vyšetření, tak jsem si říkala, že kéž bych byla spíš alternativní matka :D Že bych radši nic nevěděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
19.4.15 09:26

Ahoj všem :-) tak už končím z upravama :-D sem si to tu vytunila mám i obrázek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
19.4.15 10:44
@Monička1978 píše:
Milas - moc gratuluji k miminku, jen se chci prosím zeptat, jaké si měla potíže, jak ti KM pomohla?
Děkuji za zprávu

Jááá nee já nejsem těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí