Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@joha79 Jééé, to je super! Teď ještě další
Úplně mě to nadchlo, asi se taky na něco takového přihlásím. Je to báječné, že si nosíš věci, co si uděláš
Jinak my dnes teda malujeme a zítra budeme skládat nábytek. Holky, za 2-3 týdny je mimino tady…
@veveruschka no super to uteče jak nic
jinak je to fajn příště bude zástěra ty tašky dvě jsem dostala a ted si kupuju látky svoje…
jinak v pondělí se jdem podívat na zahrátku tak se zvědavá je to tu 5 min v lese od baráku je to malé ale nám by to stačilo
taky bych si tam ušila ubrus a tak jako ty už si to předctavuju a to jsem ještě nekoukala na živo na zahrádku ![]()
ale super to šití moc ráda bych se toho chtěla hodně naučit… ![]()
udělala jsem si nák ten podpis tady to brzo co no moc to neumím… ![]()
@joha79 ahoj, ja byla teprv ve ctvrtek. Ty uz to mas za par, neboj to uteče ![]()
@Bea1979 diky, jo nervicky to jsou. Mela jsem uz hatchovanou blastu, asi se vyvíjela nejak rychleji. No a popravdě, holčičku si míč přejeme
@veveruschka píše:
@joha79 Jééé, to je super! Teď ještě dalšíÚplně mě to nadchlo, asi se taky na něco takového přihlásím. Je to báječné, že si nosíš věci, co si uděláš
Jinak my dnes teda malujeme a zítra budeme skládat nábytek. Holky, za 2-3 týdny je mimino tady…
Cože za 2-3 týdny?
@milas No, za 18 dní bych měla rodit
Asi bych se pomalu měla objednat ke KM, říkala, že po šestinedělí - a to není tak dlouhé když to tak člověk vlastně vezme ![]()
@veveruschka píše:
@milas No, za 18 dní bych měla roditAsi bych se pomalu měla objednat ke KM, říkala, že po šestinedělí - a to není tak dlouhé když to tak člověk vlastně vezme
Ty bláho to tak rychle uteklo?
Milas - moc gratuluji k miminku, jen se chci prosím zeptat, jaké si měla potíže, jak ti KM pomohla?
Děkuji za zprávu
Ahojky všem, máte někdo zkušenosti s léčbou - mám autoimunitní onem. štítné žlázy a ještě sníženou funkci, k tomu protilátky proti embryu a ještě horší spermiogram.
Přitom mám již 13 letého syna a teď nám to nejde ![]()
Prednysom mi nedělá vůbec dobře, měla jsem vysoký tlak a bylo mi fakt zle.
Dá se to vůbec řešit?
@milas No, uteklo to strašně rychle… ani bych neřekla, že jsem tak dlouho těhotná
Ale ještě nemám všechno uděláno… jak jsem si to vůbec neuvědomovala. Pořád jsem si říkala, že je času. No a ono už není
ale většinu věcí snad mám, teď jen udělat ten pokojík.
@veveruschka Teda já čumim, já vůbec nevěděla, že je @veveruschka těhotná! A to jsem si myslela, že to tu čtu docela poctivě
. Takže já moc gratuluju
. Bude to kluk, nebo holka?
Dneska jsem četla článek o holce, co vůbec nevěděla, že je těhotná a najednou porodila. Hořekovala, jak neměla nic připravený atd atd a já si říkala, holka, měnila bych s tebou všema deseti, co ta si musela ušetřit nervů!!!
@Bea1979 No, já to info tady psala někdy na začátku září nebo možná i dřív, když jsem těhotná od srpna, tak to možná bude tím
Ono to asi zapadlo…
Bude to chlapeček - už asi od 13. týdne nám to tvrdí, takže by to fakt bylo velké překvapení, obzvlášť když jsme pindíka viděli přes celou obrazovku ![]()
A já teda souhlasím, čím víc kontrol a vyšetření, tak jsem si říkala, že kéž bych byla spíš alternativní matka
Že bych radši nic nevěděla…
Ahoj všem
tak už končím z upravama
sem si to tu vytunila mám i obrázek ![]()
@Monička1978 píše:
Milas - moc gratuluji k miminku, jen se chci prosím zeptat, jaké si měla potíže, jak ti KM pomohla?
Děkuji za zprávu
Jááá nee já nejsem těhu…