Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
21.4.15 21:41
@Fíífía píše:
@Simi11 ahaaa to můžu? určitě by to bylo lepší. Na prvním jsem byla v HK Sanus, myslíš že se mám tam zeptat? :think:

100%. pokud delali prvni screening, delaji i druhy. Urcite jim cinkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.4.15 21:53
Dobře, zítra tam hned zavolám. Moc Ti děkuju, já nevím jak to teď chodí no, nikdo v okolí už dlouho mimčo nečekal.
@Simi11 píše:
100%. pokud delali prvni screening, delaji i druhy. Urcite jim cinkni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.4.15 01:02
@Fíífía píše:
Dobře, zítra tam hned zavolám. Moc Ti děkuju, já nevím jak to teď chodí no, nikdo v okolí už dlouho mimčo nečekal.

Je mozmy ze tvuj gyn dela tyhle sctrenimgy. Ale musi mit super utz a licenci atd. druhy screening uz je mnohem rychleJsi. Skoro nic uz neni videt krom pohlavi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.4.15 01:03
@Fíífía píše:

Je mozmy ze tvuj gyn dela tyhle sctrenimgy. Ale musi mit super utz a licenci atd. druhy screening uz je mnohem rychleJsi. Skoro nic uz neni videt krom pohlavi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.4.15 01:03
@Fíífía píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 07:53

Ahoj holky… tek dnes jsem sama doma 13den od ET a nevykoukala jsem ani ducha…
no to přece už je dlouho to už by byl…
musím napsat mé pocity si řikám jestli se to nepovedlo pač mě škrábalo v břiše jinak než to mám dostat a jako když mě vevnitř něco docela dost škrábala v bradavkách a ted to pomalu přešlo včera jen malinko a dnes nic…tak si řikám že to moje užasně pitomé tělo Nikolku zase vypudilo… na to je i má terapiie šití krátká… je tu nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.4.15 08:04

@joha79 tsk to me strašne mrzi, ale ono hcg pry stoupá ob den. Ikdyz to moc pozitivně nevypadá, zkus to i zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.4.15 08:06

@joha79 a mela jsi i jine pocity za poslední dny?
Me to bricho treba taky dělalo a uz nic a prsa se mi nafoukla jak balon uz po pregnylu, jeste pred opu. Ted mi prijde, ze to taky mizí a nemusí to nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 08:08

@monika m nn nafouklá jsem si nepřišla…to jsem nebyla ale každý to máme jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 08:09

@monika m jj vím zkusím pro pořádek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.4.15 08:10

@joha79 drzim ti moc palce, snad budes mit stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 08:17

@monika m díky…holky my včera plánovali jak uděláme pokojíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.4.15 08:24
@joha79 píše:
@monika m díky…holky my včera plánovali jak uděláme pokojíček…

Nikdy nic neplanovat! Veci jsem nakupovala po 2.screeningu.
Koukmi na test znova a ted otazka. Nepilas moc vecer? Po kolika hodinach po poslednim curani jdi test delala? Staci aby byla moc hodne zredena a carka se v tento den neukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.4.15 08:28

Holky jak to máte s imunitou? už 4 týdny jsem nahromadě a nemůžu se z toho dostat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
22.4.15 08:29

@Simi11 díky já nic nekupovala ale jn máme tu prázdný pokoj tak jsme řikali jak to jedou postavíme víš nechci zustat bez dětí… no budím se a na Wc chodím i na vodu no ale tenkrát se test ukázal i odpoledne… pro pořádek to zkusím zítra a pak budu volat MK nebo jí napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí