Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
17.4.15 09:25

@Danny001 já bojuju s únavou už několik let ale nic nenašli.. tak ať těch 6 týdnů uteče a je to v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.4.15 10:04

@Papia @Gilmorka :hug: holky díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.4.15 10:55

@Danny001 To mě moc mrzí, ale zase na druhou stranu, je dobrý, že ti na to přišli a přeléčí to. byla by škoda nevědět o tom a jít si pro mrazáčka, když bys nebyla fit. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.4.15 12:01

@Monulek ahoj jak se daří? už jsi byla i na ultrazvuku v caru nebo zatím jen na kapačce? moc se opatruj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
17.4.15 12:02

@Danny001 držím palečky at sji brzo v pořádku a vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
17.4.15 13:19

@joha79 Ahojky, dnes jsem 5+4tt, TT zatím sílí a vypadají naprosto úžasně (nikdy jsem nic podobného před tím neměla), ale na první utz jdu až za týden, tak pak určitě napíšu. Myslela jsem si, že těhotenství si budu užívat, že budu odpočívat, chodit na procházky, trávit čas s pejskem, ale zatím mám pocit, že je to stres od kontrole ke kontrole… Asi bych se uklidnila trochu až po srdíčku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.4.15 14:05
@Monulek píše:
@joha79 Ahojky, dnes jsem 5+4tt, TT zatím sílí a vypadají naprosto úžasně (nikdy jsem nic podobného před tím neměla), ale na první utz jdu až za týden, tak pak určitě napíšu. Myslela jsem si, že těhotenství si budu užívat, že budu odpočívat, chodit na procházky, trávit čas s pejskem, ale zatím mám pocit, že je to stres od kontrole ke kontrole… Asi bych se uklidnila trochu až po srdíčku… :-)

Zrovna dnes jsem na tebe myslela :hug: to je nadhera vid? Ale neboj, muzu te uklidnit, ze nervy neprestanou do porodu. ted mas cil srdicko, pak spravny vyvoj, predani obvodakovi, pak 1.screening atd. Nedej boze kdybys treba zaspinila, nooo to jsem mela ja. Jeste 3 vylety do thomayerky se spinenim.uf ja jsem tak stastna, ze je to za mnou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.15 07:03
@Monulek píše:
@joha79 Ahojky, dnes jsem 5+4tt, TT zatím sílí a vypadají naprosto úžasně (nikdy jsem nic podobného před tím neměla), ale na první utz jdu až za týden, tak pak určitě napíšu. Myslela jsem si, že těhotenství si budu užívat, že budu odpočívat, chodit na procházky, trávit čas s pejskem, ale zatím mám pocit, že je to stres od kontrole ke kontrole… Asi bych se uklidnila trochu až po srdíčku… :-)

Ahoj no to je naprosto užasné :hug: :kytka: :potlesk: gratuluji tak to se budem těšit na fotečku první neboj to uteče hlavně se opatruj… já jsem dnes 9 den od ET tak ještě 5 dní do testování snad to uteče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
18.4.15 09:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.15 13:00
@Monulek píše:

Jee to he super nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
18.4.15 13:55

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Všem co uz stihly porodit nebo našly // moc blahopřeji.
Ja aktuálne čekám na výsledek druhého ivf. Snad to čekání uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.4.15 14:59

@Monulek tak hlavně že se zadařilo a gratuluji to je nejhlavnější jsem zvědavá za 14 dní na výsledky a pak se budem domlouvat co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.15 15:09

@monika m ahoj tak to moc rdžím palečky chápu to dobře že jsi po ET? kolik dní? já jsem dnes 9 den po ET to čekání je dlouhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
18.4.15 15:12

Ahoj všem no holky tak jsem doma z šití no snad to tu nevadí když to sem píšu ale aspon myslím taky na něco jiného a ne na to jak to dopadne…
dnes jsem ušila na druhém sezení polštářek doma to máme do oranžova tak proto ta barva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.4.15 15:48

@monika m To je krásnej výsledek! Stejně ti ale povim, teď to čekání musí být fakt strašně dlouhý, to, že víš, že máš zavedenou holčičku, to dělá celý takový víc osobní. Aspoň mně to přijde tak, že bych se nervovala ještě víc. Teď máš teda krásný vyšetřený embryjko (musela to být blastocysta, ne?), takže je opravdu veliká naděje, že to klapne. Drž se, vlastně obě dvě se držte :hug: :hug: :hug:
@joha79 Teda, stává se z tebe profík :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital