Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky no já jdu do práce dnes nic mi není a jsem dělnice stres nemám v práci naopal srandu a blbnu tam… sedím u stroje a obsluhujo ho a mám mistra kamaráda tak mi dává jen šetřící práci hehčí…
Ahoj holky tak včera jsem byla u dr. Malíčkové neskutečná změna moc jí to sluší. No a jinak že se mám za 14 dní ozvat na výsledky, ale že to bude asi stejný jak před rokem, když jsem u ní byla. Zatím co jsme se předběžně bavili tak mně doporučila Reprofit nebo že ještě helios je dobrý a léčbu intralipidy před et ale že ještě vše domluvime. Holky které tam chodíte chtěla jsem se zeptat kolik doplácíte za ty intralipidy a kolik jste mněli infuzí díky
@Gilmorka píše:
@Tinakaterina díky moc a ty do toho půjdeš znovu kdy?
Zatím nevím, Dexamed mám doma, ale nechce se mi nejak začít. Taky si říkám, ze KM bude mít urcite v létě volno a to pak asi nebudu vědět výsledky, tak aby to nějak rozumne vyšlo. A taky abychom si s synem užili letni prázdniny. Do toho ještě nějaká školení v práci… Plánovat to ale moc nejde, vždy je pak vše jinak.
Musím se odhodlat. Manžel už nechce ani slyšet. Uvidíme…
@Jandasek Ahoj, v RF doplácím 2500 za infuzi, už jsem měla 4, teď budu jezdit každé tři týdny, ale nevím, kolik měsíců… Až do konce těhotenství? To nevím…
@Monulek ty brďo 2500 já jsem myslela že tak 1000 tak to je dost to už se možná vyplatí jezdit do té Prahy a být pacientkou tam nevím proč to nemůže být hrazeno všude v carech no ještě uvidím jak se domluvím s dr. Malíčkovou a jinak jsi spokojena v Reprofitu a díky ![]()
@Jandasek Jo, jsem spokojená. Mám už za sebou Helios, tam to bylo taky super, a Repromedu, ale tam se mi teda vůbec nelíbilo. Helios je takový osobnější, tam se mi asi líbilo nejvíc. Ale těhotná jsem až teď v RF.
Ahoj holky,
tak musím odložit píchání Dexamedu a KET na neurčito. Už delší dobu mi nebylo dobře a teď se zjistilo, že se mi rozjela štítná žláza. Mám zvýšenou funkci. A na ty léky co jsem dostala nemůžu těhotnět.
Prý ta štítka je z hormonů ze všech těch IVF. Ach jo ![]()
@Gilmorka za 6 týdnů kontrola a pak se uvidí. to jdu i na krev a bude mi brát nějaký protilátky jestli nemám tu chorobu štítné žlázy jak u toho vylejzají oči. Z toho mám opravdu obavy. Snad se to nepotvrdí. Tak jsem si to hezky naplánovala jak posledního sněhuláka vyzvedneme v létě a zase prd. Hlavně aby mi už bylo lépe. Mám šílený stavy - klepu se, blbě se mi dýchá, jsem unavená, nemůžu vyjít schody jak mě bolí svaly na stehnech a padají mi hodně vlasy.
@Monička1978 popsala jsem to Gilmorce.Snad to nebudeš mít taky???