Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
10.4.15 07:40

@bunnysek děkuji moc :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.4.15 08:49

@joha79
ahoj- Malickove napis- to je dobry napad at o tobe vi trosku předem :palec:

ja vždy testovala před ocekavanou ms(2-3 dny před-a byly uz videt //)- ale ja nikdy nebyla na umelem…a uz s 2 poz. testy jsem letela jak do trombocentra pro injekce, tak za Malickovou probrat jak s infuzema ;)-ale mela jsem to s ni domluvene předem, ze az zjistim tehu, tak hnedka pribehnu ;)

jinak uz vim jak se jmenoval ten muj ivig- Flebogamma

O vikendu asi poprvé provetram kolo, mozna uz vyrazime s malou na projížďku ve voziku-snad bude pekne, boli me sice docela v krku, ale snad se to spravi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
10.4.15 10:40

@milas tak budeme držet moc palce tvému sněhulákovi aby to klaplo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
10.4.15 10:42

@joha79 testovat můžeš dřív. Já to zkoušela od 7 dne. Ale jsou to pak zase nervy jestli je čárka dost silná a strach aby sílila. Tak se hlavně opatruj. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.4.15 13:58

@Papia @Danny001 díky holky no malíčkové jsem naposeldy psala to že jdu na punkci o velikonoce :-) jj napíšu jí @Papia no kolo je super jen já se ted budu šetřit a max procházky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.4.15 16:00
@joha79 píše:
@Simi11 ahoj tedy to je jasné chápu tě je to jak na houpačce jednou se člověk raduje a jednou zase naopak doufám že já už se budu jen radovat :-) @milas ta taky ze sněhuláčka :hug: :hug: :hug:
jinak moc děkuji za rady a tip jen co znamená neohávej se, asi jak je poránu mě to nedocvakává :-D @Papia @Bea1979 holky já si moc ráda nechám poradit to je jasné a ted muj problém…
testovat se má až za 2 a 2,5 týdne no a já jsem starej poctivec vždy jsem čekala až je zpoždění menstruace a pak testovala to jsem celá já až mě to samotnou štve… taková jistota že // jsou pravé a ne od pregnylu :palec: a ted to věc no si řikám jestli že když najdu na testu // mám jít co nejdříve na kapačku intralipidu a ta se musí taky objednat a tak…nemám já testovat trochu dříve? si řikám že napíšu Malíčkové jak jsem ted na tom a zeptám se jí co myslíte holky? jak by jste postupovaly?Jinak je to psaní pro Všechny :hug: to je jasné ;-) no čeká nás krásný víkend co budete podnikat? já mám manžela pátek sobota a neděle doma tak si užijem asi tepla pujdem ven a tak asi buřty a nasim vyvenčíme pejska… no a v pondělí jdu na celej den na kurz šití a v uterý na kapačku do Prahy a středa už pujdu do práce mám dohodlé že nebudu nic težkého taht… tak se moc opatrujte :hug: :hug: :hug: a děkuji za podporu :kytka:

Melo to byt neohybej se:-) klavesnice si dela co chce. Kdys mela pregnyl? Zhruba za 14 dni od jeho pichnuti by carka byt nemela.
My frcime do krusnych hor, mame tam byt, travime tam kazdou chvili co to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.4.15 18:55

@Simi11 děkuji za psaní :-) moc si to užijte v krušných horách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.4.15 18:57

Ahoj Všem tak jsem tedy psala dr Malíčkové a už odepsala že se nemusím bát že intralipid v těle funguje 3 týdny tak že to krásně stihnem a testovat mužu v pohodě po 14 dench:-) tak super hned jsem v pohodě pořád sem nad tím vařila co a jak at vše udělám dobře… :) krásný večer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.4.15 21:06
@Danny001 píše:
@milas tak budeme držet moc palce tvému sněhulákovi aby to klaplo :hug:

Díky ivodíme kdy pro něj půjdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.4.15 21:11
@Simi11 píše:
Tak tu sedím a hrozně se to ve mě mele. mám hroznou radost z Joha 79, hrozně ti to přeju, je to nádhera, vzpomínám jak přesně před rokem jsem tohle prožívala, dávala si malý cíle postupně a postupně se vším prokousávala. Výsledky krve, rozražení embryí, zakousnutí, postupný vzrůst HCG, srdíčko, první screening, atd.
Jak ale můžu být úplně štastná, když zároven je tu Milas, která bohužel píše to, z čeho je mi do breku.
Tak mě napadá jediná možnost je přirození otěhotnění? ale když neovuluješ? :( promin, ale co darovaná vajíčka? je to hodně proti tvé mysli?Takže je mi smutno i veselo, je to zvláštní pocit :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Joha a ty se opatruj, nic nezvedej, nekoupej se v teplé vodě, neohávej se, nevztávej dopředu, ale z boku, prostě nezatínej břišní svaly, nerozčiluj se, na všechno kašli a za týden koukej ukázat ducha :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Darovaná vajíčka? za A),nejsou na to peníze za b),můj chlap by na to nepřidtpupil a za další máme zmrzlinku a co dál? jinak doufat že aku pomůže a bude i přirozená ovu už jsem ji měla i 2× tak nevím no? ale to se bude řešit pak prvně ukecat chlapa na ten ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.4.15 21:13
@Bea1979 píše:
@Simi11 Moc hezky jsi to napsala, bohužel je to tu ode zdi ke zdi, ne všem se může dařit. ALE! Milas má zmrzlinku a ta se prostě chytne :) :hug:
Asi blbej dotaz, ale AMH se nedá nijak snížit?@joha79 Poslouchej rady zkušený matky Simi a za 9 měsíců… :)

Noo nevím ale myslím že neee mám v těle až moc vajíček a vaječníky nestárnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.4.15 07:49
@joha79 píše:
Ahoj Všem tak jsem tedy psala dr Malíčkové a už odepsala že se nemusím bát že intralipid v těle funguje 3 týdny tak že to krásně stihnem a testovat mužu v pohodě po 14 dench:-) tak super hned jsem v pohodě pořád sem nad tím vařila co a jak at vše udělám dobře… :) krásný večer :hug:

tak fajn, ze pisla tak brzo :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.4.15 08:43
@Papia píše:
tak fajn, ze pisla tak brzo :palec: :hug:
:hug: :hug: :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
11.4.15 08:46

@Papia to tedy aspon to mám pořešené a nemusím o tom přemýšlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
11.4.15 10:08

@joha79
jasna vec ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...