Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
24.4.15 14:06

@Monulek a kolik jsi mela byt tt?
třeba je ještě brzo…nekdy je videt az třeba v 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
24.4.15 14:14

@Papia No, mě bolí právě spíš ty malinké klouby na ruce… a z toho nejsem nadšená. S koleny jsem právě smířená - ale to nevím, jestli třeba spíš nepřičítat tomu těhotenství :D Se tak nějak už belhám. Ale spíš mě zarazilo, že je ten kloub takový červený. No, snad to přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
24.4.15 14:23

Jsem 6+3tt, ale nejen že není srdíčko… Embryo je příliš malé. Znovu jdu na kontrolu za 10 dnů a to se rozhodne, co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.4.15 14:31

@Simi11 @veveruschka @Gilmorka @Papia díky holky, no zkusila jsem dnes zvýšit utroš z 2-0-2 na 2-2-2, ale spíš to jen zastaví to špinění než, že by to změnilo výsledek. Jak jsem psala, minulí IVF bylo bohužel to samé :zed:

Příspěvek upraven 24.04.15 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.4.15 14:32

@Monulek ježiši to mě moc mrzí, to snad raději ty // ani nenajít než potom tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
24.4.15 15:29

@veveruschka
me bolelo hodne zapesti a pak ty klouby co jsou na konci dlane, co zacinaji prsty-ale cervene jsem to nemela- ikdyz podle vysledku po sestinedeli se mi rozjela autoimunita, která byla před tehu a i během tehu v poradku :(

@Monulek
třeba to prdolka ještě dozene :hug: moc drzim palce

@monika m
to neznamena, ze když jsi spinila poprvé, ze ted to bude mit stejny prubeh :hug: kazde tehu je jiné-třeba opravdu „jen“ spinis
nejdulezitejsi je ten utrous na noc-a hlavne radeji zavadet, nez polykat :hug:
kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.4.15 15:41

@Papia no moc tomu opravdu nevěřím a dopoledne jsem si to už ořvala :zed:
každopádně mám dělat test na prvního máje a podle toho za týden na UTZ
obávám se, že test už bude opravdu jen formalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
24.4.15 16:24

@Monulek @monika m teda holky vy mi před tím ivf dáváte, moc vám oběma držím pěsti, před chvílí jsem z okna zahlédla známou - další těhuli - nesnáším se takhle cítit a i když nejsem zastánce toho se litovat tak nás všechny tady polituji je to fakt nefér!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
24.4.15 16:27

@monika m
je mi to jasne, ze uz to vidíš cerne :hug:
ale ja ne :! ;) :hug:
myslim, ze se ještě muze vse vdobre obrátit- někdo to tady prevzit musi :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.4.15 16:32

@Papia seš moc hodná. Já si to myslela celou dobu, že jsem už na řadě. vše vycházelo až nad míru skvěle. Vůbec jsem nepochybovala. Předevčírem v noci jsem vůbec nemohla spát. Strašně mě bodal vaječník. Běhala jsem po městě a ještě jsem si nadávala, že jsem se na to měla vyprdnout, když pak v noci přislo tohle. Během dne to přecházelo, ale dneska ráno se to prostě změnilo v definitivní špinení. Navíc jsem měla 3 dny zpět migrenu jak blázek, kterou před menzes takto mívám
prostě už asi fakt není pochyb :zed:
Holky mě v jiné diskuzi strašily s post OHSS :) ale ne. Sice mě to po te várce utroše navíc začlo zase trochu bolet, ale při mém štěstí se mi tam udělala cysta nebo tak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.4.15 16:35

@Gilmorka je to na prd. Já se zase vzpamatuju. Potřebuju si zabulet, zanadávat, vykecat. Chvíli mi bude trvat než to rozdejchám, ale jak už jsem to rozdejchala tolikrát, tak asi budu muset evidentně zase.
Moc ti držím palce. Jsi na to připravená. Někomu se to tu musí povést :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
24.4.15 16:40

@monika m Dokud nedržíš bílý test v ruce, tak nic není ztraceno… jsem o tom přesvědčená! :-) Špinění může stejně tak znamenat zahnizďování… už tady na emiminu bylo hooodně holek, co to tak měly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.4.15 16:47

@veveruschka děkuju, ale 8 den? to už je asi dost pozdě :) Takové štěstí si ani nedovedu představit, to vubec nevím, co bych dělala. Bych asi začala hlásit pravdu či jak se to říká :) u nás ve skupině nás je fakt moc a myslím, že to neměla žádná…
Já myslím, že to hnizdění je dřív ne? Navíc hatchující blastou…
I na ten test je brzo. Chtěla jsem až v utěrý, 12tý den, ale možná to zkusím v neděli a v pondělí zavolám Car, zda má cenu píchat klexan atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
24.4.15 16:54

@monika m No, jako není to nejlepší znamení, ale znám i takovou holku, co to měla stejně :-) Opravdu jsem to tady četla. Ono to může být způsobené i tím, jak prostě proniká postupně do dělohy - třeba tam může být nějaký hematomek a ten odchází… No a záleží na barvě špinění. Myslím, že co jsem četla, tak tmavá krev je v pohodě, čerstvá - červená - není úplně ideální. Ale je to opravdu „jak jsem nakoupila, tak prodávám“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
24.4.15 17:08

@monika m
někdo ma i MS během tehu-takze třebas zjisti tehu az ve 3 nmesici- nebo moje sestřenka v 5 :mrgreen:
takze ja bych neházela flintu do zita ;)
az to otestujes, tak uverim :hug:
zatím si myslim, ze tam prdolka je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí