Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka očekávám stejný problém, jedině po večerech. Přes práci už ne, šefce stačilo to běhání po carech a už tak díky tomu budu muset změnit zaměstnání
@Gilmorka no maža tam zas tolikrát se mnou nechodil a navíc on si vždy řekl, že jde k dr, takže byl pryč třeba jen pulden
to my toho musíme snášet víc
@Fíífía píše:
@Simi11 teda ta je nádherná![]()
děkuju
![]()
taška se zvětšuje
nesmí být pindík
![]()
příští úterý máš velký den.
volalas na ten screening?
@Simi11 jo jo volala, jdu 14.5.,a dokud mi neřekne co to je, tak odtamtud neodejdu ![]()
To víš že bych ráda bez pindika, já bych chtěla Žofinku, doma se to nikomu nelíbí, to jméno, tak chlap mě teď radši straší že to bude kluk
![]()
@Fíífía znam jednu Zofii, mne se to jmeno libi moc:-D:-D ![]()
Bude to urcite, kdyz jsi tolik nabrala holka.:-D
@Simi11 jé tak to jsi mně potěšila ![]()
No snad máš pravdu, brzy už budem vědět jestli to bude Žofinka.
No za ty kyla bych si zasloužila i dvě
![]()
@veveruschka píše:
@joha79 Jééé, ŘeckoTo byla nejlepší dovolená, na které jsem byla! Já musím doporučit Rhodos - bylo tam opravdu úžasně. Krásná voda, měli jsme na 3 dny půjčené auto, takže jsme ten ostrov projeli, i když jsme si říkali, že určitě ještě na jednu dovolenou bychom tam někdy chtěli! A ani na těch našich plážích nebylo moc lidí, což bylo naprosto super. Jen tam není tedy vždy písek, ale většinou kamínky, tak to chce botky do vody.Jo a mimochodem je tam klášter Tsambika
Kam chodí neplodné ženy… tak jsme tam samozřejmě musela jet a zapálit si svíčku. Podle té legendy, když žena otěhotní, by měla právě tak pojmenovat své dítě. Ale Tsambikos by mi asi tady neprošel
tedy krásná dovolená jen co je pravda
![]()
Ahoj
tak holky už nám přišla odpověd od MK doporučuje nám ted 6 týdnu pauzu a pak odběr krve a pak se dohodnem co a jak dál?
to znamená že to manžel musí nák udělat v práci a v květnu by se šiklo to moře
musím to počíst aby tamy bylo teplo na koupání už v květnu…at tam nezmrznu ![]()