Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3909
3.4.15 12:08

@Polyxena1 Jenže ono je těžké to pochopit, když nevíme víc. A jak tady holky psaly, ona to primářka nemá vůbec jednoduché. Já bych dala ruku do ohně, že by dala všem léky, které by ona sama chtěla, kdyby mohla. Bohužel ne vždy k tomu má podmínky. Tak zkus třeba nějak bojovat - se svou pojišťovnou a tak. Bohužel lékaři mají limity, které přesáhnout nemohou. A s tím prostě KM nepohne…

Jinak já musím na paní primářku pět jen chválu. Má nadstandardní chování - to, že je mi vždy schopná po mailu odpovědět. Já k ní šla s tím, že třeba mi nebude moct pomoct - že prostě třeba ten problém v imunitě bude neřešitelný - a dost jsem se bála, dokonce jsem jí stran toho psala několik emailů, kde jsem se ptala, jak to vypadá se ženami s mou diagnozou. A vždy mi odepsala a snažila se uklidnit. Když jsem ji v těhotenství poprosila o žádanku, která úplně nebyla indikovaná, ale prostě mimčo mělo problém, tak mi v tomto vyšla vstříc. Takže za mě je prostě zlatá. A pokud je třeba někdy nepříjemná, já bych se vůbec nedivila, když má toho tolik… Vždyť mi stačí ty časy emailů, v kolik hodin ještě pracuje!

A jinak už ani ne 6 týdnů a měla bych mít naše miminko u sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 12:10
@Papia píše:
@joha79
tak drzim palce at injekce zaberou a uroda je kvalitni :palec:

ono ani nevadilo ze kourej, ale lhaly ze ne a mely vždy krabku v kapse u zapanu, no, a tahlo to z nich… :roll:
ale jsi dobra, ze jsi zvladla prestat :palec: -a když je podpora v chlapovi, jde to lip :pankac:

jinak mi s KM spis piseme…je to rychlejsi…nechci ji moc zdržovat-většinou uz pak slo o to jak dopadly výsledky a co a jak dal s lekama…no a do nemocnice za mnou chodila osobne :palec: :hug: - to jsem koukala jako blazen, když prisla poprvé-by me to ani nenapadlo :hug:

teda jj lhaní nesnáším… :-( ty jo to je hustý až mě slza vlítla do oka jak si napsala že za tebou chodila… jj když nepotřebuju něco hned i já píšu… jen to plánováni intralipidu byla potřeba větší kontakt víš :-)
jinak v praze super ani čepku a rukavice jsem nedala :-)
snad zítra bude aspon tak jak dnes to jedem na tu kapačku a chcem se s mamčou pocourat po Praze :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 12:12
@veveruschka píše:
@Polyxena1 Jenže ono je těžké to pochopit, když nevíme víc. A jak tady holky psaly, ona to primářka nemá vůbec jednoduché. Já bych dala ruku do ohně, že by dala všem léky, které by ona sama chtěla, kdyby mohla. Bohužel ne vždy k tomu má podmínky. Tak zkus třeba nějak bojovat - se svou pojišťovnou a tak. Bohužel lékaři mají limity, které přesáhnout nemohou. A s tím prostě KM nepohne…

Jinak já musím na paní primářku pět jen chválu. Má nadstandardní chování - to, že je mi vždy schopná po mailu odpovědět. Já k ní šla s tím, že třeba mi nebude moct pomoct - že prostě třeba ten problém v imunitě bude neřešitelný - a dost jsem se bála, dokonce jsem jí stran toho psala několik emailů, kde jsem se ptala, jak to vypadá se ženami s mou diagnozou. A vždy mi odepsala a snažila se uklidnit. Když jsem ji v těhotenství poprosila o žádanku, která úplně nebyla indikovaná, ale prostě mimčo mělo problém, tak mi v tomto vyšla vstříc. Takže za mě je prostě zlatá. A pokud je třeba někdy nepříjemná, já bych se vůbec nedivila, když má toho tolik… Vždyť mi stačí ty časy emailů, v kolik hodin ještě pracuje!

A jinak už ani ne 6 týdnů a měla bych mít naše miminko u sebe :dance:

to jsi krásně napsala :-) jj píše mejli fakt pozdě má toho moc… tak at těch 6 týdnu uteče jako voda ;-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 12:13

@Papia a uplně jsem zapoměla děkuji za držení palečku jj snad ta velikonoční uroda bude kvalitní a budou to bojovníci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 12:16

Jinak HOLKY uplně jsem zapoměla měla jsem jít na ten kurz šití šla jsem to zaplatit a dohodnout mělo to bejt v neděli a pani mi řiká že to zrušila a posunula o týden a to má plno :-(
ale… mám přijít normálně k ní až bude v práci a budu tam jen já a ona a dá my víc hodin za snejnou cenu a více muziky :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: tak 8 ve středu jdu na první den a pak se dohodnem ještě na druhej jupíííííííííííííí snad se něco naučím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
3.4.15 12:20

@veveruschka tohle asi nemá smysl. Psala jsem co se stalo, ale nebudu zacházet do detailu. Samozřejmě, že ji budete chválit všechny, protože vám pomáhá. Já jí nekritizuji, nehodnotím, jen mám jinou zkušenost než vy a ta mi dost zkomplikovala život. Když počítáš s léčbou a připravuješ se mezi tím na jinou tak víš jak je to rozhodování těžké a náročné a když jsou pak změny se kterými nepočítáš, zasáhne tě to velice. Nemá smysl to tu rozebírat, Už jsem se rozhodla, dle vašich reakcí. Musím hledat jiné možnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.4.15 12:33

@Polyxena1 A nezkoušela ses jí ptát, co bys pro to ty mohla udělat? Že by ti třeba poradila - jestli máš psát na pojišťovnu, na vedení VFN. Nebo někam… Já to teda chápu tak, že jsi stimulovala na IVF, byla vyšetřená u KM, kde ti navrhla nějakou léčbu a pak co? Zeptala ses, kdy máš přijít a ona řekla, že chodit nemáš a ať si to někde seženeš? Opravdu je složité tě pochopit, když nám toho víc neřekneš, tak se nediv, že holky reagují tak, jak reagují. Ze začátku nás to všechny zajímalo, co se vlastně děje…

Nicméně přeji, aby se ti miminko povedlo :hug: V tom jsme všechny zajisté na jedné lodi! Protože ten boj je prostě strašně těžký!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.4.15 12:34

@joha79 Já chci na kurz šití taky :D Umím si na stroji akorát zkrátit kalhoty :D Tak nám pak musíš říct, co jsi se naučila pěkného a vyfotit sem své výrobky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
3.4.15 12:43
@veveruschka píše:
@joha79 Já chci na kurz šití taky :D Umím si na stroji akorát zkrátit kalhoty :D Tak nám pak musíš říct, co jsi se naučila pěkného a vyfotit sem své výrobky!

no jasně :-) já mám stroj od babičky je starší ale jak vovej nepoužívala ho… mám to dohodlé od začátku jako udžba a tak… a muj cíl je naučit se šít… manžel má 2metry a sehnat dlouhé věci je horor tak by se toho moc ulehčilo :-) ale po první dnu vám řeknu jak to šlu :-D jestli jsem střevo či ne… jinak na ruční práce zase moc levá nejsem tak snad to zvládnu… víš musela jsem se na něco upnout nebo mě houkne… bude mi 36 nemám děti a ted jsem v rozjetém poslední pokusu IVF
ale i 27 jdu na pokec k Psychložce at to mám pojištěné z obou stran… zatím to upnutí na šití funguje musím říct :-)
jinak koukám že jsi z Prahy tam toho je hodně ale pro mě na prd sice to je kousek ale jezdi budem z mašinou to bych nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
3.4.15 12:47

Ahoj holky, dlouho jsem nepsala u mě není teď nic nového. Koukám, že se to tu rozjelo. Komu se cokoliv povedlo gratuluji a ostatním držím palce.

@Tinakaterina chtěla bych KET také někdy v červenci. Dexamed mám doma. Tak začneme píchat stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.4.15 14:02

@veveruschka
je tak to je krasne cekani-a co budete mit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.4.15 14:16

@Papia Letí to strašně, ale konečně budu moct vysadit Metypred, jsem strašně zvědavá, jaké to bude :D A čekáme chlapečka! Jen už musím všechno začít připravovat! Spíš poprat a vyžehlit věci, zařídit pokojíček - máme objednaný nábytek, ale zatím nepřišel. A já to nechtěla dělat moc dopředu. Přeci jen se člověk pořád bojí. A bojím se i teď. Jsem ráda, že je takový čilý a často kope :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
3.4.15 16:13

@veveruschka
tak si porid něco na ty klouby-me hnedka po vysazeni nebylo nic, ale uz pred porodem to zacalo dost bolet-hlavne kolena-pritel me vždy zvedal ze sedacky ;)
Dokonce KM mi ted rikala, ze az prestanu kojit, tak ze to na ty klouby ma taky vliv-ze to teprve bude asi bolet-nejak to primo nazvala-ten nazev ale nevim… jsem hlava derava ;)

leti to hrozne moc, naší male bude uz 5 mesicu ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
3.4.15 16:21

No já mám také rozporuplné pocity z KM. Mám občas na hraně jedny výsledky a dle starých hodnost je to vysoké. Psala jsem jí zda mám přijet před dalším IVF raději na kontrolu a už rok čekám na odpověd. několikrát jsem email i opakovala, ale bez jakékoliv odpovědi. takže to, že TNF-alfa je někdy na hraně a někdy víc asi nic neznamená fakt nevím. No a až další dr. přišla na problém u manžela a to byla Gallová. chtěla jsem jít na další IVF v dubnu a čínská dr. to nedoporučila a v květnu se na to také netvářila moc dodře. Mám špatnou imunitu a m ám ještě pořád čekat až se zlepší. jenže nevím co konkrétního je špatně. Nebot čínská dr. nedělá odběry z kve. jsem pořád na huntě s průduškami a podobně. Přemýšlím zda bych to udělala jako samoplátce, ale pak si zase řeknu proč. Cždyt vše pravidelně platín i to ZP tak proč by mi to zase nemohly uhradit :pocitac: :pocitac:. Zp ušetřila na genetice embryíí a to celkem hodněkrát nezapaltili mi 4 IVF atd. Tak proč né aspon odběry???

no řada tu chválí RF, ale já mám s nimi také svoji zkušenost a pěkný podvůdek, ale tím, že jsem se ozvala vylo anulováno celé IVF na ZP. takže asi to tak bylo i z jejich stany. atd. Vím, že k každém CAr je něco už si nedělám iluze, že někde je to na 100% super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.4.15 16:33

@Papia Dnes jsem snědla půl pytlíku gumových medvídků, ale to se asi nepočítá, viď? :mrgreen: Moc ti děkuji za radu, to bych vůbec nevěděla, že bych si měla pořizovat. Ale musím říct, že kolena mě bolí občas už teď. A neptala jsi se přímo, co ona doporučuje? Je to teda jedno, jo? Tak já koupím nějaké ty čtverečky - mamka to kdysi taky jedla :-) A začnu pomalu jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí