Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
30.3.15 16:52

@Bea1979 @Simi11 holky děkuji moc no tak snad už se na nás ted při posledním IVF usměje štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.3.15 17:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 08:09
@Papia píše:
@joha79 :mrgreen: :kytka: :pankac:
:hug: děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 08:13

Krásné dobré ráno přeji… tak v pátek si jedu k sestře na Karlák pro intralipid a vezu si ho domu :-D a v sobotu jedu na aplikaci k Apolináři manžel bude v práci tak semnou pojede mamka a uděláme si vejlet :-D vezmu jí do KFC a na velikonoční trhy kouknem :-) jak se máte? já jdu dnes na odpolední tak mám ted kávu a čučím do PC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.3.15 08:17

@joha79
ja jdu za Malickou zítra-ukazat prcka ;)-jinak mi akorát usnula, tak ji jdu supnout do postýlky a jdu konecne snidat :mavam:
snad nebude snezit tak jak ted :roll: (snih a dest dohromady) to co tady ted pada je penej vopruz…to budou velikonoce :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 08:30
@Papia píše:
@joha79
ja jdu za Malickou zítra-ukazat prcka ;)-jinak mi akorát usnula, tak ji jdu supnout do postýlky a jdu konecne snidat :mavam:
snad nebude snezit tak jak ted :roll: (snih a dest dohromady) to co tady ted pada je penej vopruz…to budou velikonoce :mrgreen: :cert:

ahoj dobrou chut přeji :-) to je užasné to bude mít radost taky bych to tak udělala tedy až se to ted povede a narodí taky to udělám :-) je to super… i tu na Kladně je hnusné počasí tak vlastně jsem ráda že se pujdu schovat do práce na odpolední ;-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.3.15 08:36

@joha79
ona mi psala, ze ji mrzi, ze tam zrovna nebyla když jsem tam za ni byla, ze zrovna nas by rada videla…tak jsem ji odepsala, ze se rada prijdu pochlubit kdykoli jindy-at pisne kdy se ji to hodi :mrgreen: -jsem z prahy, tak to není takovy problém-tak psala ze kdykoli ve stredu (asi mam min pacientu :think: )…tak jsem se rozhodla pro zítřek- no když vidim co je venku, tak vaham ;) -ale co uz no- pláštěnku na kocarek mame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 08:46

Ahojky, já to tak měla loni, taky přesně na velikonoce a měla jsem 46 vajíček :) všichni se smáli, že někdo maluje a já vyrábím :) ale bohužel nic z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
31.3.15 08:52

@Monička1978
teda to jsi mela nejakej hypermasakr 8o…optimum je pry tak do 10 kusu…většinou prave množství byva na ukor kvality :think:…my měli 8ks a zamrazeno z toho mame nakonec 3 dobre-otestovane.
tak snad te priste poladej nejak lepe a klapne to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 09:37
@Monička1978 píše:
Ahojky, já to tak měla loni, taky přesně na velikonoce a měla jsem 46 vajíček :) všichni se smáli, že někdo maluje a já vyrábím :) ale bohužel nic z toho

jj to tedy to je uroda :-) je mi líto že to neklaplo ale ted se to povede :-) držím palečky… @Papia
holky já měla první pokus nepočítám to bylo mimo ale druhý malinko přes 20 vajíček
naposled 16 a ted tam řikla že je 13 foliklu tak v pondělí budem moudřejší co tam bude…
j @Papia no vem pláštěnku a zajdi na Karlák bude to krásný den i v tom zamračenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
31.3.15 09:56

Ahojte holky. Tak jsem teď volala ohledně těch intralipidů KM. A musím říct, že jsem s KM skončila. Jejich chování mi přijde bezohledné. Jsem 3. den po ET a oni mi odmítly předepsat intralipidy a že si je mám sehnat, kde chci. Kde je mám jako shánět? To mi němohly říct před transferem, že si mám já sama něco shánět? Potřebuji ještě nejméně jednu infuzi, pokud bude pozitivní test, tak dalších asi 5 infuzí. Nechala mě úplně na holičkách, napíše mi do zprávy léky, které mi pak nedá!!! Jak se mám asi cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 10:07
@Monulek píše:
Ahojte holky. Tak jsem teď volala ohledně těch intralipidů KM. A musím říct, že jsem s KM skončila. Jejich chování mi přijde bezohledné. Jsem 3. den po ET a oni mi odmítly předepsat intralipidy a že si je mám sehnat, kde chci. Kde je mám jako shánět? To mi němohly říct před transferem, že si mám já sama něco shánět? Potřebuji ještě nejméně jednu infuzi, pokud bude pozitivní test, tak dalších asi 5 infuzí. Nechala mě úplně na holičkách, napíše mi do zprávy léky, které mi pak nedá!!! Jak se mám asi cítit?

teda to je divné moc mě to hlava nebere… no ono se to musí nák objednávat není to ze dne na den… já to s ní dohoaduju vždy už rovnou na tu kdy si vyzvednu tu dávku i po ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 10:08

@Monulek a sakra no je mi to líto a kdo ti dal tu kapačku tu před ET???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
31.3.15 10:22

@joha79 Normálně v CARu mi dali infuze a až při ET zjistili, že je nemám předepsané. Takže na další potřebuju předpis, nebo si je musím zaplatit. Už jsme do toho dali přes 300 tisíc, nevím, kde na to ještě mám brát peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
31.3.15 10:41
@Monulek píše:
@joha79 Normálně v CARu mi dali infuze a až při ET zjistili, že je nemám předepsané. Takže na další potřebuju předpis, nebo si je musím zaplatit. Už jsme do toho dali přes 300 tisíc, nevím, kde na to ještě mám brát peníze.

aha to e těch 2500kč jak jsi psala že ta cesta tě vyjde taky tak draho tak že to vyjde na stejno když si to zaplatíš? nebo si to pletu? je nás tu více… no to se mělo řešit hned na začátku z tou zprávou s KM jak a co ale to už ted je blbost řešit… jj korunek to stojí hodně ale možná ještě víc nervu… to je to co mě jediné trošku štve že musím lítat volat mezi KM a Carem ale mám to kousek od sebe tak to je dobré no… co ted budeš tedy dělat asi si to tedy zaplatíš? ještě že to jde tedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí