Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Super pak napiš co a jak…
a komu jsi to platila? Caru? Pojišťovně?
Tak to jsem zvědavá jak dopadneš, já jsem z Moravy a mě KM léky odmítla zprostředkovat dokud nebudu pacientkou jejich CARu. Tak jsem jejich pacientkou a jezdím 300 km každý týden do Prahy. Je to náročné, ale co by člověk neudělal pro miminko…
Ahojky všem, pročítám zde všechny Vaše příspěvky a díky za ně. Nemám to své s nikým probrat. Právě také beru Metypred a jsem už z toho všeho unavená. Dělala se Vám vyrážka? nebo nějaké fleky na kůži? díky za odpovědi
@Monička1978
někdo mel vyrážku, někdo jen zachlupatel
(třeba ja-ale jen kolem usi
)
metypred hlavne narusuje klouby, tak na to pozor-ja ho neberu uz od zari a kolena, zapesti mam porad v haji…takze porid ještě i nejake doplňky-ja beru kolafit-Malickova mi to schválila-bohužel ho beru az ted cca 1,5 mesice-vedet co to dela, tak to beru uz davno ![]()
Příspěvek upraven 30.03.15 v 09:57
@Monička1978 Ahoj! Taky jsem brala Metypred a fousy mi rostly, to je pravda
. Jinak si ale nemůžu stěžovat, snad jenom při vzpomínce na tu pekelnou hořkost na jazyku se vždycky ořesu
. Jinak mi ale Metypred pomohl, sice to potom nedopadlo, ale to je zas jiná pohádka. Držím palce, ať ti zabere
@Bea1979
tak to je fakt-ta chut byla obr hnusna…clovek musel byt extra rychlej aby se nahodou prasek v puse trosku neprilepil…ja si ho davala mezi predni zuby a pa co nejrychleji zapila…
Příspěvek upraven 30.03.15 v 10:28
Achjo, trošku mě to nebaví, nějak mám proti těm ošklivým práškům imunitu
když si ho beru, tak se úplně přemlouvám… taky jste ho brali ráno? mě je po něm tak za cca 2 hodiny ještě i blbě jako na zvracení
doufám že to aspoň pomůže, je mi divný že se ta imunita takhle poškodí, já již jedno dítě mám, ale je mu již 13 let a s jiným mužem a to ani nevím, jak šlo, bylo to hned..a teď ![]()
@Monička1978 já brala metypred 2 měsíce ale snášela jsem ho docela dobře ale musíš se najíst. horší pro mě byl pentometr večer
A co dělal ten pentomer? Já ho mám brát taky ráno, je to tak dobře?
@kratka23 píše:
Tak to jsem zvědavá jak dopadneš, já jsem z Moravy a mě KM léky odmítla zprostředkovat dokud nebudu pacientkou jejich CARu. Tak jsem jejich pacientkou a jezdím 300 km každý týden do Prahy. Je to náročné, ale co by člověk neudělal pro miminko…
Tak to jsi mě docela vyděsila. Jsem po ET a vážně nemám v úmyslu jezdit každý týden do Prahy. Ani by se mi to nevyplatilo, to těch 2500 Kč spíš projedu.
@Monička1978 já ho měla večer.. ale možná to máme každá jinak - no dělal mi zle od žaludku a kolikrát jsem nemohla usnout
Ahoj všem… tak jsem doma z ultrazvuku… vše vypadá dobře mám nafasované další fostimnony a tak…
Holky něco pro zasmátí na PUNKCI na odběr jdu přímo 6.4 na velikonoce
to znamená že den předtím je kurz šití a já mužu jít jupíííííííí
@joha79 píše:
Ahoj všem… tak jsem doma z ultrazvuku… vše vypadá dobře mám nafasované další fostimnony a tak…
Holky něco pro zasmátí na PUNKCI na odběr jdu přímo 6.4 na velikonoce![]()
![]()
to znamená že den předtím je kurz šití a já mužu jít jupíííííííí