Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
30.3.15 07:26
Ace] @Monulek píše:
Jj… dnes tam zavolám. Už jsem měla dvě infuze a chtěli 2500 Kč za jednu…

Super pak napiš co a jak…
a komu jsi to platila? Caru? Pojišťovně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.3.15 08:56

Monulek

Tak to jsem zvědavá jak dopadneš, já jsem z Moravy a mě KM léky odmítla zprostředkovat dokud nebudu pacientkou jejich CARu. Tak jsem jejich pacientkou a jezdím 300 km každý týden do Prahy. Je to náročné, ale co by člověk neudělal pro miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 09:12

Ahojky všem, pročítám zde všechny Vaše příspěvky a díky za ně. Nemám to své s nikým probrat. Právě také beru Metypred a jsem už z toho všeho unavená. Dělala se Vám vyrážka? nebo nějaké fleky na kůži? díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.3.15 09:20

@Monička1978
někdo mel vyrážku, někdo jen zachlupatel :mrgreen: (třeba ja-ale jen kolem usi ;) )
metypred hlavne narusuje klouby, tak na to pozor-ja ho neberu uz od zari a kolena, zapesti mam porad v haji…takze porid ještě i nejake doplňky-ja beru kolafit-Malickova mi to schválila-bohužel ho beru az ted cca 1,5 mesice-vedet co to dela, tak to beru uz davno :mavam:

Příspěvek upraven 30.03.15 v 09:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
30.3.15 09:53

@Monička1978 Ahoj! Taky jsem brala Metypred a fousy mi rostly, to je pravda :). Jinak si ale nemůžu stěžovat, snad jenom při vzpomínce na tu pekelnou hořkost na jazyku se vždycky ořesu :). Jinak mi ale Metypred pomohl, sice to potom nedopadlo, ale to je zas jiná pohádka. Držím palce, ať ti zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.3.15 09:59

@Bea1979
tak to je fakt-ta chut byla obr hnusna…clovek musel byt extra rychlej aby se nahodou prasek v puse trosku neprilepil…ja si ho davala mezi predni zuby a pa co nejrychleji zapila…

Příspěvek upraven 30.03.15 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 10:25

Achjo, trošku mě to nebaví, nějak mám proti těm ošklivým práškům imunitu :)) když si ho beru, tak se úplně přemlouvám… taky jste ho brali ráno? mě je po něm tak za cca 2 hodiny ještě i blbě jako na zvracení :( doufám že to aspoň pomůže, je mi divný že se ta imunita takhle poškodí, já již jedno dítě mám, ale je mu již 13 let a s jiným mužem a to ani nevím, jak šlo, bylo to hned..a teď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
30.3.15 13:29

@Monička1978 já brala metypred 2 měsíce ale snášela jsem ho docela dobře ale musíš se najíst. horší pro mě byl pentometr večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 13:38

A co dělal ten pentomer? Já ho mám brát taky ráno, je to tak dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.15 13:39

A miminko se podařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
30.3.15 14:31
@kratka23 píše:
Tak to jsem zvědavá jak dopadneš, já jsem z Moravy a mě KM léky odmítla zprostředkovat dokud nebudu pacientkou jejich CARu. Tak jsem jejich pacientkou a jezdím 300 km každý týden do Prahy. Je to náročné, ale co by člověk neudělal pro miminko…

Tak to jsi mě docela vyděsila. Jsem po ET a vážně nemám v úmyslu jezdit každý týden do Prahy. Ani by se mi to nevyplatilo, to těch 2500 Kč spíš projedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
30.3.15 14:33

@Monička1978 já ho měla večer.. ale možná to máme každá jinak - no dělal mi zle od žaludku a kolikrát jsem nemohla usnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
30.3.15 15:50

Ahoj všem… tak jsem doma z ultrazvuku… vše vypadá dobře mám nafasované další fostimnony a tak…
Holky něco pro zasmátí na PUNKCI na odběr jdu přímo 6.4 na velikonoce :-D :-D :-D to znamená že den předtím je kurz šití a já mužu jít jupíííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.3.15 16:45
@joha79 píše:
Ahoj všem… tak jsem doma z ultrazvuku… vše vypadá dobře mám nafasované další fostimnony a tak…
Holky něco pro zasmátí na PUNKCI na odběr jdu přímo 6.4 na velikonoce :-D :-D :-D to znamená že den předtím je kurz šití a já mužu jít jupíííííííí
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: moc moc gratuluju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
30.3.15 16:51

@joha79 tak to doufám, že z tebe vykoledujou hodně vajec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...