Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radděnka píše:
Ahoj holky, prosím o radu.
u paní dr. Malíčkové mám nález, myslela jsem, že mi zase předpisy na léky pošle poštou, ale prý už to má zakázané a ptá se, kdo mi je kdy vyzvedne? jenže bydlím 250km od Prahy ajen tak se tam nedostanu, jak jste to realizovaly s předpisy vy, co bydlíte dál než v praze? díky za každý typ a nápad
Já jsem dexamed vyřešila že mi ho píchá obvoďák na doúoručení od paní mudr
Já myslela, že ho může přdepsat jen dr. Malíčková…takže když ho doporučí, může ho předepsat i někdo jiný??
@milas
Dnes jsem 5 den stimulky no bojuji jehly nesnasim, ve stredu kontrola tak budu chytrejsi£
@Radděnka zkus obvodní jestli bude ochotná ti ho napsat, nebo najít někoho z Prahy, kdo vyzvedne recepty a za poštovné ti to pošle. ![]()
@Radděnka píše:
Já myslela, že ho může přdepsat jen dr. Malíčková…takže když ho doporučí, může ho předepsat i někdo jiný??
Jasně stačí správa a že ho prosí o spolupráci toho doktora a budeš chofit píchat tam, já to tak mám
@Simi11 moc děkuji, všimla jsem si nových tváří…
Koukni i do alb ![]()
@bunnysek píše:
@Simi11 moc děkuji, všimla jsem si nových tváří…Koukni i do alb
pořád přemýšlím, co jí nechat udělat, něco barevného s červenou barvou, i ten oslík by byl krásný ale červený nebo prostě barevný?:-)
já se taky pochlubim, dělala jsem minulý rok při braní kortykoidů, kdy jsem přes rok měla stop stav.
http://www.sweetissimo.cz/#!tab-contacts
Holky subcuvia a slunce? a nevíte náhodou stimulace a slunce ![]()
@Tinakaterina Ahoj, já jsem, brala Dexamed, když jsme byli letos v únoru letecky u moře a žádný problém mi to nedělalo. Injekce mi vycházela během dovči, tak jsme se s KM domluvily, že si ji píchnu až po návratu, takže ne po 14 dnech, ale po 3 týdnech.
@bunnysek Máš úžasné výrobky, už přemýšlím, že něco koupim synovcovi nebo neteřim.
@Simi11 píše:
pořád přemýšlím, co jí nechat udělat, něco barevného s červenou barvou, i ten oslík by byl krásný ale červený nebo prostě barevný?:-)já se taky pochlubim, dělala jsem minulý rok při braní kortykoidů, kdy jsem přes rok měla stop stav.
http://www.sweetissimo.cz/#!tab-contacts
Wau ty dorty byly super
Tak už jsem po revizi, srdíčko nakonec sice naskočilo, ale jen na pár dnů. V 10. týdnu tedy revize. Kdy myslíte, že je možný další KET?