Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rommisek píše:
@milas určitě dopadnete dobře, dej pak vědět jak budeš pokračovat dál a kdy začínáš, chodíš taky k Machačovi? Já se už na něj moc těším, on mě vždycky nabije odhodláním dál bojovat a věřit, že i my se dočkáme![]()
Jasně, už 2,5 roku chodíme k Machačovi a 2 roky k Malíčkové. Jo jo oba jsou fajn doktoři. A 7.1. Budu mít už 33 a manžel 3.1. Už 48.
@milas ahojky
tak jak to s Tebou vypadá? Už stimuluješ?, vůbec jsem teď neměla časík psát v práci před vánoci to byl masakr a jsem moc zvědavá co jste s Machačem vymysleli ![]()
@rommisek ja chci až od února ještě to musím s Machačem probrat protože teď nemůžem. No a co jsme vymysleli? 150 mg gonalu a pak se uvidí
@milas tak super
to nám možná vyjde stejně, já bych chtěla konec ledna, ale uvidím co vymyslíme, však příští týden na Tvé narozeniny se vše dozvím
prosím Tě nevíš jak je to v RF s nemocenskou? Chtěla bych jít na nemocenskou už od stimulky, ale nevím zda je to možné, letos jsem na vše čerpala dovču nebo chodila do práce a byl to jeden velkej stres tak bych vše chtěla v klidu a bez stresu, ikdyž ivf je už tak velkej stres ![]()
@rommisek právě jde se s ním bavila o tom, s prvnilm utz napíše nemocensku do opu a pak to je ve hvězdách záleží co dál. Takže do opu určo a pak něco vymyslíte
@milas super, díky za info, no já bych to chtěla i po Et, mám těžkou práci, kde tahám těžké věci, však uvidím taky se ho na to zeptám, mám vždy tolik otázek na co se chci zeptat a pak na půlku zapomenu
![]()
@rommisek tak polud máš těžkou práci nemepl by být problém. Jinak si to normálně ty otázky napiš na papír.
@milas asi budu muset začít sepisovat i když mi to přijde blbé
![]()
Ahojte dievčatká..mám taký zufalý dotaz..v piatok 8.1. to bude 6 týždňov kedy mi dr. Malíčková zvýšila dávku Metypred na 12mg. Začala som užívat 27.11.2015.
No a k dnešnému dnu ked sa na seba pozriem v zrkadle ide mi do plaču..
Obrovské brucho, nakynula som..mesičkovitý obličej osypaný drobnými pupínkami..vyzerám hrozne, kutiky ust mi klesaju dole
pred manželom sa hanbím vyzliecť, som ako v 6 mesiaci tehotenstva..moje sebavedomie je niekde na bode mrazu a ja mám potrebu sa stále pred mojimi známymi obhajovať ked ma vidia a povedia: ty si sa nejak „spravila“…
uffff…má toto niekto z vás? Ako ste sa s tým vyrovnali?
Manžel ma stále upokojuje že ma miluje i takúto, že to robíme kvoli miminku a že ked vysadím budem mať zase svoju váhu..vážila som 55kg..ale ja ani do spoločnosti nechcem chodit kvoli pohladom a otázkam… Včera som bola na kontrolnom odbere po 6 týždňoch tak dúfam že mi alfa klesla…neviem sa dočkať výsledkov…dúfam že budu už pod hranicou..
Holky, jaké vyšetření, odběry, žádanky jste si u maličkové po dohodě vyžádali nebo vše dělala automaticky? /př. už při dalších návštěvách u ní, když se stále nedaří/ Díky…
@Veeru mě vše psala automaticky, rovnou mě poslala na krev..a kdy k ní jdeš? já dnes
@michala75 zítra
jasně na krev pošle a poslala Vás ještě k jinému lékaři nebo na nějaké další vyšetření? Co vše Vám kromě odběru krve u ní dala, doporučila, dělala?