Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
14.12.15 20:05
@rommisek píše:
@milas určitě dopadnete dobře, dej pak vědět jak budeš pokračovat dál a kdy začínáš, chodíš taky k Machačovi? Já se už na něj moc těším, on mě vždycky nabije odhodláním dál bojovat a věřit, že i my se dočkáme ;) :mavam:

Jasně, už 2,5 roku chodíme k Machačovi a 2 roky k Malíčkové. Jo jo oba jsou fajn doktoři. A 7.1. Budu mít už 33 a manžel 3.1. Už 48.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
28.12.15 17:10

@milas ahojky :mavam: tak jak to s Tebou vypadá? Už stimuluješ?, vůbec jsem teď neměla časík psát v práci před vánoci to byl masakr a jsem moc zvědavá co jste s Machačem vymysleli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.12.15 17:30

@rommisek ja chci až od února ještě to musím s Machačem probrat protože teď nemůžem. No a co jsme vymysleli? 150 mg gonalu a pak se uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
28.12.15 18:06

@milas tak super :palec: to nám možná vyjde stejně, já bych chtěla konec ledna, ale uvidím co vymyslíme, však příští týden na Tvé narozeniny se vše dozvím :dance: prosím Tě nevíš jak je to v RF s nemocenskou? Chtěla bych jít na nemocenskou už od stimulky, ale nevím zda je to možné, letos jsem na vše čerpala dovču nebo chodila do práce a byl to jeden velkej stres tak bych vše chtěla v klidu a bez stresu, ikdyž ivf je už tak velkej stres :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.12.15 18:30

@rommisek právě jde se s ním bavila o tom, s prvnilm utz napíše nemocensku do opu a pak to je ve hvězdách záleží co dál. Takže do opu určo a pak něco vymyslíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
28.12.15 18:41

@milas super, díky za info, no já bych to chtěla i po Et, mám těžkou práci, kde tahám těžké věci, však uvidím taky se ho na to zeptám, mám vždy tolik otázek na co se chci zeptat a pak na půlku zapomenu ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.12.15 18:49

@rommisek tak polud máš těžkou práci nemepl by být problém. Jinak si to normálně ty otázky napiš na papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
28.12.15 19:05

@milas asi budu muset začít sepisovat i když mi to přijde blbé :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
28.12.15 21:39

@rommisek to neva on je zvyklý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
29.12.15 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
29.12.15 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.1.16 09:56

Ahojte dievčatká..mám taký zufalý dotaz..v piatok 8.1. to bude 6 týždňov kedy mi dr. Malíčková zvýšila dávku Metypred na 12mg. Začala som užívat 27.11.2015.
No a k dnešnému dnu ked sa na seba pozriem v zrkadle ide mi do plaču.. :,( Obrovské brucho, nakynula som..mesičkovitý obličej osypaný drobnými pupínkami..vyzerám hrozne, kutiky ust mi klesaju dole :( pred manželom sa hanbím vyzliecť, som ako v 6 mesiaci tehotenstva..moje sebavedomie je niekde na bode mrazu a ja mám potrebu sa stále pred mojimi známymi obhajovať ked ma vidia a povedia: ty si sa nejak „spravila“…
uffff…má toto niekto z vás? Ako ste sa s tým vyrovnali?
Manžel ma stále upokojuje že ma miluje i takúto, že to robíme kvoli miminku a že ked vysadím budem mať zase svoju váhu..vážila som 55kg..ale ja ani do spoločnosti nechcem chodit kvoli pohladom a otázkam… Včera som bola na kontrolnom odbere po 6 týždňoch tak dúfam že mi alfa klesla…neviem sa dočkať výsledkov…dúfam že budu už pod hranicou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.1.16 11:50

Holky, jaké vyšetření, odběry, žádanky jste si u maličkové po dohodě vyžádali nebo vše dělala automaticky? /př. už při dalších návštěvách u ní, když se stále nedaří/ Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
5.1.16 11:54

@Veeru mě vše psala automaticky, rovnou mě poslala na krev..a kdy k ní jdeš? já dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
5.1.16 11:56

@michala75 zítra ;) jasně na krev pošle a poslala Vás ještě k jinému lékaři nebo na nějaké další vyšetření? Co vše Vám kromě odběru krve u ní dala, doporučila, dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí