Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teda holky s tou alfou jste mě taky dostali, jsem myslela, že těmi léky se to udrží na nižší hranici
@Ezetka vůbec se narkózy neboj, já se na ní vždy moc těším ivf i minimálek mám za sebou 5 a nikdy se nic nestalo a teď jdu do velkého ivf s vysokými dávkami hormonů, taky se sice trošku bojím těch hormonů je už toho hodně pro tělo, ale narkozy nee, je to jen chvilinka cca 10-20 min. já bych se spíš bála odběru bez narkozy, to bych nespala, ale takhle je to ok, neboj se je to v pohodě ![]()
@rommisek jo pokud máš nižší ovariálni rezervuvtak se nemusí nic stát, pokzd máš pcos tak už musíš na sebe dávat jo bacha aby nebylo ohss to je hrosná sviňárna a pak je člověk náchylnější v těhu na preklamsii a help syndrom, z těch dvou ěcí se hrozně bojím!!!
@milas tak to u mě asi nehrozí, já se zase naopak bojím těch hormonů co budu do sebe ládovat ve velkém, protože já i s velkými dávkami toho moc nevyplodím
a neboj se oni si Tě teď pohlídají
![]()
@rommisek no minule už u nich jsem z minimálky měla taky ohss po zakousnutí
Ahoj holky, mám píchat Dexamed od 1.dne cyklu, ve kterém proběhne KET á 1 týden. Vypadá to že zítra dostanu MS. Musím píchnout Dexamed zítra a nebo stačí až jiný den v týdnu?
@Danny001 píše:
Ahoj holky, mám píchat Dexamed od 1.dne cyklu, ve kterém proběhne KET á 1 týden. Vypadá to že zítra dostanu MS. Musím píchnout Dexamed zítra a nebo stačí až jiný den v týdnu?
Zítra nejpozději po zítři držím pěsti…
@milas Takže když jsem dneska dostala MS tak už bych měla Dexamed píchnout a nebo tedy nejpozději zítra? Já to pochopila právě tak že až to dostanu tak v tom týdnu někdy píchnu ![]()
@milas díky moc. Tak na to zítra vlítneme. Nakonec mi ho doma bude píchat manžel. V CAR mu ukázali jak na to, tak snad to zvládne
A co je nového u tebe?
@Danny001 my na to vliůtnem příští měsíc kompletně celé ivf a pak bude až ket
@milas to ti moc budu držet palce.
Ptala jsem se jaké máme další možnosti a prý už jen IVF s dárkyní. Na to ale už nemáme peníze. Prý v mých letech nemá minimálka nebo nativ cenu, ale to si zase nemyslím.
Pořád je to nějaká šance. Uvidíme jak teď dopadneme.
@Danny001 teď vyšla jedné známe nativ a 27.12 se ji narodila holčička. Taky ale s pomocí Malíčkové a hafo léku ale vlastní Mimi. A vyšlo klidně jdi do nativu, takže fakt bojuj!!!
@milas a kolik jí je? Já znám zase 2 holky co jim vyšla minimálka a u IVF přitom vůbec nic. Teď na UTZ jsem měla krásný folikul akorát na straně kde není ten vejcovod. Tak si taky říkám, že za zkoušku to ještě stojí.
@milas no jo to je ještě dobrý věk. Nebudu předbíhat, počkám jak dopadneme teď a kdyžtak se objednám na konzultaci. ![]()