Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Piškotka jde děkuji moc potěďila di mě, uvidím jak to půjde jestli taky pomůžou.
Koukám ty jsi už v 7 měsíci…
@milas jj letí to
..no já to brala tak, že embryjko má čas si to tam zařídit dlé svého bez vlivu utoku mé imunity ( laicky řečeno) byl to můj poslední pokus…ale je pravda, že jsem ještě před tím měla antibiotika silná…a nedávno jsem někde tady četla, že to machač použil u jedné pacientky a taky se zadařilo…
@rommisek jeee tak to budeš o kusoček neskor ako ja…teda, čo to píšem, IUI isto vyjde
dnes i doktor povedal ked do mňa poslal manželove spermijky že v praxi sa mu už stalo že ženy otehotneli v momente ked si naplánovali IVF, asi psychika..vypustili to z hlavy a bolo
tak uvidime o dva týždne..budem ťa informovať..moc ďakujem za podporu ![]()
@Simi11 si zlatíčko, moooc ďakujeme ![]()
@Ezetka jde zp by jsme zase začali asi spolu za dva týdny, ale tobě vyjde iui!!!
@Piškotka jj mi to nasazuje Malíčkova a u Macháče mi to budou píchat kolem ketu čerstvé už ne nebudem riskovat ohss. A tak jsem zvědavá, intralipidy mé tělo ještě nezná tak snad.
@Ezetka určitě IUI vyjde, držím palečky
@Ezetka @milas holky a až bude první jehlička v bříšku podávejte info, já zas budu od Vás pozadu už to vidím ![]()
@rommisek ale to je ještě tak cca 2 týdny tak 14-16 MS dorazí tak pak…
@milas tak já bych měla dle ms začít od 23. do 25.2. pokud se nezpozdí ![]()
@Piškotka moc děkuji za povzbuzení, na internetu se o intralipidech moc nepíše tak jsem ráda za každou zkušenost a za dobrou jsem ráda dvojnásob
a tobě gratuluju k těhu ![]()
@verca37 děkuji…já už svůj poklad mám u sebe v náručí šest měsícu
a vam holky tady držím palce, občas když maly dovolí si to tady pročítám a prožívám to s vámi.. ![]()
@Piškotka jsem zvědavá jak to bude u nás zabírat?
Třeba vím o holčině co má po intralipidech posledním pokusu dvojčátka…
Chci vás všechny taky povzbudit.
Intralipidy jsou fajn, skvěle se snášejí, tělo spíše povzbuzují, než-li ubíjejí (velký rozdíl oproti kortikoidům). Prostě jsem se vždy po intralipidech cítila moc dobře.
A co je hlavní… Díky intralipidům bylo těhotenství konečně úspěšné a mám doma nádherné miminko. Takže všem vřele doporučuji, nebojte se jich a určitě se miminek taky dočkáte… ![]()
@rommisek moooc ďakujem
isto budem informovat, ak by IUI nevyšlo tak MS (ne)očakávam cca okolo 17.2. tak podám info…jo inak jak je to s tými ihličkami? Bo ja som si celú dobu myslela že sa to pichá kazdý deň až do odberu a ja som dostala jednu ktoru si pichnem druhy den cyklu vraj má nejaké pomalé uvolňovanie a potom na 7DC a 8DC zase nejaku inú o 19h večer ![]()
@milas moc i tebe ďakujem za podporu
som taká kludná, je príjemnè vedieť že v tom nie som sama a si tu i ty ak by IUI nevyšlo budeme v tom spolu a @rommisek v tesnom závese..holky verim že nám to vyjde
![]()