Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
2.2.16 16:32

@Piškotka jde děkuji moc potěďila di mě, uvidím jak to půjde jestli taky pomůžou.
Koukám ty jsi už v 7 měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
2.2.16 16:47

@milas jj letí to :)..no já to brala tak, že embryjko má čas si to tam zařídit dlé svého bez vlivu utoku mé imunity ( laicky řečeno) byl to můj poslední pokus…ale je pravda, že jsem ještě před tím měla antibiotika silná…a nedávno jsem někde tady četla, že to machač použil u jedné pacientky a taky se zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
2.2.16 19:01

@rommisek jeee tak to budeš o kusoček neskor ako ja…teda, čo to píšem, IUI isto vyjde ;) dnes i doktor povedal ked do mňa poslal manželove spermijky že v praxi sa mu už stalo že ženy otehotneli v momente ked si naplánovali IVF, asi psychika..vypustili to z hlavy a bolo :) tak uvidime o dva týždne..budem ťa informovať..moc ďakujem za podporu :)
@Simi11 si zlatíčko, moooc ďakujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.2.16 20:17

@Ezetka jde zp by jsme zase začali asi spolu za dva týdny, ale tobě vyjde iui!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.2.16 20:20

@Piškotka jj mi to nasazuje Malíčkova a u Macháče mi to budou píchat kolem ketu čerstvé už ne nebudem riskovat ohss. A tak jsem zvědavá, intralipidy mé tělo ještě nezná tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
2.2.16 20:21

@Ezetka určitě IUI vyjde, držím palečky :hug: @Ezetka @milas holky a až bude první jehlička v bříšku podávejte info, já zas budu od Vás pozadu už to vidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.2.16 20:31

@rommisek ale to je ještě tak cca 2 týdny tak 14-16 MS dorazí tak pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
2.2.16 21:13

@milas tak já bych měla dle ms začít od 23. do 25.2. pokud se nezpozdí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
2.2.16 21:29

@Piškotka moc děkuji za povzbuzení, na internetu se o intralipidech moc nepíše tak jsem ráda za každou zkušenost a za dobrou jsem ráda dvojnásob :-) a tobě gratuluju k těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.2.16 22:49

@rommisek cca týden 10 dní budeš mi pak v závěsu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
3.2.16 06:34

@verca37 děkuji…já už svůj poklad mám u sebe v náručí šest měsícu :lol: a vam holky tady držím palce, občas když maly dovolí si to tady pročítám a prožívám to s vámi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.2.16 07:15

@Piškotka jsem zvědavá jak to bude u nás zabírat?
Třeba vím o holčině co má po intralipidech posledním pokusu dvojčátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 10:46

Chci vás všechny taky povzbudit. :kytka: Intralipidy jsou fajn, skvěle se snášejí, tělo spíše povzbuzují, než-li ubíjejí (velký rozdíl oproti kortikoidům). Prostě jsem se vždy po intralipidech cítila moc dobře. :-) A co je hlavní… Díky intralipidům bylo těhotenství konečně úspěšné a mám doma nádherné miminko. Takže všem vřele doporučuji, nebojte se jich a určitě se miminek taky dočkáte… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
218
3.2.16 11:03

@rommisek moooc ďakujem :* :hug: isto budem informovat, ak by IUI nevyšlo tak MS (ne)očakávam cca okolo 17.2. tak podám info…jo inak jak je to s tými ihličkami? Bo ja som si celú dobu myslela že sa to pichá kazdý deň až do odberu a ja som dostala jednu ktoru si pichnem druhy den cyklu vraj má nejaké pomalé uvolňovanie a potom na 7DC a 8DC zase nejaku inú o 19h večer ;)
@milas moc i tebe ďakujem za podporu :hug: som taká kludná, je príjemnè vedieť že v tom nie som sama a si tu i ty ak by IUI nevyšlo budeme v tom spolu a @rommisek v tesnom závese..holky verim že nám to vyjde :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
3.2.16 11:53

@Piškotka jé to jsem to, ale popleta, gratuluju k miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí