Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36771
16.2.16 19:33

@rommisek to už ti uteče… Věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 20:02

@rommisek @verca37 @milas
Holky ako si to picháte??? tak ako Pregnyl? že uchopíte „špíčky“ medzi prsty aby sa urobila vrstvička vedla pupku a kolmo či zošikma pichnete?
tá Elonva vyzerá ako z nejakého scifi filmu :D neviem ani či sa odstrekuje vzduch abo rovno pichnuť :nevim: a čím dezinfikujete kožu?
Bude mi to pichať manžel tak nech vie čo robiť :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 20:11

@Ezetka přesně tak to pilchám jak popisuješ a dezinfikuji co jsem dostala přilno v CARu polštařky na dezinfekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 20:11

@Ezetka my dostali i dezinfekční polštářky, pokud nemáš stačí kosmetický tamponek a potřít místo pro vpich alpou, já budu píchat dvě injekce, tak první napravo od pupíku a druhou nalevo od pupíku a vezmu špek na břiše stlačím mezi prsty otřu dezinfekcí a pichnu rovně a až je jehla nadoraz tak vstříknu tekutinu na vteřinku nechám vpichnutou jehličku ať se vše dostane do břicha vytáhnu a opět přetřu tamponkem s dezinfekcí a je to ;) stačí takhle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 20:18

@milas @rommisek fiha tak ja u Apolináře polštářky nedostala, v Gennete ked som bola vždy mi k pregnylu dali… nevadi, mám doma i domácu Meruňkovicu :D
Romi a už si si niekedy pichala Elonvu? ja som ju teda ešte neštudovala ale myslím že tam sa nič nemieša že? ked na nu pozerám už je nachystaná len nasadím ihlu a pichnem…a odstrekuje sa?
EDIT: tak som stihla kuk do návodu tak pripisujem že už som naštudovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 20:40

@Ezetka ty jsi teda akční opravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 20:43

@Ezetka Elonvu mám taky prvně, ale je to přesně jak píšes nasadíš jehlu a šup do bříška ale nevím zda se má odstříknout :think: není to v návodu, že bys mi poradila prosím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 20:55

@rommisek ja mám v krabičke mega návod :D odstrekuje sa…aha vyfotila som ti :palec: snád to bude vidno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 20:58

@Ezetka jé jsi zlatá moc děkuji, to je trošku jiné no budu si to muset pořádně prostudovat ať pak nevejrám :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 21:04

@rommisek faaakt, máš ine? ja mám 100 mikrogramov, ešte je 150 tak možno preto máš iný návod :) jasan, preštuduj, podstatne je že sa odstrekuje a ostatné ovládaš perfektne.. som pozerala a ihla má tak niečo málo cez 1cm to zvládnem :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 21:10

@Ezetka já mám 150 jednotek a stejný návod, já jen v minulém příspěvku nedopsala, že je to jiné než u jiných preparátů co jsem si kdysi píchala :oops: to je asi únava z práce raději si půjdu lehnout a zítra podej info jak se píchalo a neboj se, zvládneš to krásně a vůbec to nebolí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 21:25

@rommisek ahaaaaaa :D jasneee tak to chápem.. učite sa sem prídem pochváliť ;) jo a ešte taký dotaz bo v protokole to nemám napísané, v akom čase je najlepšie pichať? Orgalutran mám pichať medzi 18-19h ale u Elonvy nemám napísany čas, manžel príde okolo 16h domov alebo hned ráno jak odíde to je cca medzi 8-9h? vieš ja nie som schopná do seba vraziť ihlu i ked je taká kratučká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 21:33

@Ezetka já si pícham gonal v 8 ráno… A orgalutran můžeš píchá ve stejnou dobu jako třeba gonal v rozesrupu cca 15 min a na druhou stranu než gonal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 21:37

@milas aha oki, tak najprv zavolám do CARu a potom pichem :) orgalutran picham až 8-9DC a dufam že mi už nič nepribudne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 21:46

@Ezetka ja ho teprve v CARu nafasuji, 22.2 mám kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie