Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas
au!
Holky, chci se zeptat, Malíčková netrvá na seu s kondomem, když se léčí BI?
Přemýšlím, že to prubnu
a o ovulaci bychom kondom nepoužili..? (chodím k Madarovi)
@milas Děkuji..!
Hmmm.. tak já to prubnu před ovulkou.. třeba se stane zázrak ![]()
@janvana píše:
Holky prosím neviete či má Dr Malíčková dovolenku? Už 10 dní čakám na výsledky a nič
Včera mi poslala výsledky, takže asi pracuje. Vyčkej určitě to má důvod, prostě až budou pošle.
@Simi11 a kedy si jej pisala? Ja 15 a ešte nič, zajtra som objednaná na hemačku a nemám nič v ruke.
@janvana píše:
@Simi11 a kedy si jej pisala? Ja 15 a ešte nič, zajtra som objednaná na hemačku a nemám nič v ruke.
Na krvi jsem byla 9.2. a psala jsem ji včera v 9 ráno, odpověděla cca v 15 hod
@milas píše:
Tohle mám z dnešní injekce
ježíš co jsi dělala, teda takovou modřinu jsem ještě nikdy neměla ![]()
@milas hm chápu tě, že máš strach je to jasný po tom co jsi si prožila, ale určitě si tě už ohlídají a jak říkáš určitě hodně pomůže, že půjdeš až na ket a budeš mít pauzu po stimulce, 25 vajíček je krásnej počet a je dobře, že stimulace jede pomaleji a, že ti budou odebírat vajíčka až v neděli, oni určitě vědí kdy je ten nejvhodnější čas tak se nestresuj, každé tělo reaguje na stimulaci jinak rychle a vajíčka rostou někdy pomaleji, ale o to kvalitnější budou uvidíš ![]()
@Ezetka já jsem si nikdy nepíchala nic do stehna, přijde mi to o dost horší než do břicha.
@verca37 no to se může stát jen u 7 injekce 4tého IVF, takže tak…
@Simi11 píše:
Na krvi jsem byla 9.2. a psala jsem ji včera v 9 ráno, odpověděla cca v 15 hod
dík píšem znova, ja som bola 27.1 a písala som 15.2
@janvana Já jsem se ted objednávala ke KM k Apolináři a řekli mi, že má dovolenou příští týden. Tek jenom pro info ![]()