Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dlouho dlouho jsem tu nebyla… Všem, co stimulují, nebo se na to chystají, moc držím palce, ať je úroda bohatá, embryií spousta a meci nima minimálně jedno šikovný, co se chytne a nepustí.
Mám taky dotaz, po 3 nepovedených ketech jsem byla na dalších odběrech u KM, vyšly mi vysoké NK buňky a paní doktorka doporučila intralipidy v cyklu s dalším ketem, 7 dní před transferem, pak 7 dní po. Teď nevím, jak je to organizačně, infuzi si vyzvednu u ní a kapat mi ji nechají v CARu (chodím k Apolináři)? Psala jsem paní doktorce, ale buď má volno, nebo toho má moc. Můj dotaz tak nespěchá, na ket jdu až koncem března, ale mám ráda vše naplánováno kupředu
. Nebo mám spíš napsat Procházkový a domluvit se s ní? Nerada bych zbytečně zdržovala KM, ale opravdu nevím, jak to organizačně funguje.
@Bea1979 určitř napiš Malíčkové, ta ti odpoví s kým a jak se máš domluvit. Háje taky budu mít ale až při letu teď jsem začala stimulovat pak bude op a pťíšzí měsíc možná ket s intralipidy.
@Ezetka dobré ránko tak jak už máš píchnuté? Já budu píchat brzo kolem 5.15 ráno, chodím do práce na 5.30 a nechci si to píchat v práci a taky mi to bude píchat manža, jak Elonvu tak i Menopur, ten si musím míchat sama, Gonal když jsem měla nebo Puregon ten je v péru tak jsem píchala sama je komfortnější než obyč. jehly ![]()
@rommisek dobre ránko, tak budem pichať az zajtra
volala som do CARu a zhodnotili podla mojho popisu ako MS včera vyzerala že prvý deň mám až dnes
jeee tak to som rada že i tebe picha manzel už som si pripadala ako „padavka“
práve idem k obvodnej a ked som jej volala bola celá zmätená že nevie ake predoperačné vyšetrenia mi má robiť…čo robili tebe? Ake musím mať vyšetrenia?
@Ezetka neboj s tím píchaním je nás hodně co píchá chlap a je to lepší
A na to předoperační vyšetření Ti v Car nedali žádanku? Já to v jiném Car tak měla a v tomto Car předoperační nechtějí a na zítra držím palečky, ale mám celodenku tak Ti budu držet palečky ať je to ok a večer budu čekat samé dobré zprávy ![]()
Holky tak Menopur mi píchal Jirka taky ahlavně mě jo i učil míchat…
Holky mě ítra čeká v 7 ráno zubař bojilmbojím mám dva zuby ulomené
@rommisek @milas tak sa hlasim holky..
Ihlička pred chvílkou skončila v brušku, manžel kvoli tomu zmenil plany aby mi to mohol pichut v priebehu dňa a nie až večer
uffff tak a teraz už si uplne najviac uvedomujem že sa to fakt deje, čo som kedysi myslela ze sa ma to nebude týkať..no čo už..dôležite je, že sa konečne po 4 rokoch niečo deje ![]()
Romi žiadanku som z CAR mala, tak ma doktorka poslala na odber a ešte v pondelok ked budu vysledky idem na internu, neviem čo mi budu robiť..
Inak Elonva sa pichá super, len tým že nemáme skusenosti chvílku sme maturovali, no a manžel sa bál viac zatlačiť na piest aby sa ihla sama schovala ako je pisané v návode tak asi 5 kapičiek vyšlo z ihly von tak snad mi to nebude chýbať ![]()
Tyjo teraz sa budem furt sledovať že čo to so mnou bude robiť ![]()
Milas ufff zuby to ti teda nezávidím
dufam že moc nebolí..
@Ezetka neboj ulomené zuby jsou zpravené dvěma plomby a je hotovo a nebylo to vůbec hrozné…
@rommisek @Ezetka @milas tak vy už holky pícháte, vy se máte, už to budete mít brzy za sebou, já už se moc těším až se to konečně rozjede, nejhorší je vždy to čekání, jsem netrpělivá
držím palce at to jde i dl vše tak dobře a pište at máme přehled co a jak
Milas jsi šikula, že zubaře tolik neřešíš to já se hrozně bojím ![]()
@verca37 baůla jsem se bo jsem nevěděla co mi bude dělat, ale naštěstí vyleštila jen zuby a ty dvě stoličky uštípnuté vybrudila a doplnila plombou. Takže super.
Jinak sice píchám příští víkend bude nejspíš opu podle toho jak porostou folíci ale až za mřsic bude ket a Mimi v bříšku až pťíští měsíc.
@Ezetka jsi šikulka už to máš za sebou teď už budou folíčci růst
držím palečky ať je jich co nejvíc pak podávej info
@milas @verca37 holky já ještě nepíchám ms pořád nikde, ale čekám, že zítra dorazí břicho mě už pobolívá dost ![]()
@milas píše:
@verca37 baůla jsem se bo jsem nevěděla co mi bude dělat, ale naštěstí vyleštila jen zuby a ty dvě stoličky uštípnuté vybrudila a doplnila plombou. Takže super.
Jinak sice píchám příští víkend bude nejspíš opu podle toho jak porostou folíci ale až za mřsic bude ket a Mimi v bříšku až pťíští měsíc.
tak to je super to už uteče jako voda neboj
a budeš mít jistotu, že jsou prcci v pořádku než k tobě půjdou ![]()
@rommisek to je zákon schválnosti, když mrchu nechceš tak příjde a když jo tak se courá, no prostě je to mrcha no ![]()
@rommisek jeeeeej ďakujem si zlatíčko
určite budem informovať, 24.2 idem na kontrolu