Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rommisek @milas tak u mě to vypadá, že bych mohla začít stimulovat 1-2.3. takže první je Milas pak romisek a já se hned na tu vlnu připojím
držím všem palce ![]()
@verca37 držím ti moc palčeky
ak by u mňa IUI nevyšlo tak s milas ideme do toho spoločne..je nás tu holky pre vzájomnú podporu dosť..zvládneme to ![]()
Holky já sice začnu v půlce únoru ale na ket půjdem teprve v dubnu…
Ahoj holky hlasim ze v utery 2.2. Rano vykoukl na svet nas Martinek. Je to kus chlapa měl 3,93 kg a 52 cm. Měli jsme to takove komplikovane - prijali me s nalezem ze se uvidi tak v noci na sal ale porod ustal, potom dalsi den s nejistymi kontrakcemi a večer jsem sla nevyspala rodit - bohuzel posledni faze se zastavila tak nakonec akutni cisar.
@Gilmorka tož gratuluji Maminko… Je to chlapák vybral si krásné datum…
Mooooooooc gratuluju. Je nadhernej!!! Miláček. Hlavně zdravíčko mu přeji. Na porod za chvíli zapomenes ale užila sis
papa
@Ezetka Tak to máš asi Elonvu nebo tak nějak, o té jsem jen slyšela, ale neměla, vždy jsem píchala injekce denně až do Opu a teď mě to čeká zase, ale nemám s tím problém celkem se i těším, že se zase konečně něco dít a my zase budeme krůček od mimi a @Ezetka @milas určitě nám to všem vyjde musí, jsme taková bezva trojka tak není jiná možnost než mimi v bříškách, holky to bychom pak měli i podobné termíny porodů
nyní z jiného soudku dnes byla za mnou v práci paní, která se zabývá energiemi a před měsícem ještě neviděla nic a dneska mi řekla, že mám kolem sebe spousty dětských dušiček tak ať si je večer před spaním k sobě volám, tak holky ať už věříte nebo né, tak si ta miminka před spaním volejte k sobě, já si je volám už měsíc a pokrok je
PS: Holky jinak jsem normální, ještě mi neruplo v hlavě, jen prostě věřím ![]()
@Gilmorka Jé teď čtu, že jsi maminkou, moc gratuluji a přeji Vám oběma hlavně zdravíčko, malý je kouzelný ať Vám dělá samou radost
![]()
Diky holky anlo hezke datum a cislo miminka 777.
@Fíífía píše:
@Gilmorka moc gratuluji! Ať jste zdraví!
@Simi11 píše:
Mooooooooc gratuluju. Je nadhernej!!! Miláček. Hlavně zdravíčko mu přeji. Na poro
@verca37 Jé další snažilka s námi v akci, já to budu mít skoro jak Ty, záleží na ms, ale klidně můžu mít stejný termín jak Ty. Akorát budu mít transfér v dubnu jako milas ![]()