Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bunnysek ani nevíš jak ti závidím kdoví jak dlouho my budem ještě 2v1
@Simi11 píše:
Jooooo já to proflakla, holky měly starostje překrásnej
to je v poradku… a dekuju ![]()
Holky ja beru 28.1-11.2 Norethisteron a pak Ms a jdem na věc taky… Ivf a pak bude KET
@Gilmorka píše:
@bunnysek ani nevíš jak ti závidím kdoví jak dlouho my budem ještě 2v1
vždyť už to máš taky za pár
Ale popravdě, ten poslední měsíc byl hodně náročný, tedy pro mně, ale tím tě nechci strašit.
@bunnysek no ono uz to narocne je
ted jen vydrzet a doufat ze nebudu prenaset, a co v nemocnici a doma? Jak to zvladate?
Tak dievčatká dnes som bola na kontrolnom ultrazvuku, folik 18mm pichnutý Pregnyl.. zajtra o 10.30 IUI a ak to nevyjde..o dva týždne začínam so stimuláciou.. Dostala som lajstrá s informaciami, rozpis aplikacie liekov a vyšetrení, žiadanku na predoperačné vyšetrenie u obdvodnej, a so ziadankou na IVF som si do v chladničky ulozila 2× pregnyl, 1× Elonva 100, 2× Orgalutran…
Takze som pripravená, ufff..ak by IUI nevyšlo, ideme do toho
moje prvé IVF.. je zvlaštny tento pocit že vlastne už v priebehu tohto mesiaca môžem byť tehotná
a zaroven pri tej krásnej nádeji mám strach, z toho čo ma čaká…ake to bude to IVF..
Je tu niekto kto sa chystá na IVF ako ja? Potrebujem podporu ![]()
@Ezetka jj, já si jedu 9. pro protokol a léky a dle ms bych měla začít koncem měsíce
držím palce ať IUI vyjde a ať není potřeba ivf, nás to ivf bohužel nemine, jedině že by se stal zázrak ![]()
Kočky moc vám držím palce, aby to oběma vyšlo a za 14 dní bych tu ráda lovili duchy!!!
@Simi11 Moc děkujeme za podporu
já budu lovit duchy až v dubnu, budeme mít PGD embryjí a pokud vše dobře dopadne tak Ket budeme mít v dubnu ![]()
@rommisek my budem přece duchy lovit společně tedy doufám a po ket s intralipidy…
@milas jj budem lovit spolu, ale myslím, že u Tebe to propukne asi dřív, uvidíme jak se to vyvine
a kdo bude lovit dřív ![]()
@rommisek no podle odhadu možná cca 10 dní ale já nemám přirozeně MS tak uvidíme kdy dostanu MS po ivf
@verca37 @milas holky ahoj, mě intralipidy pomohli
a nebojte se já mám taky blbé žíly, v Brně mě napíchli na počtvrté a v Olomouci u Machače na poprvé
držím vám palce ![]()