Karin Malíčková, jak dlouho trvala léčba neplodnosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3111
15.2.16 17:12

@Ezetka a Ezi nezkoušela jsi testík? Raději si brnkni, ale nám v Car říkali první den ms se považuje den, kdy od rána krvácím, žádné špinění, ale raději si zavolej ať víš co a jak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
15.2.16 17:18

@rommisek hej aj manžel povedal nech si urobím testík a ráno si radšej zavolám..ufff to su veci toto.. :) no ja som práve takuto info nedostala že ako je myslené to krvacanie, mám tam len napísane že ak to dostanem po 18h tak to mám počítať až od nasledujúceho dňa..tak som si sem prišla po radu..Romi moooc ďakujem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
15.2.16 17:47

@Ezetka jj tak udělej a možná nebude třeba ivf ;) nám v Car říkali, že pokud začnu krvácet po 16hod. je to bráno jako nultý den, ale všude to je jinak tak nevím :nevim: a nemáš zač, pokud vím moc ráda poradím ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.2.16 20:15

Holky a já jsem dnes 1 DC a zítra začínám píchat gonal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.2.16 11:51
@Ezetka píše:
@rommisek hej aj manžel povedal nech si urobím testík a ráno si radšej zavolám..ufff to su veci toto.. :) no ja som práve takuto info nedostala že ako je myslené to krvacanie, mám tam len napísane že ak to dostanem po 18h tak to mám počítať až od nasledujúceho dňa..tak som si sem prišla po radu..Romi moooc ďakujem :*

Tak jak? Asi nic protože jinak by jsi psala sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 12:13

Holky tak dnes píchnuta 1 injekce gonalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 19:03

@rommisek @Simi11 holky tak nič.. dnes sa mi to rozjelo, čiže iui bolo neuspešné :? ani som nerobila testik bo ked ma prestali rano bolieť prsia, je to presne tak ako každy mesiac vedela som že cez deň príde MS…
myslela som, že budem rozsekaná ale tým že viem že ma čaká dalšia oveľa väčšia šanca na miminko tak to neberiem tragicky ;) takže zajtra pichám Elonvu.. uffff.. toto je taký zvláštny pocit..teším aj bojím 8o :think:
@milas držím ti moc palčeky, ja som o jeden deň v závese za tebou, budem o všetkom informovať ako mi je atď, nakolko to je moja uplne prvá stimulácia, budem mať isto vela otázok ak sa mi nebude niečo pozdávať..dúfam že to vše prebehne bez komplikácii.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 19:09

@Ezetka to je mi líto :hug: ale u IUI je velmi malá šance na úspěch, ale ivf Vám určitě vyjde tam už je ta šance vysoká :dance:.
Holky já mám v lednici Elonvu i Menopur tak mi řekla sestra ať to mám v chladničce a teď se dívám na krabičku Menopuru a tam je skladovat do 25st a co teď :think: nechat v chladničce nebo vytáhnout ať zase něco nepohnojím, prosím poraďte děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
16.2.16 19:15

@rommisek jojo presne toto mi doktorka povedala, že je tam len nejakých 13% ale vyskúšali sme ;) s tými stupňami je to ok… ak je tam napísane do 25st to znamená že to je max do akých stupnov to zvladne byť v poriadku, ak by nebola chladnička.. ja mam tiež Elonvu aj Orgalutran v chladničke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 19:25

@rommisek trdlo do 25 je do nesmí to zmrznout a nesmí to být mi v teple…
Já to měla dnes na 15 min venku a taky jsem to dala do chladnicpky zpět… @Ezetka jasně prej se pak na co potřebuješ, jen Elovu jsem neměla a nemám a intralipidy mě budou čekat nejspíše v březnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
16.2.16 19:26
@milas píše:
Holky tak dnes píchnuta 1 injekce gonalu…

super držím palce at to jde jako po másle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.2.16 19:27

Holky při stimulaci můžu být trošku nachlazebá že škrábe mě akorát trochu v krku a mám to trošku nateklé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
16.2.16 19:29

@Ezetka @rommisek @milas tak holky poslušně hlásím, že dnes proběhla kontrola po hysterce a vše je v pořádku tak jsem si oddechla a 1.3. si jdu pro léky a s další ms začínáme hurááá, jinak jsem si nechala napsat i to embryoglue a doporučil nám doktor i icsi tak jsem na to zvědavá, holky už to začíná, ta naše vlna snažilkovská a brzy snad i těhulkovská :-) držím všem palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 19:30

@Ezetka @milas holky jen jistota je jistota :oops: tak jsem v klidu ať to v klidu spinká v lednici, protože pravděpodobně o víkendu už budou pomalu vplouvat do břicha :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
16.2.16 19:32

@verca37 jj holky pomalu se to tu rozjíždí doufám, že tady zavládne těhulkovská vlna ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí