Karma (osud) - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
29.6.13 11:28

@Haku k tomu člověk musí najít cestu a jít spíš pro nějakou odpověd. Rozhodně to nesmí být zvědavost..je to cesta k vysvětlení - proč!!
jinak osobně můžu říct, že to není vůbec pérdel a člověk si fakt hrábne na dno. Nadruhou stranu mě to tak pomohlo, že nelituji..myslím, že mě to změnilo život a budu děkovat do konce života lidem co mě tam jak dovedli tak ti co mě ukázali jak jít dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.6.13 12:14

@denisa 76 me totiz takove veci zajimaji. Samozrejme tu hraje i urcitou roli zvedavost, to priznavam. Udelala jsem v zivote par veci na ktere nejsem hrda a pritom nechapu proc jsem to udelala, kdyz to vlastne odsuzuji :oops: Celkove mam pocit ale, ze mi v zivote vsechno pro a vychazi a netusim proc :nevim: A hrozne, ale hrozne moc me zmenilo materstvi s druhou dcerou.Obe muliji stejne intensivne, o obe se stejne bojim, citim se jim stejne " blizko", jednu jsem mela ve 23 letech a druhou ve 38 letech. A ted mam uplne jiny pohled na svet, zivot…I v praci mi rekli, ze jsem se zmenila, jsem jina.Pry positivne :oops: A mam pocit od zacatku jako by moje mladsi dcera mela dusi zemrele dceri me sestrenice. Nevim proc si to myslim a prvniho pulroku jsem ji obcas rekla jmenem te zemrele holcicky.Ten prvni pulrok to byl velmi intenzivni pocit, ze je " v ni". Nevim jak to popsat. A paradoxne ma ma sestrenice k Viki velmi vrely a krasny vztah, ktery k me prvni dceri nema, ikdyz vim, ze rada ji ma hodne. Nikdy jsem me setrenici toto ale nerekla. A ani netusim proc by se mi mela narodit jeji dcera, je to asi chaoticky napsane, ale nevim jak jinak to vysvetlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.6.13 12:18

@denisa 76 a jeste dodam, ze kdyz jsem otehotnela tak to mou sestrenici zacalo strasne lakat se prestehovat za nami do Rakouska. A povedlo se ji to, s nasi pomoci je tu, bydlela asi ctyri mesice u nas a pak uz mela vlastni byt. Porad se stykame a volame si.Vzdy jsme meli super vztah to zase jo, takze to neni zadne prekvapeni.Ale to nacasovani je zvlastni/ bylo zvlastni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 12:22

@Haku tak to jsou věci, kdy člověk musí asi hledat odpověd v minulých životech. O duších jsem taky slyšela, ale přednášku o tom neumím dát. Já se o to nikdy nezajímala a až do dne kdy mě do přišla do práce na objednávku dealerka. Aniž by mě znala řekla něco co mě způsobilo okamžité zvracení..řekla mě něco co jsem tušila už dávno, ale neměla jsem odhodlání udělat krok vpřed. Prošla jsem tedy regresí, kde jsem té realitě zkrátka podívala do očí..v ten den se mě změnil život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 12:27

@Haku Co jsem pochopila tak jsou to duše co nemohli odejít, protože neměli něco vyřešené. Myslím si, že to docela hezky popsal Michal David. myslím, že i pak řekl, že jeho Klárka je ted jakoby v tom vnoučkovi. Ale fakt o tom neumím mluvit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.6.13 12:30

@denisa 76 to zni strasne zajimave, asi o tom nemuzes napsat nic blizsiho, je to prilis osobni, vid…
Ja bych jeste napsala, ze ta holcicka je uz 20 let po smrti :( A ja nechapu proc by se mela reinkarnovat do me dcery. Mozna se pletu, mam bujnou fantazii, co ja vim :nevim: A mozna se ma sestrenice porad nevyrovnala s jeji smrti a tohle je pro ni moznost to udelat, podvedome, kdo vi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.6.13 12:33
@denisa 76 píše:
@Haku Co jsem pochopila tak jsou to duše co nemohli odejít, protože neměli něco vyřešené. Myslím si, že to docela hezky popsal Michal David. myslím, že i pak řekl, že jeho Klárka je ted jakoby v tom vnoučkovi. Ale fakt o tom neumím mluvit :mrgreen: :mrgreen:

Hmmm, tak to mozna ona holcicka chtela mit kontakt ke sve mame a rozloucit se a nebo mit porad kontakt se svou mamou prostrednictvim me dcery :think:Nevim, jestli se mi to libi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 12:43

@Haku to není, že bych nechtěla. Ono je to tak, že podvědomí co mě popustili pořád pracuje zatraceně silně a já se musím na to soustředit..jakoby mě to vede dál a hlavně se nevracet to co bylo. Mě to vysvětlilo proč jsem dost dlouho nemohla mít děti.
Víš oni ti nesmí nic nesmí říct..musíš si na vše přijít sama jejich slovíčkařením a když nevíš tak tě pořád vrací a divila by jsi se co na sebe člověk všechno bonzne. Tenkrát jsem nevěděla, že oni vidí všechno co ty, ale nesmí ti to říct..podle toho co vidí tak tě navádějí opět slovíčkařením aby jsi si sama řekla jak dál. Bylo to moc těžké, ale jak jsem psala stálo to za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 12:46
@Haku píše:
Hmmm, tak to mozna ona holcicka chtela mit kontakt ke sve mame a rozloucit se a nebo mit porad kontakt se svou mamou prostrednictvim me dcery :think:Nevim, jestli se mi to libi :oops:

na to ti holka neodpovím..pokud chceš najít odpověd musíš za tím kdo tomu rozumí - já ten dar bohu dík nemám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
29.6.13 12:46

Věřím v karmu :kytka: Ale nevěřím v minulé životy, ale pouze v ten současný.

• Citovat
  • Upravit
21911
29.6.13 12:54
@luciášice píše:
Věřím v karmu :kytka: Ale nevěřím v minulé životy, ale pouze v ten současný.

A nejde to ruku v ruce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 12:58

@Haku když ještě nad tím přemýšlím tak tam byla i trochu zvědavost, protože ta žena co mě tam poslala mě řekla, že tam najdu jak vysvětlení tak cestu jak dál. Čím víc se to blížilo tak jsem už byla zvědavá čím dál tím víc co z toho vyleze a zároven mě něco říkalo, že to bude dobrý..a bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
29.6.13 13:02

@denisa 76 tak ono je dulezite, ze ti to pomohlo :hug: Pokud mohu, rada bych se zeptala jestli uz mas deti? My ny tu druhou cekali leta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
29.6.13 13:02
@Haku píše:
A nejde to ruku v ruce :think:
:) čekala jsem takovou reakci ;) Nehledám příčiny toho, co se mi životě děje v minulých životech(nehledě na to, že podle mě neexistují),ale pouze v tom současném, jediném životě, který mám.
  • Citovat
  • Upravit
21911
29.6.13 13:10

@luciášice ja se v tech vecem moc nevyznam, ikdyz mne zajimaji ;) Nemyslelanjsembto spatne :oops: Ale to potom asi nema nic spolecneho s verenim na karmu, kdyz veris jen na ten jediny, soucasny zivot co mas.Nebo to myslis tak, ze se ti behem tohoto zivota vytvari a ovlivnuje? Ta karma, myslim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat