Karma (osud) - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
29.6.13 13:19

@Haku hele já byla krutý realista a tukala jsem si na čelo. Když jsem to zkusila už netukám..těžký respekt.Ale je fakt, že k tomuhle člověk musí najít cestu..nebo spíš ho k tomu dovedou okolnosti. Mě to nakoplo, když mě už podruhý někdo řekl, že mám něco nedořešené a at si to jdu vyřešit. Vyřešení nebylo až tak v minulém životě..tam jsem našla odpověd proč to všechno tak bylo a co to způsobilo ;) nemusela jsem na to jít, protože mě už pomohl koučing, ale když už jsem byla takhle daleko chtěla jsem zajít ještě dál. Regrese byla už v tomhle příjemnější..spíš ten koučing mě položil do kolen :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
29.6.13 14:25
@Haku píše:
@luciášice ja se v tech vecem moc nevyznam, ikdyz mne zajimaji ;) Nemyslelanjsembto spatne :oops: Ale to potom asi nema nic spolecneho s verenim na karmu, kdyz veris jen na ten jediny, soucasny zivot co mas.Nebo to myslis tak, ze se ti behem tohoto zivota vytvari a ovlivnuje? Ta karma, myslim ;)

Přesně tak, karmu si velké části utváříme sami. Většina věcí, které se nám v životě stanou má svou příčinu a mají nás něco naučit.

Vím, žes to nemyslela špatně, jenom jsem to čekala, protože je karma hodně spojována s minulými životy.

Nečtu knihy o karmě, nehledám v nich odpovědi, snažím se je najít ve vlastním životě a karmu cítím jako jeho přirozenou součást.

Jsou věci v životě, kterým nerozumím, nechápu je nebo možná nechci chápat, nesouhlasím s nimi a nechci se s nimi smířit, ale to k životu patří a on mě to stejně nakonec naučí :think: Anebo mi dá sílu je změnit.

• Citovat
  • Upravit
33916
29.6.13 14:33

@luciášice hezky napsané…taky jsem se spoustou věcí nesouhlasila..život mě naučil a poslechla jsem až po strašně dlouhé době sílu mě asi dal ten koučing..podali to takovým způsobem, že jsem šla odtamtud nasraná jak nikdy.Bylo zajímavé s odstupem času jak tělo jednalo aniž bych si to uvědovala..měla jsem sílu najednou se zkrátka všemu postavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 14:36

@luciášice ono to vlastně není někdy ani o minulých životech..je to co máš v podvědomí zafixované a chybu co jsi někdy udělala a co ovlivnila tvůj život si ani neuvědomuješ..těžko se to popisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.6.13 14:45

@luciášice napsané :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.6.13 14:54

@denisa 76, děkuji ti, že jsi se podělila o svoji zkušenost :hug:

Ještě bych ráda zmínila několik knížek. První dvě napsala na základě svých zkušeností 35 let Phdr. Marta Foučková a ta další je o důkazech reinkarnace dětí z celého světa.

http://knihy.hledajici.cz/detail.php?…
http://knihy.hledajici.cz/detail.php?…
http://www.pknihy.cz/…karnace.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 15:13

@Michelangelo No moc jsem toho zase neřekla :roll:
Nežjsem do toho šla tak jsem si našla pár lidí co tím prošli, protože jsem se dočetla, že to není fakt sranda a kdo to chce podstoupit musí být silný jedinec, aby se mohl podívat realitě do očí, protože někdy člověka čekají opravdu silné emoční zážitky. Dostala jsem i docela strach, když jsem se dozvěděla jak to někdy na lidi působí a co regrese dokáže.
Něco ve mě bylo ale silnější než strach a musím říct, že až na pár chvil jsme se docela zasmáli - bylo to tím, že mě čekají příjemné věci.
U mě to vzali přes dítě a když jsem si došla, kde byla chyba proč se nedařilo tak to bylo zajímavé v tom, že když se mě terapeutka zeptala co ted chci říct řekla jsem něco ve smyslu..no do pr-dele to jsem ale debil..měla jsem to udělat už dávno..člověka zkrátka dostanou do stavu, že si udělá tak neskutečně jasno, že ostatní čumí na drát. Když jsem odcházela měla jsem pocit jakoby ze mě spadlo tisíc tun starostí..stresu a nevím čeho ještě. Bylo mě nádherně..poprvé jsem se jakoby svobodně nadechla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciášice
29.6.13 15:19
@denisa 76 píše:
@luciášice hezky napsané…taky jsem se spoustou věcí nesouhlasila..život mě naučil a poslechla jsem až po strašně dlouhé době sílu mě asi dal ten koučing..podali to takovým způsobem, že jsem šla odtamtud nasraná jak nikdy.Bylo zajímavé s odstupem času jak tělo jednalo aniž bych si to uvědovala..měla jsem sílu najednou se zkrátka všemu postavit ;)

Je dobře, že jsi našla něco, co ti pomohlo tu sílu objevit :kytka: Někdy je to složité, ale i přesto je život krásný.

• Citovat
  • Upravit
33916
29.6.13 15:22

@Michelangelo byla jsi na něčem podobném nebo o tom uvažuješ?? Já měla i štěstí v tom, že mám prý velmi silnou intuici. Zároven jsem věděla co chci, kde je problém a podvědomí spolupracovalo skoro hned a už nebylo dalšího sezení třeba..no díky bohu jednou jako stačilo :mrgreen: :mrgreen:
Za knížky děkuju..výklad toho všeho mám ještě od té paní co mě to doporučila a až najdu k tomu cestu tak si je ráda přečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.6.13 15:23

@denisa 76, paní Phdr. Foučková :srdce: tímto způsobem léčila i různé zdrav. problémy. Mohla bys mě sím napsat do SZ, u koho jsi přesně byla a kde to je? děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 15:26

@luciášice Ano ano..život je krásný i když je složitý :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
29.6.13 15:28

@Michelangelo písnu ;) jenom je to dost drahý tak snad neva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.6.13 18:56

Na karmu věřím ve smyslu, že se snažím sebezdokonalovat (rozkrývání rod. vztahů, apod.). To, že se všem vše vrátí beru s rezervou, pokud přijmu myšlenku min. a následujících životů, tak když se mi jednou něco vrátí, neberu jako trest, ale jako příležitost si „to“ konečně vyřešit a mentálně se posunout dál. Dítě mě nenechá napsat víc :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.6.13 07:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
21.9.13 08:45

Vkladam odkaz na diskusi o regresni terapii- mozna by to mohlo nekoho zajimat ;)
 https://www.emimino.cz/…apie-139904/

jsou tam i odkazy na terapeuty, tak kdzbz nekdo chtel muze si to tam najit…

ja jsem se vcera objednala na regresni terapii k pani Dominice Pluharove(Praha 4), tak pak pisnu jake to bylo :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat