Karma (osud) - váš názor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@jednažena Dekuji. Casto premyslim… je to za to, jak jsem se vytahovala, ze mam zdrave deti? Ze jsem to povazovala za samozrejme? Ze jsem myslela, ze mi vsechno vychazi, protoze jsem tak sikovna? Byla tak hodna holka, skromna, sikovna, mama male holcicky. Proc ona? Ona rozhodne nikomu nic zleho neudelala.
Co na to rict.
Rika se, ze vse se deje z nejakeho duvodu.Ale co muze byt duvod pro tak kruty osud?
Je mi to velmi lito. Skoda mladeho zivota.Je mi lito holcicky, ktera zustala bez maminky.
Chce se mi brecet az. Preji Vam hodne sili do zivota.
At uz je jenom dobre a at jste vsichni zdravi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste hodna. Malicke bylo letos deset let, je cela maminka, i tak sikovna a hodna. Dela nam radost, ale je nam lito, ze ji nemuze videt mamina. I kdyz… kdo vi. Rika se, ze se vsechno deje z nejakeho duvodu…my jsme zmenily spoustu veci. Lidi, kteri nam komplikovali zivot, jsme nemilosrdne odstrihli, i kdyz to bylo v pribuzenstvu a zivot si tim zjednodusili. Prestali jsme resit blbosti, radujeme se z kazdeho dne, kdy se nikomu nic nestane a vazime si kazde minuty, co muzeme byt spolu. My a deti. Meli jsme tolik bolesti, ze neslo nic dalsiho pridavat. To jsme meli udelat driv. A taky hodne pecujeme o sve zd ravi, abychom tu pro tu malou byli co nejdele.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jste hodna. Malicke bylo letos deset let, je cela maminka, i tak sikovna a hodna. Dela nam radost, ale je nam lito, ze ji nemuze videt mamina. I kdyz… kdo vi. Rika se, ze se vsechno deje z nejakeho duvodu…my jsme zmenily spoustu veci. Lidi, kteri nam komplikovali zivot, jsme nemilosrdne odstrihli, i kdyz to bylo v pribuzenstvu a zivot si tim zjednodusili. Prestali jsme resit blbosti, radujeme se z kazdeho dne, kdy se nikomu nic nestane a vazime si kazde minuty, co muzeme byt spolu. My a deti. Meli jsme tolik bolesti, ze neslo nic dalsiho pridavat. To jsme meli udelat driv. A taky hodne pecujeme o sve zd ravi, abychom tu pro tu malou byli co nejdele.
JE mi to moc líto, co se stalo, můžu se zeptat? neměla dcera mnohočetný myelom?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Presne jak rikate, musime si vazit kazde minuty. Zivot je prilis krehky. Zdravi je opravdu nejvetsi bohatstvi.
Uzivejte zivota ve zdravi.
Vase vnucka ma velke stesti v nestesti, ze ma Vas.
Hodne stesti a hlavne to zdravicko. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisi33 Měla rakovinu prsu, která metastázovala do páteře. V tom stádiu jsem se o nemoci teprve dozvěděli. Chodila skoro rok po doktorech s bolestí zad, nikoho nenapadlo jí poslat na rentgen, jen prášky a prášky a další prášky. Nám o tom skoro půl roku neřekla a když řekla a my jsme začali jednat, bylo už pozdě. Ani to jsme ovšem nevěděli, nutili jí do chemoterapie, čím jsem jí ještě víc zkomplikovali zbytek života. K bolesti zad přibyly nevolnosti, zvracení…my jsem si mysleli, že je naděje. Zemřela doma na plicní embolii, ve chvíli, kdy jsme se radovali, že je už doma a bude dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jméno údajně s karmickou zátěží a je pravda, že mám těžký život. Tak nevím.
- Citovat
- Upravit
Jméno s karmickou zátěží je ptákovina. Hodně záleží ma myšlení. Na co myslíš to k sobě přitahuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi. Podělíte se svými vzpomínkami na minulé životy? Máte nějaké pocity, vzpomínky nebo jste si vzpomněli v regresi? A jak to ovlivňuje váš současný život. Moc mě to zajímá o regresi uvažuji. Pojďte jen tak poklábosit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na minulé životy věřím, z regrese mám strach, asi bych do toho nešla. A věřím i na jména s karmickou zátěží, něco málo na tom podle mě bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelangelo píše:
Ahoj, tady jsou webovky:
http://zivotni-energie.cz/…ky-dluh.html a knížek mám spoustu, musím popřemýšlet, která se tomuto tématu věnuje víc![]()
Nejvíc srozumitelné a nejvíc odpovědí jsem dostala v těchto knihách
Tahle byla úplně první, která se mi dostala do rukou. Je to už minimálně 10 let, v té době jsem nic nehledala, o duchovním světě jsem neměla zdání a otevřela jsem ji z čisté zvědavosti a oslovila mě
http://www.caduceus.cz/…hael-newton/
http://knihy.heureka.cz/…specifikace/#…
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednažena Dekuji. Casto premyslim… je to za to, jak jsem se vytahovala, ze mam zdrave deti? Ze jsem to povazovala za samozrejme? Ze jsem myslela, ze mi vsechno vychazi, protoze jsem tak sikovna? Byla tak hodna holka, skromna, sikovna, mama male holcicky. Proc ona? Ona rozhodne nikomu nic zleho neudelala.