Karma (osud) - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Papia
21.9.13 08:58

@Michelangelo
zkus procit diskusi co jsem na ni vlozila odkaz -tam najdes vsemozne kontakty :palec: a zkusenosti

• Citovat
  • Upravit
15088
21.9.13 10:29
@Haku píše:
zatim…Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste.Na kazdeho jednou dojde ;)

Tak to odvolávám, na dvě velké svině opravdu došlo. Ale, je to poprvé, co jsem se stím setkala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
22.9.13 02:32
@Papia píše:
@Michelangelo
zkus procit diskusi co jsem na ni vlozila odkaz -tam najdes vsemozne kontakty :palec: a zkusenosti

Ahojky, děkuji ti za odkaz :hug:, četla jsem tu diskuzi a je opravdu zajímavá :think:, ta Pluhařová mi něco říká :think:,ale nedokážu si vybavit co, snad je to v souvislosti s Phdr. Foučkovou? :think:,snažím se to vybavit, ale zatím mi to nejde :zed: každopádně ti moc děkuji :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
23.9.13 16:04

@Michelangelo
nemas zac :hug: ;)

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
17.3.14 14:07

Zajimalo by mne, kolik z Vas OPRAVDU veri na karmu ne ve smyslu osudu, ale ve smyslu kosmickeho vlivu. Jednak ze strachem z neceho danou udalost privolame, jednak ze vsechno zlo, co cinime, ze nam vrati…

• Citovat
  • Upravit
6257
17.3.14 14:13

Nevim, nakolik jsou karma a osud spjate..Ale na karmu verim, rozhodne v to ze jak to spatne tak dobre se nam vraci.Bych mohla vypravet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
17.3.14 14:18

Několikrát se mi v životě potvrdilo, že se člověku zlo jednou vrátí. A věřím na to i v rámci dalších životů. Pokud jsem v minulém životě někomu ubližovala, tak v současném se mi to vrací. A docela doufám, že tomu i tak je, že existují nějaké boží mlýny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
17.3.14 14:36

Hezke postrehy… @Darebačka myslite, ze neseme v tomto zivote tihu minulych?

• Citovat
  • Upravit
726
17.3.14 14:52

Na karmu věřím… věřím, že každý dostane, co zaslouží a že vše, co v životě uděláme se nám vrátí :! :! :!

nicméně je někdy opravdu těžké čekat na to, až ty s… vině, které mám kolem sebe a vidím, jak ubližují ostatním, dostanou za vyučenou :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
17.3.14 15:54

No já jsem třeba měla celkem těžké dětství, mamka od nás odešla a celkově o nás moc nejevila zájem. Už několikrát mě napadlo, že je to třeba důsledek minulého života, kdy jsem já sama nedávala dost lásky svému dítěti :nevim: A nebo je zvláštní, že úplně odmalička mám strach z jízdy autem, na kole po silnici apod. Fakt mám někdy pocit, že jsem musela v minulém životě zažít nějakou těžkou nehodu. Nechci mít ani řidičák a jsem ráda, že ho nemá ani partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
17.3.14 15:57
Nicméně je někdy opravdu těžké čekat na to, až ty s… vině, které mám kolem sebe a vidím, jak ubližují ostatním, dostanou za vyučenou :think: :think: :think:

Souhlasím, ale opravdu jsem už zažila, že jedna taková potvora byla potrestaná. No a i já dostala od života právem po držce v situaci, kdy jsem se potřebovala vzpamatovat a seřadit si lépe životní hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 22:09

Ja mam urcite karmu co se tyka vztahu s muzi.Mam zkusenost s domacim nasilim ve trech vztazich.Coz asi nebude nahoda.

• Citovat
  • Upravit
Taona
18.3.14 08:27
@Anonymní píše:
Ja mam urcite karmu co se tyka vztahu s muzi.Mam zkusenost s domacim nasilim ve trech vztazich.Coz asi nebude nahoda.

Je to možné. A možné je i to, že když se považuješ za „oběť osudu…karmy“ přitahuješ k sobě násilníky. Protože kde je oběť…musí být i agresor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.11.15 21:39

Mam pry jmeno s karmickou zatezi. S tim jmenem pry nemuzu byt stastna nikdy. Pred 4 lety mi zemrela dcera na zhoubne onemocneni. Zdrava holka,24 let, bolela ji zada. Nikdo se tim nijak moc nezabyval, ze zada boli kazdeho. Nasli jsme znameho lekare a ten zjistil, ze nase dcera nema dva obratle, rozpadly se kvuli rakovine. Zemrela za 6 tydnu pote. Jsme zniceni. Nikomu jsem vedome neublizila, tak proc?

• Citovat
  • Upravit
9452
1.11.15 21:55
@Anonymní píše:
Mam pry jmeno s karmickou zatezi. S tim jmenem pry nemuzu byt stastna nikdy. Pred 4 lety mi zemrela dcera na zhoubne onemocneni. Zdrava holka,24 let, bolela ji zada. Nikdo se tim nijak moc nezabyval, ze zada boli kazdeho. Nasli jsme znameho lekare a ten zjistil, ze nase dcera nema dva obratle, rozpadly se kvuli rakovine. Zemrela za 6 tydnu pote. Jsme zniceni. Nikomu jsem vedome neublizila, tak proc?

To je mi moc lito. :,( Upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat