Karma (osud) - váš názor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Haku píše:
zatim…Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste.Na kazdeho jednou dojde
Tak to odvolávám, na dvě velké svině opravdu došlo. Ale, je to poprvé, co jsem se stím setkala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Papia píše:
@Michelangelo
zkus procit diskusi co jsem na ni vlozila odkaz -tam najdes vsemozne kontaktya zkusenosti
Ahojky, děkuji ti za odkaz
, četla jsem tu diskuzi a je opravdu zajímavá
, ta Pluhařová mi něco říká
,ale nedokážu si vybavit co, snad je to v souvislosti s Phdr. Foučkovou?
,snažím se to vybavit, ale zatím mi to nejde
každopádně ti moc děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajimalo by mne, kolik z Vas OPRAVDU veri na karmu ne ve smyslu osudu, ale ve smyslu kosmickeho vlivu. Jednak ze strachem z neceho danou udalost privolame, jednak ze vsechno zlo, co cinime, ze nam vrati…
- Citovat
- Upravit
Nevim, nakolik jsou karma a osud spjate..Ale na karmu verim, rozhodne v to ze jak to spatne tak dobre se nam vraci.Bych mohla vypravet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Několikrát se mi v životě potvrdilo, že se člověku zlo jednou vrátí. A věřím na to i v rámci dalších životů. Pokud jsem v minulém životě někomu ubližovala, tak v současném se mi to vrací. A docela doufám, že tomu i tak je, že existují nějaké boží mlýny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezke postrehy… @Darebačka myslite, ze neseme v tomto zivote tihu minulych?
- Citovat
- Upravit
Na karmu věřím… věřím, že každý dostane, co zaslouží a že vše, co v životě uděláme se nám vrátí
![]()
nicméně je někdy opravdu těžké čekat na to, až ty s… vině, které mám kolem sebe a vidím, jak ubližují ostatním, dostanou za vyučenou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já jsem třeba měla celkem těžké dětství, mamka od nás odešla a celkově o nás moc nejevila zájem. Už několikrát mě napadlo, že je to třeba důsledek minulého života, kdy jsem já sama nedávala dost lásky svému dítěti
A nebo je zvláštní, že úplně odmalička mám strach z jízdy autem, na kole po silnici apod. Fakt mám někdy pocit, že jsem musela v minulém životě zažít nějakou těžkou nehodu. Nechci mít ani řidičák a jsem ráda, že ho nemá ani partner.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím, ale opravdu jsem už zažila, že jedna taková potvora byla potrestaná. No a i já dostala od života právem po držce v situaci, kdy jsem se potřebovala vzpamatovat a seřadit si lépe životní hodnoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam urcite karmu co se tyka vztahu s muzi.Mam zkusenost s domacim nasilim ve trech vztazich.Coz asi nebude nahoda.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja mam urcite karmu co se tyka vztahu s muzi.Mam zkusenost s domacim nasilim ve trech vztazich.Coz asi nebude nahoda.
Je to možné. A možné je i to, že když se považuješ za „oběť osudu…karmy“ přitahuješ k sobě násilníky. Protože kde je oběť…musí být i agresor.
- Citovat
- Upravit
Mam pry jmeno s karmickou zatezi. S tim jmenem pry nemuzu byt stastna nikdy. Pred 4 lety mi zemrela dcera na zhoubne onemocneni. Zdrava holka,24 let, bolela ji zada. Nikdo se tim nijak moc nezabyval, ze zada boli kazdeho. Nasli jsme znameho lekare a ten zjistil, ze nase dcera nema dva obratle, rozpadly se kvuli rakovine. Zemrela za 6 tydnu pote. Jsme zniceni. Nikomu jsem vedome neublizila, tak proc?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mam pry jmeno s karmickou zatezi. S tim jmenem pry nemuzu byt stastna nikdy. Pred 4 lety mi zemrela dcera na zhoubne onemocneni. Zdrava holka,24 let, bolela ji zada. Nikdo se tim nijak moc nezabyval, ze zada boli kazdeho. Nasli jsme znameho lekare a ten zjistil, ze nase dcera nema dva obratle, rozpadly se kvuli rakovine. Zemrela za 6 tydnu pote. Jsme zniceni. Nikomu jsem vedome neublizila, tak proc?
To je mi moc lito.
Upřímnou soustrast.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelangelo
a zkusenosti
zkus procit diskusi co jsem na ni vlozila odkaz -tam najdes vsemozne kontakty