Karma (osud) - váš názor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
KARMA (osud) - váš názor
Teď jsem četla v jedné diskusi názory na karmu - osud.
Jaký na to máte názor? Existuje? Neexistuje? Věříte nebo ne? Doporučíte třeba nějakou zajímavou knihu nebo i webovky, kde se k tomu dá něco počíst?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tady jsou webovky:
http://zivotni-energie.cz/…ky-dluh.html a knížek mám spoustu, musím popřemýšlet, která se tomuto tématu věnuje víc ![]()
Nejvíc srozumitelné a nejvíc odpovědí jsem dostala v těchto knihách ![]()
http://www.caduceus.cz/…hael-newton/
Tahle byla úplně první, která se mi dostala do rukou. Je to už minimálně 10 let, v té době jsem nic nehledala, o duchovním světě jsem neměla zdání a otevřela jsem ji z čisté zvědavosti a oslovila mě ![]()
http://knihy.heureka.cz/…specifikace/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také asi věřím… Prtože mi karma dost vrátila… ![]()
Ale na druhou stranu znám dost,,svin. í,, a ty nic
jakoby žili spořádaně… ![]()
a mě to karma vrátila i s úroky ![]()
Mona
- Citovat
- Upravit
@denisa 76 píše:
@ana11 od tý doby co jsem prošla regresí tak věřím
Ty jsi prosla regresi?? Kdo te do ni uvedl? Cetla jsi knizky od Micharla Newtona?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxi Prošla
Knížku jsem nečetla. Ke všemu mě dovedl Dragomirecký ![]()
Než jsem šla do regrese prošla jsem si koučingem, kde se mě ukázalo něco co jsem chtěla vidět ještě dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím v osud… Někde to má každý napsané a podle toho ‚scénáře‘ jede… Ať chce nebo ne, ať ví nebo ne, ať věří nebo ne ![]()
- Citovat
- Upravit
100% věřím a naučila jsem na „to“ i přítele. Když se mu něco stane, řeknu, tak KARMA tě potrestala… a sobě vlastně taky. Věřím, že jak žijeme, chováme se k druhým se nám obloukem vrací. Někomu dříve a někomu později, ale vrátí.
P. S. na každou svini, se voda vaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také věřím na karmu ![]()
myslím, že je to ale hodně i o energii, kterou ze sebe člověk vyzařuje - taková energie se mu pak také vrací
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka píše:
100% věřím a naučila jsem na „to“ i přítele. Když se mu něco stane, řeknu, tak KARMA tě potrestala… a sobě vlastně taky. Věřím, že jak žijeme, chováme se k druhým se nám obloukem vrací. Někomu dříve a někomu později, ale vrátí.
P. S. na každou svini, se voda vaří
Fakt? Já mám bohužel zkušenost, že čím větší svině, tím větší štěstí absolutně ve všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Fakt? Já mám bohužel zkušenost, že čím větší svině, tím větší štěstí absolutně ve všem
zatim…Bozi mlyny melou pomalu, ale jiste.Na kazdeho jednou dojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denisa 76 píše:
@Roxi ProšlaKnížku jsem nečetla. Ke všemu mě dovedl Dragomirecký
Než jsem šla do regrese prošla jsem si koučingem, kde se mě ukázalo něco co jsem chtěla vidět ještě dál
Tak tohle by mne zajimalo hodne
Ale asi bych z toho mela i trosku strach
Ale zvedava jsem hodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit