Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@SIMONA1234 napadlo mě přesně to samé - jak se může dostat na číslo 40? ![]()
@Malaga kopčila to tu Menora…ten odkaz na stránky té věštkyně Zuzany…má to tam i ona takhle vypočítané…podle mě chyba…většina jmen se počítá (sčítá)v numerologii na JEDNO konečné číslo 1, 2, 3…9 a ona tam má 40…proč to nesečte nevím… ![]()
Neverim na karmicky zatizena jmena a vsem vestkynim neverim ani nos mezi ocima.
@SIMONA1234 Tohle mě taky právě napadlo - když se to sčítá u 10, proč ne u 40
…aby to bylo zajímavější?
![]()
@SIMONA1234 píše:
@Malaga kopčila to tu Menora…ten odkaz na stránky té věštkyně Zuzany…má to tam i ona takhle vypočítané…podle mě chyba…většina jmen se počítá (sčítá)v numerologii na JEDNO konečné číslo 1, 2, 3…9 a ona tam má 40…proč to nesečte nevím…
Možná proto, že chce vypíchnout, že je 40 nějakým způsobem zvláštní číslo
Proto se nesčítá…
Jinak samozřejmě souhlas s @Gorlami . Mně tyhle novodobé čarodějnice přijdou někdy k smíchu, jindy k pláči.
@Menora A „nejlepsi“ jsou ty v televizi, kterym clovek vola za 100 za minutu…
@Slečna Ferka Tak dík, ale nepřipadám si jako káča… Holky mohu vás uklidnit - Lenka - opravdu zatížené jméno, rozhodně by se dcera nejmenovala po mně
to bych jí neudělala
![]()
Tak jsem si spocetla svoje jmeno a vyslo mi 22 tj potom 4…tak jsem taky karmicky zatizena?? frantisek je muj tatka, asi jsme nejaka psotizena rodina
ale na ruzich ustlano teda nemame… ale ze by to bylo zrovna diky jmenu bych nerekla ![]()
@liky píše:
Tak jsem si spocetla svoje jmeno a vyslo mi 22 tj potom 4…tak jsem taky karmicky zatizena?? frantisek je muj tatka, asi jsme nejaka psotizena rodinaale na ruzich ustlano teda nemame… ale ze by to bylo zrovna diky jmenu bych nerekla
Našla jsem stránku, kde se čísla 11 a 22 nesčítají…koukni:
http://horoskopy.hansal.cz/numerjmeno.php
@dlouha přitom tak hezký měkký jméno. Já bych tomu fakt nevěřila, kdybych neznala jednu ve větším průseru, než druhou. Radila paní věštkyně na jména skočit na matriku a useknout to aspoň na Lena, prej se to zlepší
.
Me tyhlety veci s radoby numerologii jmen prijdou dost na hlavu. Je to proste jen jmeno.
moznost volby. Nereknu kdyz si nekdo hraje s datem a casem narozeni ale tohle je blbost ![]()
@dlouha @SIMONA1234 Dyk říkám, že se to netýká všech
Jen si prostě dávám většího bacha, když se tak někdo jmenuje, no…