Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojte holky,
chtěla bych rady nebo spíše nápady jak pojmenovat naši druhou holčičku. Doma už máme Natálku příjmení je Hošková. Chtěla bych né úplně typicky české jméno( Lucie, Terezka a jiné) jestli víte jak to myslím
Rozhodujeme se mezi Viktorii a Izabelkou ale každý nápad uvítám ![]()
Děkuju za každý nápad ![]()
Vem si do rukou kalendar, jsou tam vsehny jmena, ktere se tam doted nevyskytovala a projdi je. Nic vic se tady nedoctes a snad vite, co se vam libi.
Viktorka je moc krásný jméno, i když častý.
Tamara je taky moc pěkný.
Mě se líbí Darinka ale neprošlo přítelovi se nelíbí takže máme Natálku a Denisku
My pro naše miminko (pokud to bude holčička) plánujeme jméno Stella. A Stella Hošková zní dobře, ne? ![]()
Já jsem také zvědavá, jaká jména se tu objeví.. možná si nakonec vybereme jiné ![]()
(anonym, protože ještě nikdo neví, že na mě na testu vykoukly //
)
My máme Lindu. Rozhodovala jsem se mezi Laurou, Denisou a Lindou. Ale Linda to vyhrála, je to naše Líla.
@nikol.z Já jsem zamilovaná do Leontýny..A k příjmení by to i šlo..:-)
Miriam a když už z těch vašich dvou, tak Viktorka, ale už je jich taky hodně, což mě osobně vadí.
Příspěvek upraven 03.02.15 v 15:56
Zas bych to s tou exotiko nepřeháněla, při českém příjmení… ale Viktorka je moc hezký..
My máme Elišku a Anežku. Líbí se mi Terezka, Viktorka a Danielka ![]()
@nikol.z Ahoj zajdi si na matriku ať ti půjčí seznam registrovaných jmen které můžeš bez problému dát aniž bys paltila něco na soudě či tak, je tam mnoho jmen které nejsou v kalendáři př Mia,…a můj syn je jen v některých kalendářích(Kevin) ![]()