Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s kartou Revolut? Jedeme na dovolenou do zahraničí a nerada bych platila svou normální kartou, ač na ní mám peněz tak akorát, tak nechci riskovat. Díky
Používá ji muž na platby v zahraničí, úplně nevím, jak funguje, ale můžu se zeptat, až se potkáme doma ![]()
Ano, používám pravidelně v zahraničí i na zahraniční platby. Jaký je konkrétně dotaz?
Zajimalo by me, kolik se za ni plati, kdyz si ji necham udelat.. a jestli tam jsou nejake poplatky? Diky @hospodki
@Anonymní píše:
Zajimalo by me, kolik se za ni plati, kdyz si ji necham udelat.. a jestli tam jsou nejake poplatky? Diky @hospodki
Ja to měla přes doporučující odkaz, takže jsem za vyrobení neplatila nic a žádné poplatky tam nejsou. Resp peníze si tam posílám/dobijim platbou kartou online z české karty (za převod se platí). Výběry v zahraničí jsou zdarma jen u některých bank. Ale kazda země to má jinak a nikde není seznam.
@Anonymní píše:
@hospodki Diky. Jedeme do Chorvatska
Kdyz mi do zprávy pošleš telefonní číslo, tak to můžu zaslat doporučení a budeš mít kartu zdarma. Jinak stojí cca dvě kila jestli se nepletu
Ano, je to první vklad. To má snad každá banka nějaký minimum. Za víc jak rok mi tam nestrhli ani korunu
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s kartou Revolut? Jedeme na dovolenou do zahraničí a nerada bych platila svou normální kartou, ač na ní mám peněz tak akorát, tak nechci riskovat. Díky